- 3 Aralık 2008
- 377
- 1
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim cemenin baska adi var mi? bazi yerlerde kimyon oldugunu yaziyor kafam karisti. ben yurtdisindayim. nasil bulucam cemeni?
bu çemenli macun dediğin nedir nasıl bir karışım öğrenmek isterim.bu arada küç ü ben çok uzun süre kullandım göğüslere hiç bir faydası yok.ama aktarlarda satılan yağdan kullanıyorum daha 1 ay olmamasına rağmen 1/2cm büyüme var.gelişme artarsa mutlaka yazarım
ksr bkma baya geç oldu ama altarnetif tıpa bakarsan orda yazar ben yinede yazyım saf zeytin yağına çemen karabiber ekliyosun göğüslerine masaj yaparak sürüosun biraz bekle sonrada yıka ben içine çileğin suyunuda sıkıp öle kullanıyorumkaydirigubbakcemile2
tatlıslarım goguslerimize surdugumuz yaglar gogusumuzde toplanıp kanser ya da kitle olusturur mu kı ...
Canım kullandığımız yağlar bitkisel kimyasal şeyler değil hepside yararlı yağlar bence olmaz allahın izniyle tabi
sewgilera.s.
sagol bitanem =)
sizin yazdıgınız yazıları okuyup gecenlerde bir yag almıstım ...kokusu cok agır oldugu için cope gitmıstı =( simdi gene almayı dusunuyorum benimkıler 80 en azından 85 olsa =( su sıralar goguslerime baya kafayı taktım =(
Kızlar bu çemen nasıl bir şey...Çemen yağı mı, çemen tozu mu aktardan ne olarak almak gerek?
Nur ummm, cok $anslisin kizz, sadece sen degil, turkiye de yasayan butun arkadaslar.
Burda o yag'lar, vesaire diger seyler bulunmuyor :uhm:
Bayanlarrrrrr
Ben yeni bakınıyorum kadınlar kulübüne, ilk dikkatimi çeken bu konu oldu :dance:
bgn hemen çilek yağı aldım, yalnız bi sorun varki masajın tekniğini bilmiyorum?? :sm_confused:
bu çilek işe yararmı? masaj illa 15dk falanmı olcak bi benimkilere de çare bulalım hihoyyyt
günde 2 kere masaj yaparak uygulayın dedi 50 tl ye aldım 20 günde sonuç alırsınız düzenli kullanırsanız dedi aktar ama şişe 1 2 aylık gider tahminim püskürtülerek kullanılıyor.güvenilir bir marka oldugu için kullanmak istedim haplar kimyasal oldugu için yan etkisi olabilir.
not:bu arada badem yağı kullandığınızı soylediniz tüylenme yapabilir, çünkü saçlarda kullanılır kesinlikle yüzünüze kullanmayın deniyor.