Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bit Bit.. Lütfen BİT!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Inanmiyorum ya resmen bit yuzunden kavga ettik. Annem fenerle bakti yok diyo sen yanlis gormussun falan dedi sinir oldum basbaya vardi. Yarin bidaha bakayim dedim benle iddalasiyo bulamazsan sunu bunu alcam sana diyo. Ya soylemicektim kendi bocek yakalayinca anlicakti valla iyilik yaramiyor ya. Nasil sinir oldum. Neyse ben bu arada bugun tekrar ilac yaptim sk disli tarakla taradim canim Allaha sukur bit cikmadi. Sirkeler cikiyor tabi devam hala

benim kızımda 2 kere bitlendi ilkinde bitleri öldürdük,ama sirkelerle nerdeyse 2 ay uğraştık,eşimle birlikte saçları bölümlere ayırıp her gün pirinç gibi tek tek seçiyorduk, en son duranyt ile yağladık sirkeleri kurutmuştu kurtulduk,ikincide direk duranyt ile yağladık ve hemen geçti.düşününce bile kaşınıyorum allah kolaylık versin....

Cok sagolun insallah kurtulabilirim onceki bitlenmemde aylar surmustu iskenceydi resmen yeniden basima geldi kurtulmaya calisiyorum bitler öldü cok sükür ama sirkelerden kurtulamadim dediginiz ilac sirkeleri de etkili midir kesin sonuc verir mi? Inanin biktim ya.

canım üzerine varma hiç, yarın bulursan sana bir yemek ısmarlar barışırsınız
böcek çıkmamasına çok sevindim. böyle böyle bitecek inşallah

canım üzerine varma hiç, yarın bulursan sana bir yemek ısmarlar barışırsınız
böcek çıkmamasına çok sevindim. böyle böyle bitecek inşallah

Tamam canim ben uzerine dusmeyeyim valla alindi benide kizdirdi ya yarin bulup gozune gozune sokacagim. Bocek cikmiyor cok sukur ama cikan sirkeler siyah siyah ya. Nerdeyse bocek olacaklar gibi napicam

dediğiniz gibi sirkeler ölmeden bitten kurtulamazsınız,sirkeler de 7-8 gn içinde canlanıyor,ölmez ise kısır döngü yani,biz bu ilaçla kurtulduk,kızımı hergün banyo yaptırmaktan gına gelmişti,siz bu duranyt ile yağlayın 7-8 saat kalsın saçınızda sonra bit
şampuanı ile yıkayıp ıslak ıslak tarayın fırçası ile,bir kaç gün ara ile tekrar ederseniz sirkeler kuruyor saçta kalıyor ama canlı değil en azından o da taradıkça geçiyor sonra,duranyti deneyin siz de kurtulursunuz inşallah...

Neyseki yazık kedicik yüzünden olmadığı anlaşıldı sevgilinde sende kurtulmalısınız yoksa işiniz zor sevgilin kazıtsın saçlarınıda seninki daha zor

Neyseki yazık kedicik yüzünden olmadığı anlaşıldı sevgilinde sende kurtulmalısınız yoksa işiniz zor sevgilin kazıtsın saçlarınıda seninki daha zor

Canım kazıtmam diyor üstüne bide yok diyor ya yarın saçına bakıcam artık sinir etti beni
Umarım kurtuluruz valla o kazıtsa bile ben napıcam bilmiyorum ya

Aynen biliyorum 1 haftada sirkeler böceğe dönüşüyor bende korkuyorum 1 tane bile kalsa böcek oluyor. Elma sirkesi,mayonez, elma sirkesi. Bu sirkeleri boğup öldüremedim bi türlü. 3-5 bile olsa çıkıyor sürekli. Bu arada dediğinz ilacı daha öncede kullandım ben malesef fayda göremedim. Şuan paranit kullanıyorum. 2 sprey 1 sampuan bitti. Bugunde sampuanladım yeniden ama böcek çıkmadı çok şükür. Sirkeler hala çıkıyor..

Canım yazmamışsın bir şey, ne yaptın, görüştünüz mü? buldun mu sirke bit vs.. ikna edebildin mi sevgilini?

Canım yazmamışsın bir şey, ne yaptın, görüştünüz mü? buldun mu sirke bit vs.. ikna edebildin mi sevgilini?

