Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ylang ylang yağını kullananız var mı kızlar
nurumm cnm ben sana deyım bız bu cemen yagını bu gıdısle bulamıyacaz ınankı yaa bulanlar nasıl buluyosa demı en buyuk aktara gıttım bızım muhıtdekı onda bıle yok:1no2:
Nezim köşe bucak arıyorum inan inş da bulucam sende dewam et gördüğüm aktarlara dalıyorum resmen ablam bile alıştı işaret ediyo al sana aktar git diyo delikafaduldenumudumu yitirmiyorum bulucam inş:1hug:
Kızlar yılang yılang yapıyla çilek yağını karıştırsammı yoksa ayrı ayrımı yapsam bi karıştırıyorum bi tek yapıyorum karar weremedim napsam
Kızlar yılang yılang yapıyla çilek yağını karıştırsammı yoksa ayrı ayrımı yapsam bi karıştırıyorum bi tek yapıyorum karar weremedim napsam
canım bence karıştırabilirsin. ben avokadoyla ylang ylangı karıştırdım.yalnız ylan ylang daha hafif bir yağmış, üste çıkıyor. o yüzden kullanmadan önce iyice çalkalamak lazım
kızlarr yaa bu ylang ylang yağı saçta kullanılmıomu yaa saçları gürleştirsin fln die :S ya ordaki küçük tyleri çoğaltırsa :S öle bi sorunla karşılaşanınız oldumu hiç?
Arkadaşlar bir aydır lavanta yagıyla masaj yapıyorum.En son masajdan sonra gögüs bölgem kaşınmaya başladı alerji oldum sanırım.Sonra da karnıma ve sırtıma yayıldı isilik gibi pembe kızarıklıklar ve feci kaşınıyorlar.
Yaglar sizlerde de böyle etkiler yaptı mı?
Bende ilk defa oldugundan ben lavanta yagına bagladım.
Korkuyorum bir daha süremiyorum.