ya kızlar saçmalamayın sakın yılan yağını süriyim demeyin memişlerinizeyasakkelimebence kesinlikle aktarın hatası yılan yağı saça sürülür besler,gürleştirir,dökülen saçların yerine yeni saç telleri cıkarır.araştırın bütün sitelerde bu böyle yazarhihoyyytaman haa memişler gelişsin derken kıllar gelişmesin sonra
kızlar kullanmıyacam yılan yağını kendimi risk e sokamam aktar heralde yanlış söyledi yılan yağı hakkında hiçbir şey bilmiyordum kadın yılan yağı diyince ne yılan yağımı dedim we aldım kk :enbuyukkk:reklamını görünce şaşırdımdelikafaduldenbikere kullandım ama bidaha kullanmıycam canlarım çilek yağını kullanıyorum çemen yağıda alıcam şimdilik bunlar şekerler gelişmeleri yazarım:1hug:a.s.
eger ıade etme sansın varsa et bence yerıne cemen yagını al cnm ya bos yere para vermıs oldun
canım açtım ya geri almazlar hem erkek kardeşime weririm onunda saç sorunu war bari o kullansın inş yararı olur a.s.
ıyı barı ıse yaramıs olsun cnm yaa aslında bızım zaafımızdan yaralanıo herkes bu konuda hassasız kım ne dese medet umar olduk demı bu yuzden boyle oluyo senağlamasenağlama
ewet canım ya herkez alıyo falan dedi bende atladım neyse
tv de ömer coşkun çemenle ilgili konuşuyodu sonun yetiştim çemeni göğüslerinize sürün diyodu kötü kokuyo ama olsun falan diyolardı macun olarakmı yağ olarakmı duyamadım yaa onu araştırıyorum şimdi kesin çemen yağı almam lazım bir ay kullanın dedi ama işte tam duyamadım bi arkadaş macun olarak yapıyodu acaba omu bilen warsa paylaşsın lütfen sewgiler canım öptümkaydirigubbakcemile3
ben de çemen almak istiyorum arkadaşlar. birkaç gündür yabancı sitelerde dolaşıyorum ve içeriklerinde en çok geçen bitkiler rezene ve çemen. yalnız şu var ki ben hayatımda hiç çemen tatmadım. bugün aktara sordum, onlarda yokmuş. Suna Dumankayanın tarifinde de vardı, çemen filizi. Ben yağını değil de çemenin kendisini kulanmayı düşünüyorum, tabii bulursam
çemen dediğin çemen tozu mu? tadı da kokusu gibi kötü demek :-( yalnız benim okuduğum birçok site dışarıdan kullanacağınız ürünlerden çok vücut içine alınan önemlidir diyor. çemen yağı değil de kendisini alayım diye düşünmüştüm ama kararsız kaldım şimdi
çemen tozu dışında çemen tohumu da varmış. o daha yenilir birşey diyorlar. aslında çemen filizi kullanmak lazım, onu da çemen tohumunu toprağa ekerek elde ederiz aslında. belki tadı daha iyi olur
çemen tozu dışında çemen tohumu da varmış. o daha yenilir birşey diyorlar. aslında çemen filizi kullanmak lazım, onu da çemen tohumunu toprağa ekerek elde ederiz aslında. belki tadı daha iyi olur
canım çemen filizini bulucanı sanmıyorum ama çemen tohumunu bulursun heralde tozunuda tohumundanmı yapıyolar aktara sor canım onlar daha iyi bilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?