Biten heyecan mı? Aşk mı?

Hemen hemen aynı dönemlerde evlenmişiz, ilk günkü heyecan var mı dersen tabiyki zamanla azalıyor ama eşimden hiçbir zaman tiksinmedim bu çok uç aşırı bir nokta. Mutlaka altında yatan başka psikolojik bir neden, eşinle yaşadığın bir problem vardır. Yada eşini sevmiyorsunuz artık için kaldırmıyordur.

Seviyorum bu gitgeller her zaman olmuyor ama yasiyorum yinede.
O zmn nelerden dolayi bole oluosan dikkat et degstrsin.. bakimsiz olur bakim yapar ok.. kilo olur zayiflar ok.. ama adam yemek yemesini degstirebilir mi? Sirf sen sevmiosun diye? Ne bilim burda biri bole konu acsa derizki seni adam oldugun gibi kabul etsin

Tiksinmek kelimesinin beyninde yankilandigina eminim :) defalarca kez soyledim diliminde ayari yok malesef

Tiksinmek kelimesinin beyninde yankilandigina eminim :) defalarca kez soyledim diliminde ayari yok malesef
Size söylediğini düşünün. Şöyle dese mesela , '' sen beni istemiyor gibi davranıyorsun bu benim haysiyetimi kırıyor. Biyolojimde kontrol edemediğim bir rahatsızlık var, bunun haricinde seni çok seviyorum. Seninle vakit geçirmek harika ,sen benim en iyi arkadaşımsın. Ama bana yaşatmadığın mutluluğu düşününce , kendimi erkek gibi hissetmediğimde senden nefret ediyorum, yüzüne bakınca tiksiniyorum, tabağıma yemek koyuyorsun ya onu bile yiyemiyorum . '' Cevap bu da olabilir gayet. Ama bunu yapmıyor. Ve siz o insana haksızlık yapıp, cinsel şiddet uyguluyorsunuz. Tiksinmek çok ağır bir kelime .Gerçekten de haysiyet kırıcı. İstemli olan bir durum değil. Aksine desteğinizle düzeltilebilir.

Esimi seviyorum aslinda. Bzen cok tatli geliyor gozume bazen cok yakisikli.. ama o an sevgimi belli ettigimde bir memnuniyetsizlik seziyorum kendimi geri cekiyorum.

Ayni zamanda oda bana karsi oyle bugun ayri bir tatlisin deyip yanaklarimi skip optugunde bende ayni memnuniyetsizlikle karsilik veriyorum anlasin diye. Sanirim duygularimi bastirdigim icin boyke oldum ben.

Cok hizli yemek yiyor. :) bazen yerken sakalina falan geliyor igrenc.. zaten konsmasam birsey demesemde yuz ifademden anliyor :)
Bunu degistiremiyorda oyle alişmis.. Bende istah mistah kalmiyor. Yavas yedigi zaman doymuyormuş. Evet cok sacma durum boyle

Bence normal ama yaşanmışlıklarınız var.Aynı dönemde evlenmişiz sanırım.Bizde tam senin dedigin gibi soğumalar olacak eşim göreve gidiyor,tam kavga edicez nöbete gidiyor derken böyle böyle birbirimize doyamadan Özlem'lerden dolayı hala karı kocayız gibi gelmiyor.

Sizde de biraz özlem olsa sanki o heyecan tekrar gelir gibi bence.

Eger soylemessem yuzume yansiyor bu ve emin olun soylemekten daha onur kirici. Sussam da olmuyor ne yapim bilmiyorum uzaklassam mi oof..

Haklisiniz evet zten bende haksizlik yaptigimi dusunuyorum ama yinede kendime engel olamiyorum..

Evet ise yarayabilecegini dusunuyorum ama 1 -2 gunluk degil. 1 hafta kadar. Ama bugune kadar sadece 1 kere 1 hafta dayanabildik birbirimizi gormeden. Ve o 1 haftanin sonunda esim dizime yatip agladi ben agladim falan. Ama o zaman kavgaliydik annemlere gitmistim. Simdi küs degilken nasil gececek zmaan. Şey diyorum acaba aksamlari ayrimi takilsak? Esim arkadaslariyla ben arkadaslarimla. Boylece birbirimizi ozleriz.