Gorustuk canim bana inanmiyordu yatti dizime maymun gibi ayiklayip cikarip eline verdim sirkeyi
Tabi mors oldu. Aa boyle mi oluyomus ilk kez goruyorum annem neden goremedi ki falan dedi banada dondurma ismarladi Sonra da sacini biraz kisaltip ilaclama karari aldik. Ama tabi kaynagini bilmediginden orayi umursamiyor ona kiziyorum kedide yok diyor baska yerden kapmadim diyor kaynagi bulamadik yani canim. Bide bana diyoki bana yaklasma sana bulasmasin Bende yanasmadim artik ama bu sabah ay bende kasiniyorum bende de cikti dedim. Ilaclayalim falan dedi hatta sizde gaz yagi varsa ondan da getir dedim ispirto varmis yapsam mi sence zeytin Amma velakin boyle oldu canim bitli oldugunun farkina varabildi cok sukur. Ama ben ya kurtulamazsam diye cok tedirginim. Dun gece ablamin onune yattim ensemden de kulak arkamdan da sirke cikti cildircam

Canım ispirto olmaz diye biliyorum kaynağı belki otobüs vs dışarıda kullandığınız bir cafe şalı falandır boşver artık ama kedi değil. Ben veterinere de sordum sen ikna ol diye, imkansız diyor zaten ben de öyle biliyordum google sağolsın yalan yanlış bilgileri de sıraladığından emin olmama rağmem yanıldım.
boşver kaynağı artık siz güzel arının hadi inşallah artık sonrası kolay olur ortaya çıkmış ya..
gaz yağını benzin istasyonuna sorsun sevgilin olmadı ispirto olmaz aman..
bir de annesine dikkat etsin kadına da bulaştıysa... kadın da zaten evi falan güzelce dezenfekte eder
hadi geçmiş olsun.. bitecek bitecek merak etme az daha sabır

Cok sagol canim mesajlarin beni rahatlatiyor inan. Tamam artik ben kedicigi suclamaktan vazgeciyorum oyleyse Ispirto yapmiyayim madem gaz yagi bulmaya calisayim babama soylemistim hala getirmedi. O gelene kadar ayiklatiyorum kafami surekli canim. Paranitin kutusunda sirkeler de de etkilidir diyor ama kac yikamam oldu hala sirke cikiyor uzuluyorum ya bide Sevgilim ruyasinda saclarimi kestirdigimi gormus. Daha fena moralim bozuldu ben bu meret yuzunden saclarima kiymak istemiyorum. Insallah kurtulabilirim Veterinere sordugun icinde cok tesekkur ederim zeytincim ikna oldum artik belliki baska yerden kaptik Birde canim annesi onun sirkeyi falan bilmiyor cocuk yikansa temizlense nasil bakicaklar basina banada baktirmiyor of of Ya kurtulamazsaaam dun valla agliycaktim cok igrenc bisey psikolojim bozuldu

Canım benim sabret az kaldı sirke çıkıyo ama bitecek neticede böyle böyle. Belki çıkanlar ölmüş sirkelerdir.. saçta kalanlardır..
Bence sevgilin zaten kurtulamazsa kazıtmak zorunda kalacak baktı bu dert geçmiyor kazıtır elbet merak etme şimdilik üstüne varma sen bak buraya kadar iyi gelişme daha iki gün önce söyleyemem hiç diyordun
Annesinin gözü seçmeyebilir ama sevgilin eninde sonunda kurtulur.. sen anlat ona ince tarakla ilaçlıyken tara vs diye. Gözü böcekleri gördükçe daha da ciddiye alır canına tak eder kazıtır olmadı sen darlanma bu kadar.
rüyası da normal bu kadar bit muhabbetine
annesi de umarım saçını falan boyuyordur kadına geçmesin bir de bari

Aynen canim ben artik uyarimi yaptim icim rahat o baksin artik caresine ilac alsin zaten icinden tarak cikiyor onla tarayacak basina gelmemis olabilir ama artik halledicek bi sekilde en azindan biliyor. Dedigin gibi iki gun onceye kadar nasil soyluycem diyodum cok sukur Ama sundan korkuyorum ya ben tamamen arinirsam da ondan yine yine gecerse cunku ben hergun ayiklaniyorum ama biz surekli bulusuyoruz ondan bana yeniden gecme durumu olursa ya bi sure gorusmesem mi Canim annesinin saci boyali degil de kapali. Acaba kapali olsada gecer mi? Bu arada kardesinde kasinti olmadiginj soyledi. Yakindir onunda kasinmasi gerci Bu arada bugun de kopegimi veterinere goturdum ic parazit icin 2 adet hap yutuldu. Dis parazit icinse bana ilac verdi enseye damlaticam hayvanciklarda korunsun Ah bide ben kurtulsam

