gercekten tam kokusunu alacakmıdır acaba kızlar eğer bastırıyosa harika:teselli:
lavantanın çok keskin bi kokusu var biliyosundur sende güzelde kokar lavantayı vücut parfümü olarakta kullanırlar o yüzzden bastırır kokusunu cnm bnm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gercekten tam kokusunu alacakmıdır acaba kızlar eğer bastırıyosa harika:teselli:
lavantanın çok keskin bi kokusu var biliyosundur sende güzelde kokar lavantayı vücut parfümü olarakta kullanırlar o yüzzden bastırır kokusunu cnm bnm...
sen kattınmı bi tanem bizzat cemeni bastırıyomu....
yoksa esim pastırma diyeee beni yataktan sutlamasınkafamçokkarıştı
:roflol:kaydirigubbakcemile3 ilahi ya güldüm yahu...valla cnm ben oda güzel koksun diye bi tabağa lavanta tohumlarını koydum şimdi kokusu yayılmış durumda çemende aynı etkiye sahip ama ben yapmadım lavanta bastırır diye düşünüyorum....
Canlarım çemen yağının kokusu baya kötü ewlli arkadaşlar bunu gündüz ya lawantayla yada çilek yağıyla kullansınlar akşama kadar geçer kokusu çamışırınızıda değişirseniz eşleriniz anlamaz ben geçe sürüyorum we ayrı bir atlet giyiyorum sabahta değişince koku kalmıyo böyle yapabilirsiniz sewgileropuyorumnanaktan
yaslıyım ama bak hala güldürebiliyorum saka bi yana cok cok sağol bitanem bu bilgiyi değerlendiricemolumunekankayizsmile
sağol güzelim yaaa biliyomusun adını görmek bile bana güven veriyo....tavsiyelerini değerlendiricem....umarım sende evliler taifesine katılırsın bi tanem hersey gönlünce olsun...
bende serbetciye adacayı ekledim idare ediyorum
yani kreme ekledimkaydirigubbakcemile
çemen yağı etkili mi canlarımmm???
Yağlarda çörekotu we mersin birde küç bu aralar adaçayı içmiyorum yaa içeyim bu ay hiç içmedim yeniden başlıyım dewam canlarım dewamhihoyyyt
Küç çekirdek olarak mı yoksa toz olarak mı satılıyor? Nasıl kullanıyorsunuz kızlar? bilmiyorumkismile Beni de aydınlatır mısınız? naniknanik
çekirdek olarakta satılıyodur ama öğütülmemiş olduğundan bağırsaklara zarar verebilir burdaki arkadaşlar tozunu alıyolar yani öğütülmüş hali bende almıştım bi ara 9 tl toz halindeydi gayet rahat yutuluyodu eğer alıcaksan açıkta satılandan alma cnm kutuda olanından alyerimseniben