• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biten heyecan mı? Aşk mı?

Bence monoton olduğu için her şey size bir gün iyi bir gün kötü geliyor . Belki de bu konuda psikolojik bir destek almalısın sürekli his düşünce değişmesi konusunda.
Eğer maddi imkanlarınız varsa haftasonu günübirlik tatilde planları yapın veya ona ne işlemci meşgulle olurken gözünüze hoş geliyorsa oraya yönelin umarım her şey kısa sürede düzelir.

Cinsel hayatimizla ilgili bir problem olabilecegini dusunuyorum

Sadece sorun cinsellik ise eşinizle kırmadan konuşun en azından eşiniz de size yardım edebilir. Tabi tecrübeli hanımlar size bu konuda daha iyi yardımcı olur umarım burda .

Srun burda anlattigim gibi aslinda ama sadece cinsellik degil. Tesekkur ederim yorumunuz icin.

Eşimle genel olarak iyiyiz. Ama tatil çok cekilmez oluyor. Mesela size söyle soyleyim. Gecen sene tatile gittik kibrisa.. Ve cok sıkıldiķ asiri derecede. Cunku ben konuskan bir insanim ama bir sure sonra bitiyor tukeniyorum. O da ben konustukca konusur susarsam susar.. Deniz sevmez havuz sevmez..

Ayrica kibrista birseye cok sevinip boynuna atlamistim heyecandan dudagina yakin biyerden opmstum ve her yer turist kayniyordu..

Kizmisti bana ne yapiyorsun milletin icinde yanlis anlicaklar diye..

Yani ben istiyorum ki ahlak kurallari cercevesinde askimizi yasayalim. Mesela disardaysak bunlara cok cok dikkat eder. Sarilip yuzune bakarsam kafasini cevirir sanki dudaklarina yapisacakmisim gbi..
Bunlar beni rahatsiz ediyor. Daha cok geriliyorum.

Allah allah adam bi acayip
Biz sokaklarda öpüşüyoruz, arabada falan da.
Masum bi öpücüğün kime ne zararı olur ki turistik yerde. Hadi yozgatın köy meydanında dikkatli olursun da.
Bence Sizin cinsellik az. daha değişik şeyler deneyin, bir tatmin eksikliği var gibi.
Yoksa bi sevip bi iğrenmek pek normal değil

Allah allah adam bi acayip
Biz sokaklarda öpüşüyoruz, arabada falan da.
Masum bi öpücüğün kime ne zararı olur ki turistik yerde. Hadi yozgatın köy meydanında dikkatli olursun da.
Bence Sizin cinsellik az. daha değişik şeyler deneyin, bir tatmin eksikliği var gibi.
Yoksa bi sevip bi iğrenmek pek normal değil

Bende oyle dusunuyorum :(

Aşk olunca heyecan da olur.ikisinden biri olmazsa olmaz.biten bunlar değil sizde o yüzden.sadece alışkanlık.her ilişki zamanla bu duruma gelebilir.yaşanmışlıklarla beraber tabi.

Aranizda cok yas farki var mi? Biriniz sevgililik heyecani ararken digerinin ruhu yaslanmis,ununu elemis elegini asmis gibi.Bir de cinselligi siz mi istemiyorsunuz,o kismi anlamadim

Iyi geceler kizlar 4 senelik evliyiz.. Eşimle taniştiktan 3 ay sonra nişanlandik 1 sene sonra da evlendik.. Evlilikten çok korkardim ama nasil olduysa kendimi birden evli olarak buldum.

Neyse.. Ilk 2 senemiz baya kavga gurultu, yalanlar, ortaya cikan dogrular , idda sorunlari ,oyun bagimliliklari ,cinsellik sorunlari derken bir dargin bir barisik gecti..

Bu 2 sene sonunda hersey rayina oturdu. Ve cok guzel bir surec basladi.
4 senedir hala eve geldiginde heyecanlanirim.
Esimi seviyorum o da beni seviyor iyi anlasiriz genel olarak.. Ama sevgiliyken ki heyecanimizi ozledim.. Tartistigimiz konularda yoktur. Hatta uzun zamandir kavga bile edemiyoruz. (Kavga evliligin tuzu biberi derler ya)

Eglenceli bir çiftiz yastik savaşi , su savası, güreş falan yapariz :) Mesela hala mesajlasiriz. Sevgililikteki gibi olmasa da genel olarak birbirimizin neler yaptigini merak ederiz.

