- 21 Nisan 2016
- 201
- 96
- 30
Köpeklere fısıldayan adamın bölümlerini izlemedin mi ca Ynım daha?
Eğitim meselesi biraz kafa karıştırıcı, iç yüzündem emin olamıyorum ama bence o hayvan dışarı çıksa da balkonda olduğundan bu kadar ağır yaşıyor kızgınlığını. 3aat çıksa da tüm gün oradaymış ona başka çare bulamaz mısınız?
Eğitim için de pet forumlarına bir sor belki iyi bir eğitim yeri önerebilirler. Ama iç yüzünü nasıl bilip güveneceksin bilemedim. Ayrıca masrafı çok olabilir canım. Sen yine de iyi bir araştır.
Bir yandan da acil olarak dediğim programın mümkün olduğunca çok bölümünü izle, lütfen korku ve telaşla yaklaşıyor olabilirsin, aşmazsan iyice yerleşecek bu davranış köpeğinde. Başkalarını da ısırabilir o zaman başın belaya girer
Bugun izlicem ablacım, korkuyla yaklaşmıyorum sadece saldırdıgı zamanlar korkuyorum ona çözüm bulmam lazım ağızlık çözüm olucak inşallah her ne kadar istemesemde kendimi de korumak zorundayım. Sık sık çıkarıyorum zaten ablacım günde 3 kez sabah akşamüzeri ve geceye doğru. Yaşadığım ilde eğitim yeri yok malesef Bursada var köpeği nasıl götüreceğim oraya İnşallah başkalarını ıssırmaz ya çok sevimli görsen abla. Herkes sevmek istiyor ıssırır mı diyolar seviyolar birini ıssırsa şikayetci olsa haklı yani Allah korusun.