Bişey söyleyin!

Esim tum parayi evde birakir, bazen on lira ile ise gitmeye kalkar, ben kizarim ya yolda bisey olursa, ya yolda kalirsan ya hasta olursan diye. Yani esler birbirini dusunmeli, sen bi de cocuklu kadinsin, esinin daha bi temkinli olmasi lazim.

Ceplerinden para almam ama kontrol ederim var mı yok mu diye. Bir keresinde yok demişti baktım alakasız bir cebe saklamis. Hani yoktu gördüm dedim. Suçlu ben oldum Ailemden öyle mi görmüşüm cep mi karistirilirmis.
Kendi babasindan anasini parasiz birakmayimi gormus

"Koca eline bakmak"
"Harçlık"

Bebek demişsinde bence senin canin evde yatmak istemis basbaya bebekte bahanesi olmuş adamin yaptiklari gururu olanin gururunu incitecek derecede ama senin tek sorunun hala eve para bıraksın..

Asla ev hanimi kocasindan don parasi bekler iste aavvv calissa boyle olmazdi diyemeyecegim

Bu tamamen senin karakterinle ve esinin karakteriyle alakali sirf evde yan gelip yatmak icin ust uste doguran biliyorum oyle daha rahatmiş calismaktan :)))

Madem zorla avuç aciyorsun yapacak birsey yok ..Adam baştan aşagı yanlış ama oturup beklemekle duzelcek birsey degil bence

Eşim haftalık 100-150 bırakır bende evin ihtiyaçlarını alırım ufak tefek şeyleri tabi Büyük'leri eşim alır kıyafetlerimi de eşim alır ama mutlaka para bırakır Çocuğum olmamasına rağmen siz kızdığınız zaman ne diyo peki

Esin iyice sacmalamis..
Evde devamli para olmasi lazim , bisey olur acil gitmek zorunda kalirsin..
Canin bisey ister almak istersin ..

Yok artık. Nasıl eve para bırakmaz. Bende ev hanımıyim her ihtiyacimıda Allaha Şükür karşılar ama her zaman cuzdanimda para mutlaka vardır öyle şey mi olurmus? Bide bebek var evde. Çok dusuncesizlik yaptığı

evet eşinizin yaptığı doğru değil. arkadaşların dediği gibi herhangi bir acil durumda -Allah korusun- ama çocuklar hemen hastalanıyorlar, ateşleri çıkıyor falan ihtiyacınız olabilir. ya da belki eşinize sürpriz bir yemek yapacaksınız. ailenizi ziyarete gideceksiniz.

bir yandan da eşinizin bu huyu değişmiyorsa, izinli olduğu gün siz markete gidin. para üstünü az verin. öyle öyle para biriktirin. annem öyle yapardı. eşiniz size uymuyorsa, siz ona uyun.

SİZDE BENCE BİR DERS VERİN MESELA yemek yapmayın diyinkki şu eksikti sana aldrıtmayı unuttum yapamadım , yada rahatsızlandım gidp ilaç alamadım , bu tarz bişey yapın belki ders olur. uyuz oluyorum böyle adamlara ya

Ya ev parasız olur mu? Evde bebek var benim de ve ücretsiz izindeyim. Her sabah çocuğumu kangurusuna koyup markete gidip gazete, ekmek, o gün yemek yapacak malzeme vs alıp geliyorum. Hem sabah çocuk hava alıyor hem ben biraz yürüyüş yapmış oluyorum. Siz de böyle deseniz en azından sabah taze ekmek yemek istiyorum onun için çıkıcam deseniz.

Allah yardımcınız olsun. Siz de ona göre davranın. Hakkınız ya. İnsanın psikolojisi bile bozulur. Bu ne böyle. Hem ev işi hem çocuk olsun hem parasız kalın olmaz öyle.

Siz ne demek istiyorsunuz ya. Kim yan gelip yatmak istemiş. Kim arka arkaya dogurmus. Edepli konuşun. Gurursuz da değilim. Evlendikten sonra çocuk olunca çalışmadım. Bebeğimi millete atıp ya da güvenemedigim kreslere bırakıp gitmek istemedim. Ha siz birakiyorsaniz bilemem. Tabi ki para bekliycem. Ya ne yapmalıyım? Elalemin adamindan mı isteyim?

dusuncesi cok sacma . anı bı yere gıtceksınız yada allah korusun cocuga bısey oldu gokden zeminlemı ıncen gitcegın yere

Hastalık olur birşey olur insanın kenarında böyle durumlar için 50-100TL en azından para olmalı ki sizin küçük çocuğunuz var. Hiç mi evden çıkmiyorsunuz? Çocuğunuzu alıp parkada mı gitmiyorsunuz? Nasıl olur ki parasız anlamadım. Bir parka gitseniz çocuğun canı birşey istese alamayacaksınız. Eşiniz bunlarıda mı düşünmüyor?

Paralar bende toplanır... Ben günlük harçlık veririm eşime... Eşinizin yaptığı çok yanlış.. Küçük çocuğunuz var herşeyden önce...

Su Ramazan ayinda beni oruc halimle nasil sinirlendirdu su mesaj ya.
Konu sahibini ne kadar kirdiginin farkinda misin demeyecegim, belki farkinda olsan gene aynisini yapardin, karakterindir belki de!!
Allah birazcik vicdan versin sana..

canım bende çocuk olunca işi bıraktım. evdeyim ama evde hep para olur. eşim bütün maaşını eve getirir. ve bi bölgede durur. onun haricinde para da verir. o da cüzdanımda durur ne olur ne olmaz diye. bi de para biriktiririm bi kenarda. eşine söyle acil bişey olsa taksi parası bile yok de eve parabırak de mutlaka söylemişsindir de ne diyo bunlara?

canım sen saçma sapan yorum yapanları hiç kafana takma. benim babam da anneme yapar. mesela 50 lira verir annem pazara gider geldikten sonra hemen babam paranın üstünü ver der. bu sadece ve sadece cimrilikten başka bişeyden değil. benim eşim bana hiç para sormaz çalıştığım zamanlarda ücretim sabit değildi her ay farklı para alırdım eşim bi kere bile ne kadar aldın diye sormamıştır. parayla hiç işi yoktur. gerçekten üzüldüm. evde oyalanmak için dantel örmeye başladım 130 tllik ördüm bile 2 ayda sırf oyalanmak için parasını asla sormaz hep para biriktiriyorum sende öyle yapabilirsin bakalım ozaman ne dicek senin dantel paranı mı isticek çok merak ediyorum

Aradaki mesajları okuyamadım. Benim de annem evhanımıydı ama babamın maaş kartı annemde dururdu. Bütün ekonomiyi o yönetirdi. Babam emekli oldu ve başka bir işe girdi. Şimdi de emekli Maaş kartı annemde ve artı olarak babamın şimdiki işinin maaşının dörtte üçlük bir kısmını alıp ekonomiyi yönetiyor, babama harçlık kalıyor. Bugünse konularda okuyorum, çalışan kadınlarımızın eşleri onların kartlarını almaya çalışıyor. Bu arada belirtmek isterim, bizim evdeki ddurum kesinlikle bir dikta hali değil, babam annemin daha iyi yönettiğini düşünerek bu fikre ortak oldu.
Bunu anlatmamın sebebi , bence evin ekonomisine biraz ortak olmalısınız. Hepten elinizi eteğinizi çekmeyin, ya faturalar, ya market alışverişi. Bir kısmı siz ele alın. Eşiniz çok haksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…