Evet kokusu bayag bir yogun.Ben hiç yıkamıyordum bile sürdükten sonra parfüm gibi kokuyordu.
Anca ertesi güne kokusu gidiyor.Bornozuma da gelmiş kokusu hala duruyor düşün Nezcim.
Ben bol bol yaglamıyorum kendimi yedircek kadar yetiyordu sen cokça mı sürüyorsun?
Ondan mideni bulandırmış olabilir.
Kızzzzlarrrr çemen yağını buldum sonundaaa:teytey:ama nasıl kullansam bilemedim şimdi yılang yılang yağını kullanıyorum ya acaba hafta da 3 günmü kullansam düzenli kullanmak istiyorum yılag ıda bırakmak istemiyorum yılangı bitirip sonra çemene mi başlasam napsamki:uhm:
tebrıkler canım yaa sonunda nıhayet kaydirigubbakcemile5 nerden buldun pekı?
Canım saol ya her tarafta radarlarım acık dayımların orda bi aktar wardı annem gidiyodu bi ugra warmı bak dedim warmışş sonunda buldummmalkisalkisalkis
oyle buyuk bı yermı yoksa normal bı aktarmı yaa ben nerden bulacam kı ankarada offf-tatlicadiarzu-
Canım ya normal bi aktar bayabi aktar gezdim bazıları çemen yağı warmı diye bana soruyo zor bir yağ yani sen bi aktara gidip ben çemen yağı istiyorum getirebilirmisiniz de onlar bulur we getirir bence neden dersede eklem ağrıları için boy uzatmak için falan de bence böyle yap getirsinler arama boşuna canım a.s.
baya oldu aslında sordugum bı aktara dedım yarın ugruyacam bakalım getırtmısmı oda bana demısdı yok dıye ama tohumunu getırtecem falan demısdı adam bakalım cnm olmazsa markasını da derım ona gore getırtır adam ama tebrıkler sana valla en sonunda basardın kokusu nasıl pekı ne olur kotu deme kaydirigubbakcemile3
canim cemenin baska adi var mi? bazi yerlerde kimyon oldugunu yaziyor kafam karisti. ben yurtdisindayim. nasil bulucam cemeni?kızlar şu çemenli macunu yapıp göğüslerinize sürün biraz bekleyip yıkayın çok işe yarıyor gerçektençok fazla büyüme olmasada azıcık var ve dolgunlaştı
canim cemenin baska adi var mi? bazi yerlerde kimyon oldugunu yaziyor kafam karisti. ben yurtdisindayim. nasil bulucam cemeni?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?