Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bit Bit.. Lütfen BİT!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Hala ilac almadi vallahi sinir oluyorum alana kadar da gorusmucem ben hergun ne kadar ugrasiyorum didiniyorum tariyorum aileme ayiklatiyorum beyefendi daha ilac yapcak. Bu arada cok mutluyum annem saclarima bakti 1 tane zor buldu sirkee sanirim kurtuluyorummmmm ama sac diplerim berbat oldu derim kurudu ve asiri cok kepegim var. Kuru sac icin onerebilecegin şampuan var mi acaba abla? Ben suan gliss kullanıyorum memnunum da ama kuru sacimi canlandiricak bi sampuan ariyorum. Ben yinede bir iki gune garanti olsun diye bir ilac yaparim tararim annemlere de baktiririm ve insallah tamamen kurtulurum Yasasiin Gecsinler de kuafore gidip kiriklarimi da aldiricam oh Ya beni sinir eden sey sevgilimin uzerine dusmemesi ya. Hala inanmiyor bence. Bugun dedi ki bocek olsa suana kadar kaynamasi gerekirdi yok diyo göremiyoruz dedi. Bende bi sık disli tarakla tara bakalim var mi yok mu dedim useniyorum demeye getirdi Bide canim benden cikan sirkeler asiri siyah hemen bocek olcak gibiler neden oyle? Bazilari mesela ablamdan cikardiklarimin bazilari beyaz oluyor. Bendekiler neden kara kara Neyse cogu gitti azi kaldi Allahima sukurler olsun. Moralman da daha iyiyim ablacim Opuldunnn

Çoook sevindim canım ben de bekliyordum bu haberi bugün yarın
Görüşme şampuan yapana kadar bence de artık hasretinden mecbur gidip alır
ben sirkeyi beyaz bilirim acaba seninkiler ölüp kurumuş olabilir mi? ondan mı kara kara?
şampuan konusunda da ne yazık ki benim de başım kuru saçlarla dertte en son redist kullandım başta çok memnundum saçı yumuşacık yapıyor ama sonra kepeklenme yaptı. ama benim saçım normalde de kepeğe çok yatkındır normal şampuan da çok uzun süre kullanamam, hep arada kepeğe karşı şampuan kullanmam gerekir canım onun için sana uyar mı uymaz mı bilemiyorum, daha da arttırabilir diye öneremiyorum
Ama redist keratin yağından çoook memnunum, günlük kullanıyorum duştan sonra yumuşacık yapıyor. yine aynı markanın argan yağından da çok memnun çoğu kullanan, tavsiye ederim..
Bence sen de arada bir kepeğe karşı şampuan kullan, clear ve head and shoulders falan iyidir, o kepek sorununu çözer diye düşünüyorum yatıştırır saç derini kuruluk için de benim gibi yağ kullanırsın
Çok şükür kurtuldun artık gaz yağına gerek kalmadan, sevgilinle görüşeceksen de o kurtulana kadar mutlaka şu bit tokalarından al artık onun yanına giderken tak derim, o zaman gelmez en azından bitler sana. kafur falan içeriyor ama sışarıda takarsın sadece, evde dikkatlice kediciğin ulaşamayacağı bir çekmeceye kaldırırsın.
tekrar geçmiş olsun tekrarı olmasın canım benim

Ah tesekkur ederiim Insallah kurtulurum ve bidaha olmam cok zordu cok benim icin, gaz yagida almiyayim artık o zaman yarin veya diger gun yeniden ilaclayayip tarayim Insallah hic cikmaz garanti olsun diye annemle ablama da baktirdim. 1 tane buldular onceki gunde 2 tane cikmisti canim. Neden bilmiyorum kapkaralar Bende sirkeyi beyaz bilirdim. Neyse gecsin de beyazi siyahi onemli değil Ben bi sure benimkiyle bulusmuycam ilac bile almadi ben ayiklatmak icin ne kadar uğraşıyorum saatlerce kafam onde sacima baktiriyorum. Bide bende boyun duzlesmesi de var resmen iskence canim uzun sure egilememe ragmen baktirdim hep. Biraz da o yapsin. Benimki cok hafife aliyor ama asiri bocek olunca onlar one bile geliyor ablam benim oyle gormustu bocek one gelmisti iyy O bide okula gidiyor rezil olcak manyak. Neyse onerilerin icin tesekkur ederim ablacim Bende sampuanin yaninda onarici yaglar kullaniyorum onlardan memnunum ama hala kuru saclarim ben elseve ve pantenin yaglarini kullaniyorum biri mucizevi digeri arganli. Sampuanimi degistiricem bi arastiryim bakalim kafurdan cekiniyorum ben acikcasi canim cok kötü kokusu var gibi geliyor. Lavanta damlatsam sacima o da engeller mi? Bu arada dun internetten lavantanin cilde de iyi geldigini okudum o konuda bilgin var mi? Optumm

