Biten kadinlik gururu..

Yanastigimda tutkulu diyosunuz demekki etkileniyo sizden. Yani bunun ceteresini tutmayin bence 3 defa gittim 1 defa reddetti falan filan. O gün işte bunalmistir, yorulmustur, kafasi biseye atmistir. Kendinize dert etmeyin bunu. caninizi sikmayin bence :) Oda sizin istemediginizj dusunuyormus ya belki hala oda o sekilde dusunuyodur.
Inanin cetele tutmuyorum ama gercekten kritik zamanlarda yapti bunu hep .. 1 yilda 1 kez diyorum ve 3 kez reddedildim. Yani hersey normal olsa asla takilmam ama zaten ben istenmedigimi dusunurken bunlari yapmasi cok üzücü..

Bence gurur yapma ısrarla git
Ben terapiste gittim
İnan ki evlilikleri canlı tutan şey cinsellikmiş
Benimde evliliğim biraz sorunlu bu yüzden hep eşimden uzak durdum
Belki de sorunlar bu yüzden uzadı gitti
Doktor çok kızdı bana inan
Kaç defa gittiğini sayma
Galiba biz en başta adamlardan uzak durarak bunu normallestirdik

Inanin cetele tutmuyorum ama gercekten kritik zamanlarda yapti bunu hep .. 1 yilda 1 kez diyorum ve 3 kez reddedildim. Yani hersey normal olsa asla takilmam ama zaten ben istenmedigimi dusunurken bunlari yapmasi cok üzücü..

Anlıyorum seni al karsına konus bu bu bu bu diye. Birde dogumun normal mi oldu? Ve o sancı anlarını falan gordumu?

Maşallah
Her gün mü :)
Evet, pazarları daha fazla olduğu da oluyor.
Bu tarz şeyler benim için çok önemli.
Hep söylüyorum ama kızıyorlar, cinsel hayatta mutlu olamasaydım bir dakika durmaz boşardım adamı.

Ayda 500 liramı iç çamaşırına veriyordum geçen haftaya kadar. Düşünün ne kadar önemsediğimi.
Hormonlarla nasıl başa çıkıyor ki konu sahibi?
Mesela ben reglken 1 hafta boyunca sağa sola sataşıyorum teke gibi resmen

Illa cinsel birliktelik icin degil de küçük yakınlasmalsr icin esinize yaklassanız? Ne biliyim kısa sureli bir sevisme gibi.. böyle böyle belki siz de o da kendinizi asabilirsiniz.

Bence gurur yapma ısrarla git
Ben terapiste gittim
İnan ki evlilikleri canlı tutan şey cinsellikmiş
Benimde evliliğim biraz sorunlu bu yüzden hep eşimden uzak durdum
Belki de sorunlar bu yüzden uzadı gitti
Doktor çok kızdı bana inan
Kaç defa gittiğini sayma
Galiba biz en başta adamlardan uzak durarak bunu normallestirdik
Ben de kisa sureligine de olsa duzenli bir cinsel hayatimiz varken kendimi daha onunla butun hissediyordum ama suan hersey alt ust..evlilik icin onemli bir konu bence de..

yanlış anlamayın ama siz adama 'iş' gibi mi yaklaşıyosunuz acaba. neden böyle düşündüğümü soracak olrursanız; siz zaten yazmışınız konuyu açtığınızda sizin için cinselliğin önemi yok diye.
şahsen ben bunu anlamıyorum. cinsellik ya da seks herneyse ne kadar 'kötü' olabilir ki kocanla.
bence sizin terapiye ihtiyacınız var. sorunlarınızı halledin. sizde seks's bakış açınızı değiştirin.
2. çocuk için acele etmeyin

Hep söylüyorum ama kızıyorlar, cinsel hayatta mutlu olamasaydım bir dakika durmaz boşardım adamı.

Ayda 500 liramı iç çamaşırına veriyordum geçen haftaya kadar. Düşünün ne kadar önemsediğimi.
Maşallah diyorum size
Bende bu konuda konu sahibi gibiydim
Terapiste gittim o gün gayet güzeldı
Ertesi gün regl oldum
Bazen öfke ile öyle bastırıliyor ki duygular
Normallesiyor aslında yapmamak
Erkeklerde alışıyor bu duruma
Eşimden biliyorum yani

Ben hicbirzaman bu konunun keyfini alamadigimdan yoklugunu aramiyorum.. dedigim gibi sadece evli oldugum esim tarafindan arzulanmamak kadinlik gururuma dokunuyor..

Ahahhahaahhaha ayyyy cok gulduuum yaaaaa :) Vallahi helal olsun kadının dibisin :)

yanlış anlamayın ama siz adama 'iş' gibi mi yaklaşıyosunuz acaba. neden böyle düşündüğümü soracak olrursanız; siz zaten yazmışınız konuyu açtığınızda sizin için cinselliğin önemi yok diye.
şahsen ben bunu anlamıyorum. cinsellik ya da seks herneyse ne kadar 'kötü' olabilir ki kocanla.
bence sizin terapiye ihtiyacınız var. sorunlarınızı halledin. sizde seks's bakış açınızı değiştirin.
2. çocuk için acele etmeyin
Yanlis anlasildim sanirim. Evlenene kadar bakis acim gayet guzeldi,olmasi gereken hatta ne kadar renkli olursa oladar guzel olacak olan ve insani bir ihtiyacti bana gore hala da oyle.. sadece esimin bu konudaki yanlis tutumi bana cinsellikten keyif alma sansi birakmadi.. ona gorev gibi yaklasmadim hicbirzaman cok tutkulu oldugumuzu soyler zaten hep yani soylerdi tabi 5 aydir bunu diyecegi bir ortam bile olmadi..

Yanlis anlasildim sanirim. Evlenene kadar bakis acim gayet guzeldi,olmasi gereken hatta ne kadar renkli olursa oladar guzel olacak olan ve insani bir ihtiyacti bana gore hala da oyle.. sadece esimin bu konudaki yanlis tutumi bana cinsellikten keyif alma sansi birakmadi.. ona gorev gibi yaklasmadim hicbirzaman cok tutkulu oldugumuzu soyler zaten hep yani soylerdi tabi 5 aydir bunu diyecegi bir ortam bile olmadi..

çok üzücü bi durum.

konuşmayı denemiş miydiniz?

Ben ona surekli vajinismusu asabilmem icin duzenli bir sekilde olmasi gerektigini soyledimm ilk zamanlarimizda cunki denedikce duzelebileceginw inaniyordum. Ama bir kez birlikte oluyorduk sonraki bir ay sonra tabi asamadim haliyle.. yani o surede fiziksel olarak bir iyilesme olamayacagi gibi bir ay boyunca neden beni istemiyor diye dusunmekte psikolojik kaynakli bir rahatsizlik oldugundan iyilesme gostermemi engelledi

Aşkta gurur olmaz.. Eşinle konuşmaya çalışma..
Eşin işten gelmeden, daha alımlı ve seksi giyin. Eşine karşı davetkar ol. Tavırlarınla, bakışlarınla, sözlerinle. Eşini tahrik et.. İlk başlarda senin adım atman lazım.. Sonrası kendiliğinden çorap söküğü gibi gelir.
Evlilik fedakarlık ister, emek ister. Bunları yapmaktan gocunma.. Çekinme, arsız ol. O senin eşin.

X