- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi veda_busem
Kendi babasindan anasini parasiz birakmayimi gormusCeplerinden para almam ama kontrol ederim var mı yok mu diye. Bir keresinde yok demişti baktım alakasız bir cebe saklamis. Hani yoktu gördüm dedim. Suçlu ben oldum Ailemden öyle mi görmüşüm cep mi karistirilirmis.
Yok artık. Nasıl eve para bırakmaz. Bende ev hanımıyim her ihtiyacimıda Allaha Şükür karşılar ama her zaman cuzdanimda para mutlaka vardır öyle şey mi olurmus? Bide bebek var evde. Çok dusuncesizlik yaptığıAranızda eşi eve para bırakmadan giden var mı? Ev hanımıyım dolayısı ile eşimin eline bakıyorum. Çocuğum olduktan sonra çalışmayı düşünmedim. Millete bırakmaktansa kendim bakmayı tercih ettim. Esim hiçbir zaman eve para bırakmaz. Evin bütün ihtiyaçlarını alır ama. Şunu getir derim getirir. Ama çocuk var ani bir para lazım olur düşüncesi yok adamda. Çok söyledim ama anlamadı. Evde neye lazım olucakmis para.Sizlerde durum nasıl var mı böyle durumlar. Harcliksiz mı olursunuz hep?
Siz ne demek istiyorsunuz ya. Kim yan gelip yatmak istemiş. Kim arka arkaya dogurmus. Edepli konuşun. Gurursuz da değilim. Evlendikten sonra çocuk olunca çalışmadım. Bebeğimi millete atıp ya da güvenemedigim kreslere bırakıp gitmek istemedim. Ha siz birakiyorsaniz bilemem. Tabi ki para bekliycem. Ya ne yapmalıyım? Elalemin adamindan mı isteyim?"Koca eline bakmak"
"Harçlık"
Bebek demişsinde bence senin canin evde yatmak istemis basbaya bebekte bahanesi olmuş adamin yaptiklari gururu olanin gururunu incitecek derecede ama senin tek sorunun hala eve para bıraksın..
Asla ev hanimi kocasindan don parasi bekler iste aavvv calissa boyle olmazdi diyemeyecegim
Bu tamamen senin karakterinle ve esinin karakteriyle alakali sirf evde yan gelip yatmak icin ust uste doguran biliyorum oyle daha rahatmiş calismaktan :)))
Madem zorla avuç aciyorsun yapacak birsey yok ..Adam baştan aşagı yanlış ama oturup beklemekle duzelcek birsey degil bence
"Koca eline bakmak"
"Harçlık"
Bebek demişsinde bence senin canin evde yatmak istemis basbaya bebekte bahanesi olmuş adamin yaptiklari gururu olanin gururunu incitecek derecede ama senin tek sorunun hala eve para bıraksın..
Asla ev hanimi kocasindan don parasi bekler iste aavvv calissa boyle olmazdi diyemeyecegim
Bu tamamen senin karakterinle ve esinin karakteriyle alakali sirf evde yan gelip yatmak icin ust uste doguran biliyorum oyle daha rahatmiş calismaktan :)))
Madem zorla avuç aciyorsun yapacak birsey yok ..Adam baştan aşagı yanlış ama oturup beklemekle duzelcek birsey degil bence
canım bende çocuk olunca işi bıraktım. evdeyim ama evde hep para olur. eşim bütün maaşını eve getirir. ve bi bölgede durur. onun haricinde para da verir. o da cüzdanımda durur ne olur ne olmaz diye. bi de para biriktiririm bi kenarda. eşine söyle acil bişey olsa taksi parası bile yok de eve parabırak de mutlaka söylemişsindir de ne diyo bunlara?Aranızda eşi eve para bırakmadan giden var mı? Ev hanımıyım dolayısı ile eşimin eline bakıyorum. Çocuğum olduktan sonra çalışmayı düşünmedim. Millete bırakmaktansa kendim bakmayı tercih ettim. Esim hiçbir zaman eve para bırakmaz. Evin bütün ihtiyaçlarını alır ama. Şunu getir derim getirir. Ama çocuk var ani bir para lazım olur düşüncesi yok adamda. Çok söyledim ama anlamadı. Evde neye lazım olucakmis para.Sizlerde durum nasıl var mı böyle durumlar. Harcliksiz mı olursunuz hep?