Biten heyecan mı? Aşk mı?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Iyi geceler kizlar 4 senelik evliyiz.. Eşimle taniştiktan 3 ay sonra nişanlandik 1 sene sonra da evlendik.. Evlilikten çok korkardim ama nasil olduysa kendimi birden evli olarak buldum.

Neyse.. Ilk 2 senemiz baya kavga gurultu, yalanlar, ortaya cikan dogrular , idda sorunlari ,oyun bagimliliklari ,cinsellik sorunlari derken bir dargin bir barisik gecti..

Bu 2 sene sonunda hersey rayina oturdu. Ve cok guzel bir surec basladi.
4 senedir hala eve geldiginde heyecanlanirim.
Esimi seviyorum o da beni seviyor iyi anlasiriz genel olarak.. Ama sevgiliyken ki heyecanimizi ozledim.. Tartistigimiz konularda yoktur. Hatta uzun zamandir kavga bile edemiyoruz. (Kavga evliligin tuzu biberi derler ya)

Eglenceli bir çiftiz yastik savaşi , su savası, güreş falan yapariz :) Mesela hala mesajlasiriz. Sevgililikteki gibi olmasa da genel olarak birbirimizin neler yaptigini merak ederiz.

Onun haricinde film keyiflerimiz vardir.

Neyse gelelim konuya..

Bazen çok seviyorum eşimi bazen de cok soguyorum arzulamiyorum.. Opesim bile gelmiyor. Ama bazende opucuk manyagi ediyorum belini kirarcasina sariliyorum.

Mesela romantizim hic bana gore degil güllu masalar mumlar falan cok sıkıcı ve beni geriyor. Ama sahilde elele tur atsak kendimi cok iyi hissediyor ve esime aşkla bakiyorum..

Cinsel anlamda da sogugum ona karsi bazen hicbirsey hissedemiyorum. Yaklasik 3 yildir bu boyle bazen dokunmasina da tahammul edemiyorum.

Her evlilikte boyle oluyormu bilmiyorum ama bazen yemek yerken bile bana itici geliyor.
Su icerken , uzanirken...

Ama bazende bir gulumsemesiyle bana cok yakisikli geliyor..

Bu sorun sadece bende mi var bizim heyecanimiz mi bitmiş. Yoksa aşk mi bitmiş..
Bazen bu durumu kendisine soyluyorum cok bozuluyor ama icimde tutamiyorum napim. Tutsamda yüzüme yansiyor tiksinerek bakarken buluyorum kendimi..

Hatta bazen o da benim icin boyle dusunuyormudur dedigim oluyor..

Insanlari kirabilen bir insan asla degilimdir. Şu aralar birbirimizi biraz ozlesek mi diye dusunmeye basladim.. Niye boyle oluyor anlamiyorum ne yapmami onerirsiniz kizlar..

Not. Cinsel sorunlarimiz var (pramatür ejakülasyon) Ve haftada 1 kez oluyor bundan kaynakli olabilirmi..

Son düzenleme:
Bence içinize sinmeyen şeyler olabilir, belki bastirdiniz ama zamanla ortaya çıktı.

İnsan her dakika yüksek seviyede aşk dolu olmaz elbette ama tiksinmez de bence.

Özellikle cinsellik konusu düşündürücü. 4 senelik evlilikte 3 sene eşinizi arzulamamanız çok normal değil..

Evliliğin ilk başında yaşadığınız problemlerden soğumuş olabilir misiniz?

Bilmiyorum ama onlarin hepsini çözdük şuan konusu bile geçmiyor. Bir problem var ama ne oldugunu anlayamiyorum.

Başta yaşadığınız sorunların bir daha olmayacağının garantisi olmadığını düşündüğünüz için yaşadığınız bir nevi kendinizi koruma altına almak, temkinli davranmak olabilir mi? Çözseniz de o zaman çok kırılıp üzüldüyseniz bilinçaltınızda kalmış ve ona bakış açınızda bir şeyleri değiştirmiştir belki.
Evli değilim o kadar uzun süreli ilişkim de olmadı ama aklıma bu ihtimal geldi.

Tabi ki yaşananlar beni cok üzdü yipratti. Birdaha yasanirmi orasini allah bilir ama evet temkinliyim.

Ama ona cok uzuluyorum cunku kimse bu laflari duymak ve cekmek zorunda degil.

