- 21 Nisan 2016
- 201
- 96
- 30
Canım 34 yaşındayım ben.. uzun yıllardır beraberiz artık ancak gözümü karartabildim evliliğe, ama hep içime sineni yapabildim çok şükür. çok sağol iyi dileklerin için senin de hep gönlüne göre olsun
Evet kediciği sağlığı için kısırlaştırın derim yazık kuzucuğa da
iyi demişsin bende var diye, şampuanlasa biti görecek zaten o zaman görürüm ben inanmamayı
tırnaklarıyla kırsın sirkeyi çıt ederse anlar kepek olmadığını öyle ayırt ediliyor zaten..
neyse bitlerle ve sevgilinle uğraşında tekrar kolaylıklar canım
Hala ilac almadi vallahi sinir oluyorum alana kadar da gorusmucem ben hergun ne kadar ugrasiyorum didiniyorum tariyorum aileme ayiklatiyorum beyefendi daha ilac yapcak. Bu arada cok mutluyum annem saclarima bakti 1 tane zor buldu sirkee sanirim kurtuluyorummmmm ama sac diplerim berbat oldu derim kurudu ve asiri cok kepegim var. Kuru sac icin onerebilecegin şampuan var mi acaba abla? Ben suan gliss kullanıyorum memnunum da ama kuru sacimi canlandiricak bi sampuan ariyorum. Ben yinede bir iki gune garanti olsun diye bir ilac yaparim tararim annemlere de baktiririm ve insallah tamamen kurtulurum Yasasiin Gecsinler de kuafore gidip kiriklarimi da aldiricam oh Ya beni sinir eden sey sevgilimin uzerine dusmemesi ya. Hala inanmiyor bence. Bugun dedi ki bocek olsa suana kadar kaynamasi gerekirdi yok diyo göremiyoruz dedi. Bende bi sık disli tarakla tara bakalim var mi yok mu dedim useniyorum demeye getirdi Bide canim benden cikan sirkeler asiri siyah hemen bocek olcak gibiler neden oyle? Bazilari mesela ablamdan cikardiklarimin bazilari beyaz oluyor. Bendekiler neden kara kara Neyse cogu gitti azi kaldi Allahima sukurler olsun. Moralman da daha iyiyim ablacim Opuldunnn