evet canım lavanta cildi yatıştırır derler ama suyunu kullanırlar onun için, sen azıcık kulak arkana sür, çünkü yağı tek başına kullanılmıyor olabilir canım, bol sürme ne olur ne olmaz bir de tokalarına bol bol damlat o zaman
hadi inşallah bir daha ki sefere hiç çıkmaz
bir kepeğe karşı etkili şampuan alırsan ufak boy, çok rahatlar kafa derin hemen göreceksin, şu kepeklenme diner canım..
sevgilinle de biraz görüşme bak nasıl tıpış tıpış alır
hadi bakalım tekrarı olmasın ablacım

Amin ablacimm Ya biz dayanamadik bulustuk bide sarildik acaba hemen bit gecmis midir onda varsa ben eve geldim kasinmaya basladim acaba psikolojik mii

Amin ablacimm Ya biz dayanamadik bulustuk bide sarildik acaba hemen bit gecmis midir onda varsa ben eve geldim kasinmaya basladim acaba psikolojik mii
Bilmiyorum canım ama psikolojik olabilir, ben senin konunu okurken kaşınıyorum
ama hemen baktır evden birine, korkutmak istemem ama sarılmayla da geçmemesi zor. O kadar uğraşın boşa gitmez umarım

Bilmiyorum canım ama psikolojik olabilir, ben senin konunu okurken kaşınıyorum
ama hemen baktır evden birine, korkutmak istemem ama sarılmayla da geçmemesi zor. O kadar uğraşın boşa gitmez umarım

Ay insallah valla o kadar ayiklatiyorum bide yeni bocek gelmesin aman haaa Ben yarin sacima ilac yapmayi dusunuyordum ama malesef kafa derim cok fena. Artik kasiyinca kan geliyor bi zeytinyagi elma sirkesi karisimi yapip tararim bakalim. Abla bide sirkeler kiyafetlere dusmez degilmi? Mesela ben kazak giydim ya ona duser mi yapisir mi? Onlari da mi yikamam gerekir. Ya kasiniyorumm Abla bide sevgilim bende bit yok diyor ama bugun bulusmaya gelirken kapsonlusunu sapkasini gecirdi beni gorunce bunun anlamini da yorumlarsan sevinirim cok optumm

düşebilir, sirkeler hatta bu yünlü kumaşlarda vs 10-15 güne kadar yaşarmış. kazak, battaniye vs.. göndermiştim ya bir alıntı, orada yazıyordu. zor düşmesi ama imkansız değil. bit düşüp oraya sirke bile bırakabilir.. yüksek ısıda yıkayamazsan bile ben balkona falan atardım 15 gün boyunca, sonra yıkardım. o yünlüler tehlikeli
bit yok demesi muhtemelen gururundan, senin karşında belki küçük düşmek istemediğinden inkar ediyor kapşonu kapattıysa öyle anladım ben
öpüyorum ben de canım, iyi geceler

Sagol ablacim gelismeleri yazarim kiyafetleri de yikayayim ben umarim gecmemistir. Yine ayiklaticam anneme. Cok optum iyi geceleer

Dayanamadim ilac yaptim Suan ilacli bekliyorum. Kutuda 10 dakika diyor ben 30 dakka beklicem. Insallah ne bocek ne sirke cikar vallahi skildim artik

Dayanamadim ilac yaptim Suan ilacli bekliyorum. Kutuda 10 dakika diyor ben 30 dakka beklicem. Insallah ne bocek ne sirke cikar vallahi skildim artik
Ay canım gece gece.. inşallah temiz çıkar da rahatlarsın. iyi yapmışsın..
sevgiline de söyle ben gece gece bir daha ilaç yaptım sen daha hiç yapmadın diye

