evet kesinlikle çemen faydalı göğüs büyütmede. okuduğum birçok yerde vardı çemen. neyse ben şimdilik elimdekilerle idare edeyim o zaman. daha sonra çemeni denerim belki.
kokusuna biz katlanırız da etrafımızdakiler rahatsız olursa diye çekiniyorum ben. düşünsene her daim baharat kokuyorsun. ben çok terlemem ama yine de kaygılandım şimdiden.
nur ummm, çemen tohumunu çay şeklinde içenler de varmış. sen öyle denedin mi hiç?
kıslar ben çemen ununu yine bu sitede duydum hatta bi arkadaşımız tunuz baklası unu olrak yazmıştı onu nette araştırdım tunus bakalası çemen unu aynı şeymiş genlede çemen unu olarak geçermiş ve zeytinyağıyıyla karıştırıp göğüslere sürün maske yapın yazıyodu yanış hatırlamıyosam dur bi araştırıp yazayım hemen..
hatta şifalı bitkiler kitabında da yazıyormuş bi dr.da tvde sölemişa.s
--------------------------------------------------------------------------------
Bugun prof.ün biri tvde mucize karısımı verdı arkadaslar..
Çemeni saf zeytın yagıyla karısırıp içine karabıber ılave edıp hergun goguslerınıze sürüosunuz..boy uzatmak ıcınde aynı karısımı eklemlerınıze suruosunuz..12-22 yas aralıgı ıcın soledı ama denemekte yarar var...kımbılır 1 beden buyuse fena olmaz nedersınız..?
kıslar buldum bu işte bu sitede yazan alternatif tıp başlığı altında bi bakın nurum bak sende delikafadulden
Çemenin ögütülmüşü ewet unu ben yedeim ama yiyemedim tadı çok kötü ama göğüse macun şeklinde yapılabilir yapan warsa paylaşsın kızlar canım sende araştırısan sewinirim tşklera.s.
yaa az kalmıs o zaman bana yas acısından deneyebılırım valla her yolu denemeye karar verdım acıkcası hihoyyytsırnaşık şey
canım yaa al bendende o kadar en azından bebek düşünene kadar denicem hamile olunca zaten büyüyomuş sonra küçülürse sarkarsa belki o zaman silikon düşünürüm delikafadulden
Canım saol paylaşım için bende sonun yetişmiştim dr ö çoşkun söylemişti çok saol denemekte fayda war bende deneyebilirim teşekkürlera.s.
yaa buyuse bı sarsın o sorun degıl cnm yaa ayrıca buyutucu yaglar hem buyutuyo hemde toparlıo yanı sekılde verıo benım oyle oldu valla :sm_cool:
senin hangi yağdı kullandığın büyüttü ve şekil verdi yani e süper kaydirigubbakcemile5
benimki armut şeklinde çünkü:çok üzgünüm:
canım ya ö coşkun kimdi oda çemenle ilgilimi sölemişti bi netten onun ismiyle aratayım bakayım ..
ne yapıp ne yapıp sağlıklı bi şekilde büyütelim şu göğüsleri:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?