selam bayanlar ben alizade göğüs kremi kullanmaya başladım bugün satan kişi %100 doğal oldugunu söyledi kullananların memnun oldugunu fakat 2. şişede daha kalıcı sonuc alıcagımı söyledi
fakat yinede bilgi almak istiyorum kullananlardan
alizade gogus kreminin içinde bulunanlar
limon yağı
jojoba yağı
portakal yağı
bugday yağı
biberiye yağı
kullanmaya başladım bugun
kullanıpta etkisini gören veya göremeyen rün hakkında bilgisi olan var mı bayanlar
canım limon. portakal ve biberiye yağları benim selülit için aktardan aldığım karışımın içinde de var enteresan geldi çok inandırıcı gelmedi bana göğüs büyütmek için faydalı olduğunu da ilk kez senden duyuyorum. ama bilmiyorum tabi inşallah işini görür memnun kalırsın canm...
bahsettigim gibi alizade gogus yagını kullanıyorum 20 gunde etkisini gosteriri dediler tam olalrak kacıncı gunde oldugumu hatırlamıyorum ama sanırım 5 günü buldum...sizlerede yardımcı olmak için gögüslerimde şimdiden farkın şimdiden oluştuğunu soylemek istiyorum..büyüme sancısı gibi bir agrı yapıyor üzerine yatamıyorum klasik büyürken yada hastayken yaşanılan gibi(hastaykende gogusler büyüyor)..şimdilik etkisi bu bayanlar..ben etkili olgunu düşünüyor ve bu şişe bittikten sonra ikinciyle devam edecegimi belirtmek istiyorum..umarım yardımcı olabilmişimdir..yazmaya devam edicem etkilileri artııkça:)
cnm kokusu güzel olan bir yagla karıştırıp öyle sür.
Ben lavanta kullanıyorum süper kalıcı bir kokusu var.
Ama aktardan ögrenmek lazım iki yag karıştırılır ise birbirlerinin etkilerini öldürürler mi?
Ya da alerjiye yol acar mı diye?
Nezcim merhaba cnm.Ben bebe yagıyla yapıyorum masaj.
Büüyüdüler büyümesine aslında 5 cmlik büyüme bile yetti bana diyebilirim.
Kızlar bence o dolgulu sütyenleri yazın takmayın kışın kullanırız bol bol.
Ben yumuşak olan dolgusuz kullanmaya başladım cok rahatım terlemiyorum artık memişlerde hava alıyor.
Ama dışarda milletin kocaman gögüslerini görünce benimkilerde meme mi diyorum kendi kendime...
Nezcim halen küçükler hele ki o büyük gögüslüleri görünce...
Birde inadıma benim karşıma cıkıyorlar yolda yürürken falan sinir oluyorum.
Biz bu kadar ugraşalım onlarda Allah vergisi işte off ya...
Canım çemen yağı da war un şeklinde tozuda war çemen tohumu gibide war
Ben cemen yağı aldım onunla masaj yapıyorum kokusu biraz kötü ama çilek yağıyla birlikte kullanıyorum idare ediyorum çemen yağı bulursan al canım işe yarıcakdır sewgiler
konunun hepsini okuyamadım bir kısmını okudum ama pek rastlamadım..nar cekirdegi yağı kullanan yok mu yaa?
Nar çekirdeği yağını kimse kullanmadı sanırım deneyebilirsin zararı olmaz faydası olur sewgileropuyorumnanaktan
ben nar çekirdeği yağı kullanıyorum zemuszemus annem anason iç dio içinde süt arttırıcı var ya ondan artık annemde kafayı benim için yoruyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?