Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım bizim ewe çemen tozu yollamış bi akraba çok fena kokuyo arada diyorum kokluyayımda bari kokusundan büyür memişlerim:roflol:
yağınıda alıcamda kokusuna dayanırım inş a.s.
Canlarım bizim ewe çemen tozu yollamış bi akraba çok fena kokuyo arada diyorum kokluyayımda bari kokusundan büyür memişlerim:roflol:
yağınıda alıcamda kokusuna dayanırım inş a.s.
kokusundan mı büyüyecek? ilahi nur ummm, hiç gülesim yoktu çok yaşa emi :sm_cool: valla ben tohumunu alıcam ama yağına cesaret edemiyorum.
ıns yagını da bulursun canım ben bulamadım :1no2: bu arada karar verdım nar cekıregı yagını rezeneyle kullnamaya cnm zaten kaybedecegım pek bısey de yokkı kremlerın ıcınde bıle olduguna gore sanırım erıme olmaz :1no2:
Canım kullan sen bişey olmaz memişlerine yarar bence önemli olan masaj yapabilmek
Ben masaj yaparken elime geliyor memeişlerim çok güzel yapıyorum masaj dolgunlaşdıkca hoş oluyo büyüyecekler diyorum hep büyüyolarda canım sende öyle yap a.s.
Deneriz canım sen bi dene sırayla kolay gelsin nezcimm öptümŞeniz
canlarım ben çemeni zeytinyağla karıştırıp içine karabiber atıp macun yaptım ve göğüs kasları üzerine sürdüm 20 dk filan beklettim sonra soğuk suyla yıkadım ömer coşkun öle sölemişti yaa ondan öle yaptım ama bekletme süresini kendim ayarladım.sonra hemen üstüne çilekle masaj yaptım ardından çilek kokulu duş jeliyle duş aldım of anlatırken yoruldum ne kadar çok şey yapmışım ben böle sırnaşık şey neyse sonuçta ben kokmadım ama tüm bunları banyoda yapmıştım sonra banyo resmen pastırma koktu her yeri açtım havalansın die ama hala koku var :roflol: neyse haftada 2-3 kez yapmayı düşünüyorum ve böle 1 ay gitsin diyorum bu arada küç yemeye de devam bu sabahta çilek yağıyla masaj yaptım ...
şimdilik ben bunları uyguluyorum bakalım sonuçlar nası olacak
bi arada ölçüm yapıcam 1 ay sonrada tekrar ölçüm yapıp uyguladıklarımın benim bünyeme ne kadar etkisi var ona bakayım diiyorum kıslarrr a.s.
saol canım yaaa ne mutlu güldürmüşsem seni =)
kıs napim banyo kokusuyla filan gidicek bi koku deil bu kullansan anlarsın valla..
ben çemenin ununu kullanıyorum canım alternatif tıp başlığı altında bi arkadaş duymuş tv de prof. vermiş bu kürü ..
bende bi umut diyip uyguladım inşaallah bu kadar sıkıntılı şeye değer ama inanıyorum değicek ve olgun ve dolgun olucak benim güzel memişlerim sırnaşık şey sırnaşık şey
he bide hergün memişlerimi seviyorum güzel memişlerim benim dolgun memişlerim benim diyorum hakkaten sıyırdım yaaaa :roflol:
ay aynen ya bende öleeee :roflol: ama olsun yalandan da olsa sölüyom yaaa ne bilim inanç işte ay sanki anlamıyo onlar seviyosan hergün niye sıkıp üzerime tuhaf kokulu şeyler sürüyon diye dile gelecekler yakında delikafadulden