Onun haricinde film keyiflerimiz vardir.

Neyse gelelim konuya..

Bazen çok seviyorum eşimi bazen de cok soguyorum arzulamiyorum.. Opesim bile gelmiyor. Ama bazende opucuk manyagi ediyorum belini kirarcasina sariliyorum.

Mesela romantizim hic bana gore degil güllu masalar mumlar falan cok sıkıcı ve beni geriyor. Ama sahilde elele tur atsak kendimi cok iyi hissediyor ve esime aşkla bakiyorum..

Cinsel anlamda da sogugum ona karsi bazen hicbirsey hissedemiyorum. Yaklasik 3 yildir bu boyle bazen dokunmasina da tahammul edemiyorum.

Her evlilikte boyle oluyormu bilmiyorum ama bazen yemek yerken bile bana itici geliyor.
Su icerken , uzanirken...

Ama bazende bir gulumsemesiyle bana cok yakisikli geliyor..

Bu sorun sadece bende mi var bizim heyecanimiz mi bitmiş. Yoksa aşk mi bitmiş..
Bazen bu durumu kendisine soyluyorum cok bozuluyor ama icimde tutamiyorum napim. Tutsamda yüzüme yansiyor tiksinerek bakarken buluyorum kendimi..

Hatta bazen o da benim icin boyle dusunuyormudur dedigim oluyor..

Insanlari kirabilen bir insan asla degilimdir. Şu aralar birbirimizi biraz ozlesek mi diye dusunmeye basladim.. Niye boyle oluyor anlamiyorum ne yapmami onerirsiniz kizlar..

Not. Cinsel sorunlarimiz var (pramatür ejakülasyon) Ve haftada 1 kez oluyor bundan kaynakli olabilirmi..
Sorun sadece pramatür ejakülasyon kaynaklı olabilir mi ?
Mesela bu yaşandığında birden soğuyor olabilir misin ?

Heyecan arayan evlenmeyecek, evlilik belli bir rutin gerektirir düzen vardır, hele ki çocuk varsa mecburen yemek belli saatte yeniyo belli saatte yatılıyo vs, heyecan isteyen evlenmeyecek aşk bitince ayrılıp yeni bir aşk arayacak, uzun süredir evli olanlar farklı bişey söylemeyecektir sanırım, evlilikte heyecandan ziyade huzur ararsın, heyecan sevgililikte olur o bile 5 yıllık sevgililer için değil 3 aylık sevgililer için doruk noktadadır,ben eşim eve gelince heyecanlanmıyorum karnımda kelebekler uçuşmuyo, aklım başımdan gitmiyo ama hala ya bir gün gelmezse ya bir gün gitmek isterse ya başına birşey gelirse düşüncesinden delice korkuyorum, bu yeterli, çokta kurcalamayın hayatı

cinsel problemlere gelince çözülemez bir durum değildir diye düşünüyorum

Aşk olunca heyecan da olur.ikisinden biri olmazsa olmaz.biten bunlar değil sizde o yüzden.sadece alışkanlık.her ilişki zamanla bu duruma gelebilir.yaşanmışlıklarla beraber tabi.

Bu kadar kisa surede bu duruma gelmesi normalmi peki. Eski sevgilimden de boyle sogumustum. 5 sene cikmistik tiksinmeler baslamisti ayrilmistim..

Cok korkuyorm esimde de boyle bisey olur diye..

Aranizda cok yas farki var mi? Biriniz sevgililik heyecani ararken digerinin ruhu yaslanmis,ununu elemis elegini asmis gibi.Bir de cinselligi siz mi istemiyorsunuz,o kismi anlamadim

3 yas var aramizda.
Esimde libido eksikligi gbi birsey var. 2 sene oncesine kadar cok takiyordum ama 2 senedir umrumda degilmis gbi davraniyorum. Haftada 1 oluyor. Ve 2.yi istedigi zamanlarda istedigini biliyorum ama devami yok.
Kendini tutuyor.

