Nez canım umarım faydasını görürsün ben bi aktara sormuştum bi ara orda wardı bi gidebilsem hemen alıcam bu arada biryerden çemen tozu geldi bize kokusu çok fena yenecek gibi değil öğütülmüş ama içinde taneleride war ama yiyemiycem çok kötü kokuyo midem dayanamaz çemen yağını alıcam bakalım şimdilik çilekle yetiniyoruma.s.
cemen yagı yok dedı adam bana yaasenağlama yaa aklıma takılan bısı var cnm yaa sımdı nar cekırdegı yagıda avokado yagıda selulıte ıyı gelıomus yaa olan gogusde erıtırse dıye korktum cnm yaa offf-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hımmm canım istersen çilek yağı weya lawanta yağı al çemenide ara bulursun canım tmm tatlımŞeniz
yaa aldım ama kullansammı kı ıkısını bılmıoyrum yaa offf cemen baya aramam gerek artık bakacam aktar aktar acaba erıtırmıkı yagı offfffff nar cekırdegı yagını gorunce hemen atladım yanı hıc aklıma gelmedı selulıte ıyı geldıgı falan yaa saol cnm :1hug:
sende benim gibi yılan yağı olayı gibi olmuş istersen ikisin birden kullanma birin kullan başka yağla sonra öteksini kullanırsın canım
bende oyle dusundum cnm yaa mersın ve lavanta aldım ama o ıkısını daha sonra kullanacam bıde rezene aldım olmazsa rezeneyle narı kullanırım avokadoylada cemen bulunca onu kullanırımsırnaşık şey
tamam canım öyle yap hangisinin kokusu keskinse hafif olanla kullan canıma.s.
nar cekırdegı kotu cnm yaa kokusu off ya kafam karıstı yaa olmazsa normal selulıt bolgeme kullanırım bakalım yada 7 8 damla ıceceklere katıp ıcılıomus olede yaparım olmazsa :1no2:ama cok umutla almıstım yaa tuh neyse
canım sen lawantayla mersini kullan selülütlüleri boş wer
nezcim selilütlü bölgeyle göğüs dokusu birbirinden farklıdır bence. sanmıyorum ki göğsündeki yağları eritsin. avokadonun besleyici özelliği var içindeki E vitamiminden kaynaklanıyor. göz altı için bile kullanılıyor. ama nar çekirdeğ yağı hakkında fikrim yok. yine de yağların öyle çok etkşledigini sanmıyoum ben, esas marifet masajın kendisinde
narın kendisi faydalıysa yağı da faydalı olur herhalde. bu mantıkla gidersek avokado için de aynısı söylenir. yoksa neden çemen faydalı diye yağını arayalım. çemen de çoğu göğüs büyütücü hap içinde bulunuyor
çemenin tohumunu bulabilirsin canım. onu ezip toz halinde satıyorlarmış. ben tohumunu alacağım ve çay gibi demleyip içeceğim. yabancı bir sitede okudum öyle tavsiye diyordu. tozunun tadı çok kötüymüş, çayıyla idare etmeyi düşünüyorum.
Çemen koku yapar tabi.
Arkadaşlar ben asla pastırma yemem ucundan az bile yesem terleyince hemen kötü kokar bir hafta inanın yani.O sebeple gögüs büyütse bile cemeni kullanamam asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?