canım annesi kapalıysa zor geçer bence de, gerçi yabancı yokken açık olabilir ama tülbent falan takıyorsa evde en azından koruyordur, anneannem öyleydi benim mesela evde yabancı olmasa da tülbent takardı, onun gibiyse kapacağını sanmam
oh paraziti iyi yapmışsın veteriner meselesini tebrik ederim sende kedi de yok muydu ben mi karıştırdım? varsa kedine de alsaydın hap, yarım yetiyor normalde ama yine de veterinerden doz sorup evde kendin yutturabilirsin çok hırçın değilse... çok iyi olmuş şu paraziti hallettiğin
sen bir kendindekini bitir de o zaman düşünürsün sevgilinden geçip geçmeyeceğini. o şimdi hemen geçecek sanıyordur şampuanla falan belki ondan kazıtmaya yanaşmıyordur ama bana sanki bıkıp kazıtcak gibi geliyor çünkü kolay değil, senin gibi uğraşamaz... Erkekler zaten öyle saç baş uğraşmayı sevmiyor, biz kızlar alışkınız sabırlıyız bakalım inşallah dediğim gibi olur da canına tak edip 3-5 güne kazıtır.
o evde kendini yalıtsın diğerlerinden bir süre de kimse kapmasın ya yeniden bulaşma olmasın. sana da yaklaşma diyormuş zaten bir süre dikkatli olursunuz
hadi sıkma canını çoğu gitti azı kaldı, en büyük sıkıntıyı atlattın sevgilindeki durum açığa çıktı, sonrası kolay.. inşallah bir kaç güne sirke kalmadı diye de müjdeyi verirsin

Insallah canim ya suan ablam beni ayikliyor yine cikti tek tek herbir tele bakiyoruz aman bocek olmasin uremesinler de insallah sirkelerden de kurtulurum Valla kazitsada kurtulsam onun saci icin tasalaniyorum inanki Bugun de ilac almamis almaya utandim diyor anneme soyledim sende bisey yok demis valla sinirlendim ya utaniyosan ben alayim dedim artik Veteriner isi iyi oldu cidden canim hem ic hem dis parazitimiz yapildi. Bu arada karistiradin canim evet kedim de var hatta 2 kusum 3 baligim da var. Ben biraz hayvanseverimdir de Kedi kopek kus balik var yani suan evimizde Annesi kapaliymis sanırım gecmez erkek kardesinin de saclari kisa ona bulasirsa kurtulmasi kolay olur diye dusunuyorum. Bakalim neler goreceegiz

Tüm hayvanlarını öpüyorum ay ne güzel ev değil cennet ben tekim anca tek kediyle başa çıkabiliyorum şimdilik yaza evlencem o zaman da ikinciyi sahipleneceğiz bakalım inşallah.. hayvan candır can sen parazitleri ihmal etme yeter
Seninkine de şampuan için baskı yap bir de sağlıkçı olacak çocuk gibi valla insan kurtulmaya çalışır biraz.
Şampuan almazsa kazıt diye dayat bak nasıl alır o zaman
İyi geceler canım, güzel haberler verirsin inşallah bir dahakine

Cok teşekkür ederim zeytincim Balik haric diğerlerini senin icin operim tabiki seve seve Onlarla olmak mutluluk huzur veriyor insanlara tercih ederim çoğu zaman. Tabi parazitlerini ihmal etmemek gerek kopegimizinki halloldu bakalim pasamizda gidecek zaten kızgınlık sorunuda var geceleri durmuyor asiri bagiriyor 5 yasinda kendisi belki kisirlastirabilirz sagligi icin. Sorma canim ben dayatiyorum hala inanmiyor gibi ya sampuanimi degistirdim sac diplerim yara oldu kepeklendim diyor ondan kasiniyorum demeye getiriyor annesi israrla yok diyomus galiba. Bende dedim ki inanmiyosan yok diyosan bile tedbir icin al cunku bende var dedim acik acik. Napayim yanasmiyor inanmiyor canim. Yaza dugunun mu var cok sevindim Allah simdiden mutlu mesut etsin bir omur mutlu olun bir yastikta kocayin insaallah Bu arada yasini da merak ettim girdiginde yazmak istersen yazarsin canim Cok öptüm iyi geceleer

Canım 34 yaşındayım ben.. uzun yıllardır beraberiz artık ancak gözümü karartabildim evliliğe, ama hep içime sineni yapabildim çok şükür. çok sağol iyi dileklerin için senin de hep gönlüne göre olsun
Evet kediciği sağlığı için kısırlaştırın derim yazık kuzucuğa da
iyi demişsin bende var diye, şampuanlasa biti görecek zaten o zaman görürüm ben inanmamayı
tırnaklarıyla kırsın sirkeyi çıt ederse anlar kepek olmadığını öyle ayırt ediliyor zaten..
neyse bitlerle ve sevgilinle uğraşında tekrar kolaylıklar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…