- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.661
- 133
- 38
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Niye istemiyorsunuz?4 senedir boyle alkol ozel gunler haric kullanmayiz. Doktora gitti antidepresan vermis. Bende kullanmasini istemedim.
Galiba psikolog kaldı çözüm olarak.kafasindakileri bir türlü boşaltması lazım.bir yerde bir sıkıntı var çünkü.Yok eglenceliyiz tamam ama tatil esimle cok sıkıcı oluyor. Diger yorumlarda da yazmistim. Gecen sene kibrista birseye sevinip sokak ortasinda dudagina yakin yerden optum diye kizmisti. Millet yanlis anlarmis falan.
Zaten tatilde yapamiyor. Isyerindeki butun isler esimde.
6 yıllık evlilik 3 yıllık sevgililik süremiz var.
Evlendığımizde bu yana çok değişti saç + kilo .
Ama bir günden bir güne hiç tiksinmedim .
Tabi her eve geldiğğimde de heyecanlanmadım
Anca ayda bır tura çıkar 1 haftadan fazla kalırsa özlem arttığı için gelceği gün çok heycananıyorum o kadar :)
Normal günler kedi köpek gibiyiz . Durmadan kavga ederiz sizin gbi her turlu oyun savaş yaparız.
Sizin altta yatan bazı problemler var sanırım normal değil bence tiksinmeniz.
Alla alla bende tam tersı elinı tuttugumda öptüğümde asla ilk gunku gibi heyecanlanmam.Ben eve gelecegi zaman heyecanlaniyorum.. Disari ciktigimiz zamanlarda da oyle..
Elele hee tutustugumzda ilk gunki gibi. Onu operken hissettigim duygular ilk gunki gbi. Ama iste bazen o tiksinti beni olduruyor. Cinsellikte ayni sekilde.
Cinsellik kaynaklı olması büyük ihtimal mesela haftada 1 bana göre az eşime gore normal o zaman eşimin herşeyi bana batıyor ve sinirli oluyorum 9 yıllık evliyim.
Seninki de böyle birşey olabilir mi acaba canim?
Cinsellik önemli sıkıntılardan biri bence. Bende sorun olsa eşim tepki gösterir, onda olsa ben. Dönem dönem insan farklı olabilir ama ben sürekli sıkıntılardan bahsediyorum. Uzun süre ara verildi mi evin içinde alakasız konulardan kavga çıkıyor, birbirimizden soğuyoruz.
Her ne kadar kavgalı da olsak, eşim de ben de duş alıp dişimizi fırçalamadan aynı yatağa girmeyiz mesela. Çünkü cinsel çekim çok önemli.
Bir tedavisi olacağını düşünüyorum ben bunun. Konuyla ilgili pek bileğim olmasa da, aktarlarda doğal karışımlar filan da yapılıyor. Cinsel isteği artırmıyor ama erkek için penetrasyon süresini artırıyor.Doktor bilgisinde, kalp sorunları filan yoksa kullanılabilir.
Niye istemiyorsunuz?
Problem psikolojik ise tedavi olur eşiniz. Antidepresan ilaçları sandığımız ve yansıtıldığı kadar kotu ilaçlar değiller. Nice hastalar o ilaçlar sayesinde iyi olduklarını söylüyorlar.
Bence engel olmayın.
Galiba psikolog kaldı çözüm olarak.kafasindakileri bir türlü boşaltması lazım.bir yerde bir sıkıntı var çünkü.
Hormonal olsa bile bunların tedavisi var. Yeter ki eşiniz olmak istesin. Ufak bir aşk kırıntısı varsa bile ikinizde de bu tüm sorunlar çözülür. Yeter ki istesin. Ben böyleyim diyip haftada 1'den fazlasını yapamam diyerek kenara çekilmesin. Her şeyin çaresi var bu hayatta, ölüm haric.Doktor direk sikayetini dinlemis ve antidepresan yazmis. Belki hormonal bir durum ? Hemen psikolojiye baglaamasini normal bulmadigim icin kullanmasini istemedim.
Esinde degisiklik cekicilik ariosan isteklerini dile getirebilirsin.. herseye ragmen olmuyosa uzgunum donusu yok ve cinsellik onemli. Duygusuz ruhsuz sevismek ise berbat bi durum. Bi kadin icin ole en azindan...bu duygularla cocuk yapma bana kalirsa cok pisman olabilirsin
Den bu adami sevmiosun bence.. isinman imkansiz gibi bana kalirsaBu ay cok caliscaz askim falan dedi. Bende istemedigimi belirttim kendisine. Hatta sabahta bir mesaj attim uzunca bir mesaj.. sıkıntilarimi belirttim kendisine. Ama nedense konuyu cevirdi baska konularda konustu. Eminim birazdan uzunca bir mesaj gelecek kendisinden. Suan dusunuyor.
Duygu gelgitleri için psikolojik yardım almanız iyi olur gibi.Sevdiğimiz insanın herşeyi -kötü olan tarafları bile- bize güzel görünür yani normal şartlarda böyle olmalı.Onun dışında cinsel sıkıntılar sizdeki gelgitlere sebep olabilir yada aranızda tam bir çekim olmayabilir.
Alla alla bende tam tersı elinı tuttugumda öptüğümde asla ilk gunku gibi heyecanlanmam.
Cinsellik ap apayrı bır dunya bızım için orayı ayrı tutuyorum
Başlı başına büyük bir sorun bu malesef . Çok yakın bir arkadaşım yaşadı . Antidepresan biraz iyi gelmişti eşine .Bir de krem vermişlerdi ...Evet gecen hafta oyle bir durum yine yasandi. Cok sinirlendim ilk defa kendimi tutamadim. Döndum uyudum. 2 gun sonra da adet oldum zaten. Daha once doktora da gitti antidepresan vermisler kullanma dedim. Oyle kaldi
Hormonal olsa bile bunların tedavisi var. Yeter ki eşiniz olmak istesin. Ufak bir aşk kırıntısı varsa bile ikinizde de bu tüm sorunlar çözülür. Yeter ki istesin. Ben böyleyim diyip haftada 1'den fazlasını yapamam diyerek kenara çekilmesin. Her şeyin çaresi var bu hayatta, ölüm haric.
Den bu adami sevmiosun bence.. isinman imkansiz gibi bana kalirsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?