Yoğurtla faydaı değil canım küç de kanyapıcı witaminler war yoğurtta kalsiyum olduğu için fayda etmiyor suyla yutmak en iyisi
valla kızlar bu küç...adaçayı....belki gögüslerimi büyütmedi ama...bu ay reglim çok rahat geçti....gelmeden sancılar içinde kıvranan ben geldigini farketmedim bile şaşkınım...valla ister memeişlerim büyüsün....isterse büyümesin ben tam gaz devam edicem....nede olsa vucuda faydası çok fazla.....ama tabi büyürlerse hiçde fena olmaz hani
Yoğurtla faydaı değil canım küç de kanyapıcı witaminler war yoğurtta kalsiyum olduğu için fayda etmiyor suyla yutmak en iyisi
iki haftamıı ohoooo ben bu küçü 1 ay kadar kullandım hiçbişey olmadı....ama biyerde okudum tahta kaşık kullanılmalı ve suyla değilde yoğurt veya pekmezle yutulmalıymışki etkisi tam olsun suyla yutunca faydası olmuyomuş bende suyla yuttum galiba ondan etki etmedi...pfff
Saol canım son günlerde yoktum buralardayım takipteyim sizi merak etme canım bende özledim opuyorumnanaktan
çemen yağı da kötü mü kokuyor. araştırdım çemen maydanozgillerden bir bitki imiş. maydanozun göğüs büyüttüğü biliniyor. maydanozu yiyerek yani büyüyorsa yağı da büyütüyordur.
kekik, adaçayı, biberiye, nane,zencefil (Fitoestrogen) yani bitkisel östrojen içeren bitkilermiş ingilizce siteden yazdım.
mersin için de çok kötü kokuyor denilmişti öyle değil, benim mersin yağı çabuk bitti ucunda damlalık gibi birşeyi yoktu diye yanlışlıkla fazla döküldü gene onu alayım bari. çemen ondan da kötü kokuyorsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?