Sorununuz erken boşalmadan dolayı bence...
Cinsellik evliliğin %80'i.
Yeterince tatmin olamiyorsaniz bu da sizde gerginlik yaratabilir.
Bence tedavi yöntemleri arastirabilirsiniz.
Alkol ve aşırı sigara tüketimi varsa biraktirmayi deneyebilirsiniz.

Sorun sadece pramatür ejakülasyon kaynaklı olabilir mi ?
Mesela bu yaşandığında birden soğuyor olabilir misin ?

Evet gecen hafta oyle bir durum yine yasandi. Cok sinirlendim ilk defa kendimi tutamadim. Döndum uyudum. 2 gun sonra da adet oldum zaten. Daha once doktora da gitti antidepresan vermisler kullanma dedim. Oyle kaldi

Heyecan arayan evlenmeyecek, evlilik belli bir rutin gerektirir düzen vardır, hele ki çocuk varsa mecburen yemek belli saatte yeniyo belli saatte yatılıyo vs, heyecan isteyen evlenmeyecek aşk bitince ayrılıp yeni bir aşk arayacak, uzun süredir evli olanlar farklı bişey söylemeyecektir sanırım, evlilikte heyecandan ziyade huzur ararsın, heyecan sevgililikte olur o bile 5 yıllık sevgililer için değil 3 aylık sevgililer için doruk noktadadır,ben eşim eve gelince heyecanlanmıyorum karnımda kelebekler uçuşmuyo, aklım başımdan gitmiyo ama hala ya bir gün gelmezse ya bir gün gitmek isterse ya başına birşey gelirse düşüncesinden delice korkuyorum, bu yeterli, çokta kurcalamayın hayatı

cinsel problemlere gelince çözülemez bir durum değildir diye düşünüyorum

Çocuk yok. O yuzden normal gelmiyor zaten.. Hani o rutine de baglamis degiliz birbirimizi. Hatta cevremde kaynanam dahil iliskimize cok güler. Eglenceli bir hayatimiz var cunku. Durup dururken yastik savasi falan yapar acayip egleniriz. Hatta esimde seninle cocukluguma dönuyorum flan diye. Neden boyle oldugunu anlamiyorm

Bu kadar kisa surede bu duruma gelmesi normalmi peki. Eski sevgilimden de boyle sogumustum. 5 sene cikmistik tiksinmeler baslamisti ayrilmistim..

daha önceden olduysa evet gene olabilir hele ki evlilik gibi rutin bir kurumda
bunun olmaması her zaman senin elinde olmaz yapman gereken iletişim kanallarını açık tutmak ve içini dökmek, hep anlatma arada dinle, belki onda da vardır bişeyler, bazen senin kıvrandığın bir konuda karşı taraf tek bir cümle kurar ve taşlar yerine oturur

Sorununuz erken boşalmadan dolayı bence...
Cinsellik evliliğin %80'i.
Yeterince tatmin olamiyorsaniz bu da sizde gerginlik yaratabilir.
Bence tedavi yöntemleri arastirabilirsiniz.
Alkol ve aşırı sigara tüketimi varsa biraktirmayi deneyebilirsiniz.

4 senedir boyle alkol ozel gunler haric kullanmayiz. Doktora gitti antidepresan vermis. Bende kullanmasini istemedim.

Bunun süre ile değil de daha çok ne yaşadığınızla ilgisi var bence.erken yıpranmışsınız.ama çözümsüz değil.normalde iyi anlaşıyormuşsunuz.bir başbaşa tatile falan çıksanız iyi gelir mi

Bunun süre ile değil de daha çok ne yaşadığınızla ilgisi var bence.erken yıpranmışsınız.ama çözümsüz değil.normalde iyi anlaşıyormuşsunuz.bir başbaşa tatile falan çıksanız iyi gelir mi

Yok eglenceliyiz tamam ama tatil esimle cok sıkıcı oluyor. Diger yorumlarda da yazmistim. Gecen sene kibrista birseye sevinip sokak ortasinda dudagina yakin yerden optum diye kizmisti. Millet yanlis anlarmis falan.

