- 14 Nisan 2018
- 236
- 618
- 18
- 31
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Gayet de mümkün, doktorunuza danışınız.Disardan okuyorum sosyal bir insanim.. oyle ozlem duydugum bisey yok. Esime karsi 2 ay once hicbir sey yoktu ne olduysa iki ay once oldu... 5 ay once ameliyat oldum endometriozis 2 aydir cok agri cekiyorumm. 2 aydir da esimden tiksiniyorum acaba diyorum hormonal biseymi
Gayet de mümkün, doktorunuza danışınız.
Adet döneminiz ne zaman ?Doktorum randevuyu tam 1 ay sonraya verdi. Agrilarla alakali almistim randevuyu ama tiksinmek aklima gelmemisti. 2 aydir da farkindayim ama aklima hic hormonlar gelmemisti..
konuyu takipteyim bende tam olarak boyle hissediyorumIyi geceler kizlar 4 senelik evliyiz.. Eşimle taniştiktan 3 ay sonra nişanlandik 1 sene sonra da evlendik.. Evlilikten çok korkardim ama nasil olduysa kendimi birden evli olarak buldum.
Neyse.. Ilk 2 senemiz baya kavga gurultu, yalanlar, ortaya cikan dogrular , idda sorunlari ,oyun bagimliliklari ,cinsellik sorunlari derken bir dargin bir barisik gecti..
Bu 2 sene sonunda hersey rayina oturdu. Ve cok guzel bir surec basladi.
4 senedir hala eve geldiginde heyecanlanirim.
Esimi seviyorum o da beni seviyor iyi anlasiriz genel olarak.. Ama sevgiliyken ki heyecanimizi ozledim.. Tartistigimiz konularda yoktur. Hatta uzun zamandir kavga bile edemiyoruz. (Kavga evliligin tuzu biberi derler ya)
Eglenceli bir çiftiz yastik savaşi , su savası, güreş falan yapariz :) Mesela hala mesajlasiriz. Sevgililikteki gibi olmasa da genel olarak birbirimizin neler yaptigini merak ederiz.
Onun haricinde film keyiflerimiz vardir.
Neyse gelelim konuya..
Bazen çok seviyorum eşimi bazen de cok soguyorum arzulamiyorum.. Opesim bile gelmiyor. Ama bazende opucuk manyagi ediyorum belini kirarcasina sariliyorum.
Mesela romantizim hic bana gore degil güllu masalar mumlar falan cok sıkıcı ve beni geriyor. Ama sahilde elele tur atsak kendimi cok iyi hissediyor ve esime aşkla bakiyorum..
Cinsel anlamda da sogugum ona karsi bazen hicbirsey hissedemiyorum. Yaklasik 3 yildir bu boyle bazen dokunmasina da tahammul edemiyorum.
Her evlilikte boyle oluyormu bilmiyorum ama bazen yemek yerken bile bana itici geliyor.
Su icerken , uzanirken...
Ama bazende bir gulumsemesiyle bana cok yakisikli geliyor..
Bu sorun sadece bende mi var bizim heyecanimiz mi bitmiş. Yoksa aşk mi bitmiş..
Bazen bu durumu kendisine soyluyorum cok bozuluyor ama icimde tutamiyorum napim. Tutsamda yüzüme yansiyor tiksinerek bakarken buluyorum kendimi..
Hatta bazen o da benim icin boyle dusunuyormudur dedigim oluyor..
Insanlari kirabilen bir insan asla degilimdir. Şu aralar birbirimizi biraz ozlesek mi diye dusunmeye basladim.. Niye boyle oluyor anlamiyorum ne yapmami onerirsiniz kizlar..
Not. Cinsel sorunlarimiz var (pramatür ejakülasyon) Ve haftada 1 kez oluyor bundan kaynakli olabilirmi..