O değil de bak şunu okudum üzüldüm.
Eşini kendinden soğutursun arkadaşım yapma böyle.
Ben de çok ağır yerim,biri bir şey dese,"neyi nasıl yiyeceğime kim karışır?" derim.
Hele ki adam evinde de rahat rahat yiyemeyecekse...
Şükretmeyi unutmamalı hayatta.
Öyle büyük dertler var ki şu dünyada...
Sakala bulaşan salata sevdiğim adamın olduktan sonra nimet der alıp elime yerim ben...

Bende birsey diyemiyorum emin olun. :) Konuyu falan degistiriyorum konu aciyorum yine de olmuyor ille birsey soylicem orda esime yoksa yemekten kalkasim geliyor. Alahtan agzini falan sapirdatmiyor.
Iste birlikte yasasa herkes bu sorunlar olmiycak.. evlenmeden once gormedin mi bole oldugunu? Gordunde gormemezlikten mi geldin?

Yukarıda bahsettiğiniz sebepten kaynaklanabilir. Ama tüm ilişkiler heyacanını kaybetmek olmasa da azaltmaya mahkumdur. Doğa yasası bu Bir de o sıkıntılı senelerin tortuları kalmış olabilir. İnsan ilginç bir varlık siz unuttum sorun yok desenizde bilinçaltında kin tutmuş olabilirsiniz.

Haklisiniz aslinda belki de soguttum

Iste birlikte yasasa herkes bu sorunlar olmiycak.. evlenmeden once gormedin mi bole oldugunu? Gordunde gormemezlikten mi geldin?

Evlenmeden once yavas yiyordu :) hatta gecenlerde sordum sen evlenmeden once yavas yiyordun ne oldu diye. Yok ben hep hizli yerim , senin yaninda extra caba harciyordum yavas yemek icin dedi. Keske simdide harcasan dedim icimden.... Cok tatlisin hayatim dedim o da dısımdan :)

Bilincaltimi temizlemek gerek o zaman :)

Eger soylemessem yuzume yansiyor bu ve emin olun soylemekten daha onur kirici. Sussam da olmuyor ne yapim bilmiyorum uzaklassam mi oof..

Haklisiniz evet zten bende haksizlik yaptigimi dusunuyorum ama yinede kendime engel olamiyorum..
Bu mahrem konularda konuşmayı sevmem ancak kendim de yaşadığım için söyleyeyim. Boşanmak üzere olduğum,2 aydır ayrıyız, eşimle bundan 4 ay öncesine kadar şu şekildeydik ki : Günde belki yüz bin kere öperdim hiç abartmıyorum. İnsanların içinde sarılan sevgilisine yakın davranan insanları vaktiyle ne ölçüde eleştirdiysem o ölçüde sürekli saçlarını koklardım, yanaklarını öperdim, sarılırdım. Kendimi hiç engelleyemezdim o da öyleydi ve bizim hiç bu anlamda problemlerimiz yoktu. Ama o son 1 belki 2 ay yüzüne bile bakmak istemiyordum, yaptıklarından sonra içimde biriken o acı, hissettirdikleri o kadar soğutmuştu ki... O isteksizliği o her hareketinin rahatsız edişini çok iyi hatırlıyorum. Ama sakın böyle bir eşe, biyolojik bir takım zıttırıklar için o muameleyi yapmayın. Evliliğinizin kötü süreçleri atlatıp sağ kalması harika bir şey. Arkadaşlığınız, saygınız ,sevginiz bunlar bulunmaz şeyler. Onun sakalı, onun elleri, onun neyi varsa sevin ve sahip çıkın. Ve '' ıyy yemek dökülmüş sakal görüntüsü '' , '' yüzüne dedim ki tiksiniyorum senden '' demek onun size verdiği emeğe, size yaşattığı bu nimetlere, onun gülüşünü beğenen o kadına birazcık ayıp olmuyor mu ? Güzelim evliliklerinize, size yönelmiş tertemiz kalplere yazık ediyorsunuz bazen. Saygı sevgi zor bulunuyor artık hanımefendi. Lütfen böyle tüketmeyiniz.

Keske kendimi durdurabilsem. Oyle durumlarda sanki ofkemi kusuyor gibiyim. Eski konulardan dolayimi bilmiyorum. Ama bazende yemek yemesi bana hic batmaz. Ama haksizlikta yapmak istemiyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…