Ay canım gece gece.. inşallah temiz çıkar da rahatlarsın. iyi yapmışsın..
sevgiline de söyle ben gece gece bir daha ilaç yaptım sen daha hiç yapmadın diye

Erkekler boyle zaten ya umurlarinda degil coktan uyudu o canim Bocek yoksa bile ben cidden sarildigi icin dayanamadim kasintidan bu saatte ilac yaptim kafama saclarimda yapagi oldu resmen. Once kalin disliyle sonra ince disliyle tariyacayim bakalim Ya ben hergun ugrasiyorum o hic takmiyor emeklerim bosa gidecek deli oluyorum Sac diplerim de cok fena oldu kasimaktan of of. Allahim nolur kurtulayim artik. Bunun psikolojisi bile kotu.7 nisandan bu zamana usandim Saclarimi cok seviyordum suan hic sevmiyorum

Kurtarırsın saçlarını yağlarla hiç üzülme, azıcık ucundan da aldırırsın oldu bitti

Son düzenleme:
Kurtarırsın saçlarını yağlarla hiç üzülme, azıcık ucundan da aldırırsın oldu bitti

Bitten kurtulabilirsem solugu kuaforde alip kiriklarimi toparlatacagim zaten ablacim insallah Bu arada ilacimin kutusunu inceledim uzunluga gore 8 yikama olabilir yaziyodu ve ilacin sirkeleri de bogdugu yaziyodu nedense mutlu oldum Abla bide sence islak sacta mi daha iyi gorunur ayiklanir kuru sacta mi? Simdi ablam bakicak bakalim sirke cikmassa kalkip iki uc oynarim bile Bide kafursuz bit tokasi var midir acaba

canım ıslak kuru saçı hiç bilmiyorum ne yazık ki hiç ayıklamadım
bit tokasını eczaneye soracaksın, benim yeğende kullanmıştık ama öyle kokan birşey değildi sanki, sen yine de git bir sor
hadi inşallah hiç bir şey çıkmaz bu defa

Ablacim selam. Az once yine sevgilimle bulustuk bit konusu acildi. Kendinde olmadigini idda ediyo. Bazi kepekler yag biriktiriyomus sirkeye benziyomus sen benzetmissin dedi anneme de sordum sirke degil dedi. Sacini taradigini ve bocek cikmadigini soyluyor. Ben inanmiyorum onda yoksa bile benden kesinlikle bulasmasi gerekir. Bide diyoki bit varsa bile simdiye kafam kaynamasi gerekirdi ben saclarimi yolarak taradim yok diyo Valla sinir oldum biseyde diyemedim haa ben oyle sandim demekki dedim napayim. Bugun de sarildi falan sacima lavanta damlatip gittim nolur nolmaz. Bende olsaydi cevremdekilerinde kasinmasi gerekirdi diyo kasinan yok diyo valla napicami sasirdim. Ben eminim sirke olduguna hani yoksa bile benden mutlaka bulasmasi gerekir. Nasil ikna edicem bu cocugu valla usandim abla ya inanmiyor

Bana da dadanmıştı bit arkadaşlar ilaçlarla uğraştım durdum sonra saçımı boyayasım geldi yengem boyuyodu bende boyadım bi baktım bit falan kalmamış

E kaşınmıyor muydu bu çocuk? Kendi şüphelenmemiş miydi? Doktora gitsin diyeceğim ama gitmez tabi
Peki sen bulduğun sirkeleri çıtlatmayı denedim mi tırnaklarının arasında çocukta bulduğunda?

Bir de normal tararsa çıkmaz ki, bit şampuanıyla bir banyoda tarasa ince dişli tarakla o zaman görür böcek diye düşünüyorum

Bir de normal tararsa çıkmaz ki, bit şampuanıyla bir banyoda tarasa ince dişli tarakla o zaman görür böcek diye düşünüyorum

Bende oyle dusunuyorum ince disliyle taramamistir normal tarakla taramistir bence. Kasiniyordu abla hatta kendi dedi bana simdi nedense yok diyor belki gercekten var ama sakliyor bilemiyorum. Ama sundan eminim o temizlemezse ben de kurtulamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…