Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bit Bit.. Lütfen BİT!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Bende paranit kullaniyorum 2 sprey 1 şampuan bitirdim suandada 2. Sampuani kullanmaktayim. Bitleri oldurdu cok sukur ama sirkeler kaldi saçlarım uzun ve gur. sanirim uzun surucek 7 nisandan beri arinamadim

Bende paranit kullaniyorum 2 sprey 1 şampuan bitirdim suandada 2. Sampuani kullanmaktayim. Bitleri oldurdu cok sukur ama sirkeler kaldi saçlarım uzun ve gur. sanirim uzun surucek 7 nisandan beri arinamadim
Sirkeler kalır tabi ama ölmüştür..
Birinden yardım isteyin tek tek ayıklasın çünkü başka çare maalesefki yok

İyi geceler tatlım

Ya abla ben ablama ayiklattim da bugun 10-15 tane sirke cikti yinee Sanirim dun yeni bocek kaptim. Kulak arkalarimda ensemde sirke yoktu bugun dolusmuslar Ama ilac yapamam daha yeni yaptim sac diplerimde cok kotu. Bende elma sirkesiyle isitilmis zeytinyagini surdum kafamada poset gecirdim bekliyorum yikayip sik disli tarakla tariyacagim insallah bocek cikmaz Ama galiba yeniden kaptim hem kasiniyorum hem bir suru sirke cikti. Ya o kadar sinirlendimki hemen mahallemizdeki kuafore gidip hepsini kestiresim geldi igrenc bisey ya tam kurtuldum derken yine yine yine

toka almadın mı daha sen canım benim

Henuz almadim abla
15 sirke inanilmaz moralimi bozdu zeytinyagi ve sirke cok zor arindi nerdeyse 3 kez sampuanlandim. Simdi tariyacagim.. Insallah cok bocek cikmaz

Ama o tokayı hemen al ne olur. böcek çıksa da çıkmasa da. vallahi tanısam seni ben senin adrese birkaç tane göndereceğim hem de en cicili bicilisinden Yazık değil mi o kafa derine bu kadar işlem gördü, saçların daha fazla zarar görmesin istiyorsan bir dene dediğimi, yüzde yüz demiyorum ama yeğenimi o kurtardı diyorum, yüzde 99 gözüyle bakıyorum
İlk iş onu yapman lazımdı o sirkeleri görür görmez ablacım

Tamam abla alicam Saclarimi sik disli tarakla dipten uca kadar taradim. Hic bocek cikmadi cok mutlu oldum cok sukur. Ama o yeni sirkeler nerden geldi oyleyse? Kulak arkamda yoktu bugun 15e yakin sirke cikti. Ama bocek olsa taraga gelmeliydi cunku elma sirkesini ve zeytinyagini 1 saate yakin beklettim kokusundan rahatsiz olup yuzege cikmalari gerekirdi Bu arada sevgilimde ilac almis yaptimi bilmiyorum ama bit yuzunden okula bile gitmemis Insallah kurtuluruz biktik vallahi biit artik biiittt

Bu bit niye hortladi yahu

Valla bilmiyorum 7 Nisandan beri ugrasiyoruz. Hergun ayiklayip 4-5 gunde bir ilac devamli.. Sevgilimde de oldugundan ben ayiklasam ondan da geliyor onda oldugunu gec farkettik daha dogrusu ben ona soyledim de inanmasi zaman aldi. Insallah kurtuluruz ne diyeyim Allah biti olan herkesi bu dertten kurtarsin. Hele bayanlar hadi erkekler kazitir ya biz. Didik didik ediyoruz kurtulmak icin..

hadi gözün aydın hem sevgiline hem böcek çıkmamasına.
Son birkaç gün içinde sevgilinden kaptığın bit dünkü ilaçta ölmüş duşta akmış gözünden kaçmış olabilir. Ama gitmeden sirkelerini bırakmış sanırım. O sirkeler için de ilaca devam etmek lazım. belki onlar da ölmüştür, haftaya tekrarla ilacını yine de olur mu

Ayy insallah bu sirkeleri birakan bocek dedigin gibi ilacla ölmüstür ablacim Cunku sacimda yeni sirkeler var ben sik disli tarakla 4-5 kez taradim cikmadi hatta nerdeyse yoldum saclarimi Ama cikmayinca diyorum acaba vardami taraga mi gelmiyor benim mi gozumden kaciyor diye.. Onun biraktigi sirkeleri toparladik zaten ablacim 15'e yakin birakmis hep ensem ve kulak arkamdan cikti. Suan varya cok iyiyim hic kasinmiyorummm Saclarimida guzelce yikadim taradim (once kalin disli sonra ince disli tarakla defalarca). Ardindan bakim yaglarimi surdum iyiyim yani Ama tabi tedbir olmasi icin yine bikac gun sonra yapacagim insallah yoktur. Sirke ciktikca artik aglayasim geliyor. Benimkinden de ses yok naptiysa artik Tokayida alicam abla insallah. Her ilac yaptigimda acaba kurtuldum mu diyorum ama hadi insallah kurtulmusumdur dua edelim

Yok kuzum kaçmış arada bildirimin, yeni gördüm kusura bakma daldım yine bdv ye
tokayı aldın mı tokayı bugün bakalım
Sıkma canını, böcek çıkmadıktan sonra bitecek merak etme

Yok kuzum kaçmış arada bildirimin, yeni gördüm kusura bakma daldım yine bdv ye
tokayı aldın mı tokayı bugün bakalım
Sıkma canını, böcek çıkmadıktan sonra bitecek merak etme

Almadim abla bocek yok abla cikmiyor ama sirkeleri birakan bocek nerde? Valla psikolojim bozuldu durmadan saçımı yikiyorum. Cildircam ya bu sabahta cikti hemde 7-8 tane

Almadim abla bocek yok abla cikmiyor ama sirkeleri birakan bocek nerde? Valla psikolojim bozuldu durmadan saçımı yikiyorum. Cildircam ya bu sabahta cikti hemde 7-8 tane
Bir iki tane geçtiyse o gün sevgilinden ondandır. bir bit saça geçer geçmez deli gibi sirke bırakıyor, o gün ilaçladın ya mutlaka ölmüştür bit ilaçları zaten böceği kolay öldürüyor, sirkeleri bile öldürmüş olabilir kalmıştır saçında ölü haliyle belki.
Sen merak etme saçında şu an böcek olsa o sirke sayısı her gün artardı, sirke sayısı azalıyorsa bit yoktur yoksa dün 15 çıkan bugün de 15-20 çıkardı diye düşünüyorum. Yine bu sirkeler bitene kadar biraz uğraşacaksın. sevgilinle görüşürken de hem bit tokası tak hem de tokaya güvenip de çok yaklaşma o da uğraşsın tek seferde kalmasın şampuanlama işi.
zaten bitmişti de o iki görüşmenizde kaptın yeniden sen kesin, azalarak bitecek yine merak etme canım

Insallah ablacim. Sabrediyorum insallah tamamen arinirim ölümü sirkeler bilmiyorum ama sactan zor cikiyor. Sevgilim kesin bi kez ilaclayip ben kurtuldum dicek Yarin bulusucaz uzak durucam Allahim insallah bulasmaz amin Cok sagol abla tesekkur ederim bide sac kremi metodunu duydun mu abla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…