Canım kara üzüm çekirdeği öğütülmüş olarak istiyceksin tmm tatlımKüç tozu diyeceğim yani dimi aktara? :1rolleyes:
Ya baska hangi yaglardan ismarliyayim mayisin sonunda Dedem gelcek Türkiyeden Almanyaya hemen siparis vereyim... Nar yagi duymustum öfffff bana birileri bi kac öneride buluna bilir mi acaba??
Bu masajı kaç dakika yapmamız lazım?
Canım kara üzüm çekirdeği öğütülmüş olarak istiyceksin tmm tatlım
Canım çörek otu yağı mersin yağı lavanta yağı çilek yağı çemen yağı bunları iste sana yeter bir sene çörekotunu iki tane iste canım şimdilik aklıma gelenler bunlar canımgelirse yazarım
Tsj nur ummm bende zaten cörek otu yagi mersin yagi ve cilek yagi var bitane bide lavanta yagi isterim...Zaten Türkiyeye kesin dönüs yapiyorum kendim alirim...
badem yağı benim gibi kılsız bi insanda bile bi tane kıl çıkardı ince.. bende kullanmayı bıraktım..çilek ve kayısı ve greyfurtu karıştırıp kullanıcam
nar çekirdeği yağı kullanan varmı?ben aldım ama nasıl kullansam diye düşünüyorum.sadece suya karıştırıp içerekmi yoksa masajda yapsammı?
bugün portakal yağına başladım arkadaşlar
gelişmelerden sizleri haberdar ederim:)))
portakal yağı mı...anaaa acayip acayip şeyler..e bu portakal tüyleri bezlemez mi ya...çilek yağı falan beslemez mi tüyleri...mersini kullanıyorum ben..kesif bi kokusu var..hem hemen etki gösteriyo...burda acayip yağlar öğreniyorum valla sizden:) ama deneyemiyorum tüylenme yapar diye...
akannehir yaaaa kıslaarr bende badem yağını bi hafta çörekotuyla kullanmıştım zaten tüyler vardı göğsümde iyice uzandılarr zaten yağlarımda bitti bıraktım....:bbo:
portakal yağı mı...anaaa acayip acayip şeyler..e bu portakal tüyleri bezlemez mi ya...çilek yağı falan beslemez mi tüyleri...mersini kullanıyorum ben..kesif bi kokusu var..hem hemen etki gösteriyo...burda acayip yağlar öğreniyorum valla sizden:) ama deneyemiyorum tüylenme yapar diye...
Aldım öğütülmüş olarak dün tatlım. Parmağimla tadına baktım kusmam geldi :roflol: Öyle yersem kesin kusarım ben. kaydirigubbakcemile3 Yoğurda karıştırıp mı içeyim? Başka nasıl içiyorsunuz? Birde sabah 2 kaşık, akşam 2 kaşık içsem ağır mı kaçar? CADIARZU
Hızlı yapıyosundur canım daha yawaş yap göğüs üçlarına yapma kenarlarına yap arada bir gün dinlendir reglin yakınsa ondan dolayıda ağırıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?