yılan yağı derken yılanın kendisinden mi alnıyor yoksa bitkisel kökenli mi ben de anlamadım. saçları güçlendirmek için kullanılıyora göğüs üstündeki tüyleri de güçlendirebilir. sakıncalı gibi kafamçokkarıştı
seyreltilmiş hali vardır, orasını anladım ama saçlarla göğüsteki tüyler aynı tepkiyi gösterirse ne olacak? hoş badem yağı için de saçlara faydası var derler, ama vücutta da kullanılıyor. belki saçın yapısı daha farklıdır ve göğüsteki tüyleri etkilemez
yalan konuşmaz ama kendisi kullanıp da zararını görmedim diyen biri çıkmadıça kullanamam ben. sonuçta bilindik bir yağ da değil. aktarların hepsi uzman değil ki, sonuçta onlar ticaret yapıyor, malını satmak için ikna edici şeyler söylemesi mümkün
bence kullanma canım, kıllanma yapabilir. hatta git aktara yanlış vermişsin diyerek değiştir
canım aldığım aktar karşıda uzak yani sorma şansımda yok bir kerede kullandım ayyy ne yapsam yaaa ama aktardaki kadın dedi tek başına kullanıyolar diye ya offf ne yapıcam benn hafta da 1 kezmi kullansam acaba bilmiyorum yaaa:bbo:
bence aktar ne diyosa onu yap şekerim
yani içine bu kadar şüphe düştükten sonra kullanmak pek mantıklı gelmiyor, korkuyla sürerken yararını görmen de zor. yine de sen bilirsin tabii ki ama benim nacizane tavsiyem kullanmaman olur.
kızlar şimdi yılan yağını araştırıyorum ylang yağı yazıyo ama acaba yılan yağımı dolgunlaştırıyo diyorlar saçları belki memişlere sürünce dolgunlaştırır
Ylang Ylang Yağı
Hazırlanış Biçimi : Güney Asya’da yetişen ylang ylang ağacından elde edilmektedir.
İçindekiler : A, C, B1, B2 vitaminleriyle, protein ve mineraller içermektedir
Faydaları : Tropikal Asya’da yüksek tansiyon, ishal, uykusuzluk gibi rahatsızlıklar için kullanılmıştır. Antidepresan olan Ylang Ylang Yağı kas gevşetici, hücre yenileyici özelliklerine sahiptir. Akciğer, kalp, kalın ve ince bağırsakların fonksiyonlarını düzenlemeye yardımcı olmaktadır. Kuru ciltleri nemlendirmekle beraber cilt çatlakları için kullanılmaktadır
Kullanım Şekli : Haricen; cilde masaj uygulanır.
Uyarı : Hamilelerin kullanımı sakıncalıdır.
acaba bu yılan yağımı araştırıyorum kızlar
canım senın dedıgın yılan mı ylang ylang yagımı anlamadım ben sımdı kafam karıstı?benneyaptımki
yılan yağı canım benim aldıım ylang değil benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?