Zaten tatilde yapamiyor. Isyerindeki butun isler esimde.

6 yıllık evlilik 3 yıllık sevgililik süremiz var.
Evlendığımizde bu yana çok değişti saç + kilo .
Ama bir günden bir güne hiç tiksinmedim .
Tabi her eve geldiğğimde de heyecanlanmadım :D
Anca ayda bır tura çıkar 1 haftadan fazla kalırsa özlem arttığı için gelceği gün çok heycananıyorum o kadar :)
Normal günler kedi köpek gibiyiz . Durmadan kavga ederiz sizin gbi her turlu oyun savaş yaparız.

Sizin altta yatan bazı problemler var sanırım normal değil bence tiksinmeniz.

Iyi geceler kizlar 4 senelik evliyiz.. Eşimle taniştiktan 3 ay sonra nişanlandik 1 sene sonra da evlendik.. Evlilikten çok korkardim ama nasil olduysa kendimi birden evli olarak buldum.

Neyse.. Ilk 2 senemiz baya kavga gurultu, yalanlar, ortaya cikan dogrular , idda sorunlari ,oyun bagimliliklari ,cinsellik sorunlari derken bir dargin bir barisik gecti..

Bu 2 sene sonunda hersey rayina oturdu. Ve cok guzel bir surec basladi.
4 senedir hala eve geldiginde heyecanlanirim.
Esimi seviyorum o da beni seviyor iyi anlasiriz genel olarak.. Ama sevgiliyken ki heyecanimizi ozledim.. Tartistigimiz konularda yoktur. Hatta uzun zamandir kavga bile edemiyoruz. (Kavga evliligin tuzu biberi derler ya)

Eglenceli bir çiftiz yastik savaşi , su savası, güreş falan yapariz :) Mesela hala mesajlasiriz. Sevgililikteki gibi olmasa da genel olarak birbirimizin neler yaptigini merak ederiz.

Onun haricinde film keyiflerimiz vardir.

Neyse gelelim konuya..

Bazen çok seviyorum eşimi bazen de cok soguyorum arzulamiyorum.. Opesim bile gelmiyor. Ama bazende opucuk manyagi ediyorum belini kirarcasina sariliyorum.

Mesela romantizim hic bana gore degil güllu masalar mumlar falan cok sıkıcı ve beni geriyor. Ama sahilde elele tur atsak kendimi cok iyi hissediyor ve esime aşkla bakiyorum..

Cinsel anlamda da sogugum ona karsi bazen hicbirsey hissedemiyorum. Yaklasik 3 yildir bu boyle bazen dokunmasina da tahammul edemiyorum.

Her evlilikte boyle oluyormu bilmiyorum ama bazen yemek yerken bile bana itici geliyor.
Su icerken , uzanirken...

Ama bazende bir gulumsemesiyle bana cok yakisikli geliyor..

Bu sorun sadece bende mi var bizim heyecanimiz mi bitmiş. Yoksa aşk mi bitmiş..
Bazen bu durumu kendisine soyluyorum cok bozuluyor ama icimde tutamiyorum napim. Tutsamda yüzüme yansiyor tiksinerek bakarken buluyorum kendimi..

Hatta bazen o da benim icin boyle dusunuyormudur dedigim oluyor..

Insanlari kirabilen bir insan asla degilimdir. Şu aralar birbirimizi biraz ozlesek mi diye dusunmeye basladim.. Niye boyle oluyor anlamiyorum ne yapmami onerirsiniz kizlar..

Not. Cinsel sorunlarimiz var (pramatür ejakülasyon) Ve haftada 1 kez oluyor bundan kaynakli olabilirmi..
Cinsellik kaynaklı olması büyük ihtimal mesela haftada 1 bana göre az eşime gore normal o zaman eşimin herşeyi bana batıyor ve sinirli oluyorum 9 yıllık evliyim.
Seninki de böyle birşey olabilir mi acaba canim?

Back
X