Soyle soyleyeyin bence cooookkkk asik olara evlenmediniz biraz daha karakter uyum olarak ve mantik olarak bakmis olabilirsiniz ve bu sonradan sevgiye donusmustur, buda guzel biseydir ama suan arada bir tiksinmenizin sebebi ortada heycan olmamasindan kaynakli bence ve buyuk ihtimalle cinsellik sorunu yuzundende olabilir. Sonucta fiziksel bag da en az zihinsel bag kadar onemlidir. Birbirnizle iletisiminiz gayet iyi bence anlattiginiza gore, geriye cinsellik kaliyor. Bilemedim yani olmadi acken adami kaymaga falan bandir

Bu durum sizden kaynaklı olabilir mi?
Duygularınızı uçlarda yaşıyorsanız, biran delidivane olup, diğer biran suratına bakmayışınız normal olabilir.
Şahsen ben öyleyim, bazı günler eşim kapıdan girer ve o an anahtarı çıkarışına bile sinir olabilirim.
Hemen söylerim bugün sana gıcık oldum, gözüme görünme diye.

Körkütük aşik olarak evlenmedim. Ama evlendikten sonra aşık oldum o kutsal bagdan dolayi olsa gerek.

Iletişimimiz gayet iyi. Isle ilgili konularda destek flaan ister. Islerin durumu olsun akraba iliskileri olsun her konuda gayet guzel konusuruz.

Cinsellik icinde kendimi zorlasamda haftada 1 den yukari cikmiyor malesef.. Sanirim en buyuk etken de o..

Tabi ki yaşananlar beni cok üzdü yipratti. Birdaha yasanirmi orasini allah bilir ama evet temkinliyim.

Ama ona cok uzuluyorum cunku kimse bu laflari duymak ve cekmek zorunda degil.

Yani bu temkin bir soğukluk sokuyor araya, gözünüzde ilk zamanlar gibi değil artık ve bu sizde bir şeyler eksik hissi yaratıyor diye düşündüm, aşkınızı zedelemiş olabilir belki.
Ama evet siz de böyle sürdürmekten rahatsız olursunuz o da üzülür..
Umarım çözebilirsiniz.

Bence cozulmeyecek bir durum degil. onu kaybetme hissine girerseniz bu degisir bence. Bir tatile falan mi gitseniz acaba. Yada ortam degisikligi yapsaniz bir sureligine

Aynen oyle oluyor.. Yemek yemesinden tiksinmem de onun gibi birsey yani o gun bardaga su doldururken bile tiksinebilirim ondan. Cok degisik birsey ve durduramiyorum da kendimi pat diye soyluyorum..

Bence cozulmeyecek bir durum degil. onu kaybetme hissine girerseniz bu degisir bence. Bir tatile falan mi gitseniz acaba. Yada ortam degisikligi yapsaniz bir sureligine

Eşimle genel olarak iyiyiz. Ama tatil çok cekilmez oluyor. Mesela size söyle soyleyim. Gecen sene tatile gittik kibrisa.. Ve cok sıkıldiķ asiri derecede. Cunku ben konuskan bir insanim ama bir sure sonra bitiyor tukeniyorum. O da ben konustukca konusur susarsam susar.. Deniz sevmez havuz sevmez..

Ayrica kibrista birseye cok sevinip boynuna atlamistim heyecandan dudagina yakin biyerden opmstum ve her yer turist kayniyordu..

Kizmisti bana ne yapiyorsun milletin icinde yanlis anlicaklar diye..

Yani ben istiyorum ki ahlak kurallari cercevesinde askimizi yasayalim. Mesela disardaysak bunlara cok cok dikkat eder. Sarilip yuzune bakarsam kafasini cevirir sanki dudaklarina yapisacakmisim gbi..
Bunlar beni rahatsiz ediyor. Daha cok geriliyorum.

Bak sorun bu da olabilir aslinda.. sen belki icindeki o cocugu onunla rahat yasiyamiyorsun ve olgunlukla bastiriyorsun ve bu da heycaninin gitmesine neden oluyordur.. yani olmadi ev ortamindan cikip denizsiz havuzsuz bir tarih kultur gezisine cikin gunu birlik.. yatak odanizda otel odaniz olsun o gece.. ve aklinda soru isaretlerini onunla paylas.. illa denizli kumlu yada mumlu cicekli olmasi gerekmiyor

Gecen hafta gunu birlik gittik gezdik dolastik iyi geldi. Daha sık yapsak belki birseyler yoluna girebilir. Evet heyecanimi bastirdigimda hersey bitiyo direk ruhum bunaliyo

Bence monoton olduğu için her şey size bir gün iyi bir gün kötü geliyor . Belki de bu konuda psikolojik bir destek almalısın sürekli his düşünce değişmesi konusunda.
Eğer maddi imkanlarınız varsa haftasonu günübirlik tatilde planları yapın veya o ne işle meşgul olurken gözünüze hoş geliyorsa oraya yönelin umarım her şey kısa sürede düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…