Yazdiklariniz tipatip bana uyuyor ben de oyleyim. Hatta esimi begendigim zamanlar iyice azaldi. Herseyime sinir oluyorsun diyor. O da farkinda. Ya ne bliyim geceleri tuhaf tuhaf uyaniyor bazen uykusunda konusuyor. Ben evlenmeden once blmiyodum bu kadar deli oldugunu. Gecen bebegi besikte salliyorum beni bebegi calmak icin gelen bi adam sanmis. Iyi bari ustume ucmadi birden. Allahim ya.. ne biliyim agzi acik uyumasi horlamasi falan sinir ediyor. Ailesiyle cok sorunlar yasadik yasiyoruz. Yani igreniyorum yuzlerine bakilcagi yok gercekten cok sinir oluyorm. Esim de onlarin oglu oldugu icin esime de oluyorum. Bizim bi bebegimiz var 1.5yasina yaklasti. Dogumdan sonra cinsellik bitti gibi bisey oldu. Istek sifir zevk 5 kerede 1 kere aliuosam anca yani. Icimden birsey gelmiyor. Esime cok sinir olmamin sebebi acaba cinselligimizin olmayisi mi dyorum yada onun bana snir olmasinin. Ama boyle bi adam nasil istenir ki derken buluyorm bazen kendimi. Sanki hep hinlik cinlik dusunup bisey oldu mj ooh canima degsin iyi oldu diyormus gibi hissediyorum.amaan bilmiyorum ya. Sizin bebek var miydi?Aynen oyle oluyor.. Yemek yemesinden tiksinmem de onun gibi birsey yani o gun bardaga su doldururken bile tiksinebilirim ondan. Cok degisik birsey ve durduramiyorum da kendimi pat diye soyluyorum..
Aşk yoktur libido vardır!sizde libido bitti bitecek. Kanki olma yolundasınız bacım.Iyi geceler kizlar 4 senelik evliyiz.. Eşimle taniştiktan 3 ay sonra nişanlandik 1 sene sonra da evlendik.. Evlilikten çok korkardim ama nasil olduysa kendimi birden evli olarak buldum.
Neyse.. Ilk 2 senemiz baya kavga gurultu, yalanlar, ortaya cikan dogrular , idda sorunlari ,oyun bagimliliklari ,cinsellik sorunlari derken bir dargin bir barisik gecti..
Esimi seviyorum o da beni seviyor iyi anlasiriz genel olarak.. Ama sevgiliyken ki heyecanimizi ozledim.. Tartistigimiz konularda yoktur. Hatta uzun zamandir kavga bile edemiyoruz. (Kavga evliligin tuzu biberi derler ya)
Eglenceli bir çiftiz yastik savaşi , su savası, güreş falan yapariz :) Mesela hala mesajlasiriz. Sevgililikteki gibi olmasa da genel olarak birbirimizin neler yaptigini merak ederiz.
Neyse gelelim konuya..
Bazen çok seviyorum eşimi bazen de cok soguyorum arzulamiyorum.. Opesim bile gelmiyor. Ama bazende opucuk manyagi ediyorum belini kirarcasina sariliyorum.
Mesela romantizim hic bana gore degil güllu masalar mumlar falan cok sıkıcı ve beni geriyor. Ama sahilde elele tur atsak kendimi cok iyi hissediyor ve esime aşkla bakiyorum..
Cinsel anlamda da sogugum ona karsi bazen hicbirsey hissedemiyorum. Yaklasik 3 yildir bu boyle bazen dokunmasina da tahammul edemiyorum.
Her evlilikte boyle oluyormu bilmiyorum ama bazen yemek yerken bile bana itici geliyor.
Bazen bu durumu kendisine soyluyorum cok bozuluyor ama icimde tutamiyorum napim. Tutsamda yüzüme yansiyor tiksinerek bakarken buluyorum kendimi..
Insanlari kirabilen bir insan asla degilimdir. Şu aralar birbirimizi biraz ozlesek mi diye dusunmeye basladim.. Niye boyle oluyor anlamiyorum ne yapmami onerirsiniz kizlar..
Not. Cinsel sorunlarimiz var (pramatür ejakülasyon) Ve haftada 1 kez oluyor bundan kaynakli olabilirmi..
Iyi geceler kizlar 4 senelik evliyiz.. Eşimle taniştiktan 3 ay sonra nişanlandik 1 sene sonra da evlendik.. Evlilikten çok korkardim ama nasil olduysa kendimi birden evli olarak buldum.
Neyse gelelim konuya..
Adet döneminiz ne zaman ?
Ben de bazen su içişinden, bazen burun silişinden, bazen horlamasından, telefon elinde gezerek konuşmasından ... soğurum bazen de o kadar önemsemem.
Hatta basen karizma olmak lazım diye söylenirim ki bence çok önemli...
Ben bunun nedeninin kız kardeşlerim olduğu için erkeklerin kabalıklarını alışamama veriyorum.
Keşke hep özenli olsalar...
