- 21 Nisan 2016
- 201
- 96
- 30
ben de kucağıma alırım mesela, gerçekten her gördüğüm hayvanı da sevdiriyorsa severim. hatta belli yerlerde belli hayvanlar vardır günlük rotamda, hep durur severim onları.. ama eve gider gitmez hiç kedime bile dokunmadan giysilerimi hemen makineye atarım çıkakrıp, kirliye de değil, bir güzel yıkarım.. her giydiğimi yıkarım bu yüzden çabuk eskir giysilerim
bir de hayvanı sevdikten sonra bir kolonyalı mendil hemen ellerimi temizlerim. yemek yiyeceksem mutlaka uzun uzun yıkarım öncesinde. bir de eve girince duş da alırım hemen. ben kendim kadar evdeki kedime de taşıyacağım diye korkuyorum. ayakkabılarımla bile çok muhattap etmem kedimi, hemen kaldırırım. kimi kediler arası geçen ciddi virüsler var eşyalar üzerinde günlerce kalabiliyor... sonradan üzülmemek için dikkat etmek şart
İşte yapılması gereken tam da senin yaptığın gibi.. Bu dediklerini yapıyosan zaten parazit bit pire bulaşıcağını sanmıyorum özellikle kıyafet saç el temizliği çok önemli. Hem kedin de sağlıklı kalmış olur. Hayvanlar arası daha çok geçebiliyor benim kedimde kızgınlık döneminde aşırı. Ben bir iki kez saldım sadece sokaga ondada bacagını biyere çizdirmiş acıtmış günlerce topalladı dedim ben bidaha salamam artık. İçim acıdı. Mart ayı olsun olmasın devamlı bagırıyor balkona cıkıp dişileri kesiyor falan ama yook salmam