Yazdiklariniz tipatip bana uyuyor ben de oyleyim. Hatta esimi begendigim zamanlar iyice azaldi. Herseyime sinir oluyorsun diyor. O da farkinda. Ya ne bliyim geceleri tuhaf tuhaf uyaniyor bazen uykusunda konusuyor. Ben evlenmeden once blmiyodum bu kadar deli oldugunu. Gecen bebegi besikte salliyorum beni bebegi calmak icin gelen bi adam sanmis. Iyi bari ustume ucmadi birden. Allahim ya.. ne biliyim agzi acik uyumasi horlamasi falan sinir ediyor. Ailesiyle cok sorunlar yasadik yasiyoruz. Yani igreniyorum yuzlerine bakilcagi yok gercekten cok sinir oluyorm. Esim de onlarin oglu oldugu icin esime de oluyorum. Bizim bi bebegimiz var 1.5yasina yaklasti. Dogumdan sonra cinsellik bitti gibi bisey oldu. Istek sifir zevk 5 kerede 1 kere aliuosam anca yani. Icimden birsey gelmiyor. Esime cok sinir olmamin sebebi acaba cinselligimizin olmayisi mi dyorum yada onun bana snir olmasinin. Ama boyle bi adam nasil istenir ki derken buluyorm bazen kendimi. Sanki hep hinlik cinlik dusunup bisey oldu mj ooh canima degsin iyi oldu diyormus gibi hissediyorum.amaan bilmiyorum ya. Sizin bebek var miydi?
Aşk yoktur libido vardır!sizde libido bitti bitecek. Kanki olma yolundasınız bacım.
Ya sevmedem evlendiniz ya da sıkıldınız bu duruma benzer bir durum yasadım ama sorun bendeydi depresyondaydım ve gercekten tiksiniyordum esimden o zamanlar sevgiliydik ayrilma esigine kadar gelmistik. Neyse ki atlattik evlendikten sonra ask tabiki olmuyor zaten askin omru 1 2 yil en fazla ama esime kizsamda sikilsamda tiksinmedim hic ya da itici gelmedi bazen cok sinir oldugum oluyor kavga ettigimiz bambaska problemlerimiz var ama seviyorum esimi ve yanimda olmasindan mutlu oluyorum. Cinsellikle alakalı durumlar esleri cok etkiliyor ama haftada 1 de olsa cinselliginiz var bizim sikligimiz daha az ama yine de boyle hissetmedim. Tuhaf belki gecici bir durumdur. Psikolojik bir seydir kucuk bir bunalim falan.
Hepsini okudum evli değilim ama anladığım şu ki cinsellikle evlilikte mutluluk paralel çekim gücü zayıf olursa kocan da olsa yolda giden adamdan farkı olmuyor
En guzel evlilikker bile bebek sonrasi catirdiyo. Misal bebegim ateslendjginde biz birbirimize bagiriyoruz sunu yap bunu getir mal misin sagir misin va gibisinden. Hep bi birbirmizi azarlama mevcut. Cocuk agladi mi ikimizin de eli ayagina dolasiyor birbirimizi sucluyoruz. Mesela esim aksam hastayim yorgunum kirginm atesim var dedi yatti cocuk bana kaldi ve uyumuyo falan. Adama bagirdm benim hasta olmaya da hakkim yok kalk bari cocugu sallayalim diye. Bi de hizmet bekliyo cay yapmadinmi bana battaniye getir bana. Cocuk hep ayagima dolanirken nasil cay yapiyim mesela. Tut da 2dk bak da yapiyim...Hayir yok. Zaten yokken boyleyse sonradan hic olmaz diye dusunuyorum.
En guzel evlilikker bile bebek sonrasi catirdiyo. Misal bebegim ateslendjginde biz birbirimize bagiriyoruz sunu yap bunu getir mal misin sagir misin va gibisinden. Hep bi birbirmizi azarlama mevcut. Cocuk agladi mi ikimizin de eli ayagina dolasiyor birbirimizi sucluyoruz. Mesela esim aksam hastayim yorgunum kirginm atesim var dedi yatti cocuk bana kaldi ve uyumuyo falan. Adama bagirdm benim hasta olmaya da hakkim yok kalk bari cocugu sallayalim diye. Bi de hizmet bekliyo cay yapmadinmi bana battaniye getir bana. Cocuk hep ayagima dolanirken nasil cay yapiyim mesela. Tut da 2dk bak da yapiyim...
Ben hamileyken sey saniyordum ayy 2yiz 3 oluyoruz musmutlu oluruz ne guzel diyordum ama oyle olmadi. Bir de ailelerle sik sik gorusmeler olunca da turp sikldi zaten iliskimize..
Bilmiyorum bence bosanmycaksan sirf bu nedenler var diye ki bence normal seyler bak bicok kisi yazmis. Bi bebek yap. Yanina kar kalir insanin. Baskasiyla evleniyim cocugum olsun diyene kadar 5yilini alir yani. Eger cocuk isteyen biriysen... yoksa herkesin icinde anne olma seysi olcak diye bisey yok. Batti balik yan gider bosver kotuyseniz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?