- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
- Konu Sahibi veda_busem
Kart verdi önceden ve ne dedi biliyor musunuz sakın kullanma. Çantada dursun. Kullanmiycaksam niye dursun verdim geri. Limitide ne kadar biliyor musunuz 200 lira!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla vermeyene hicccc acımama oda beni bu durumua düsürmesedyi der alırım koyarım kenaraCebinden izinsiz almak da huyum değil. Hiç alamam. onun düşünmesi gerekir.
Olay cikar arkadasim. Restini cek, biktim senden dilenci gibi defalarca istemekten de. Ailem bile farkinda hep onlar harclik veriyor bana, ruhun duymuyor de. Tez zamanda cocuga bakici bul, calisacagim ben artik diye sesini duyur.Hepiniz çok haklısınız. Inanin bu konuda çok dertliyim. Çok konuştum adam anlamıyor .Bu evde çocuk var para olmalı mantığı yok. Çocuk olmasa bile ya birakilmaz mi? Ne yapacağımı şaşırdım.Aylik alır evin ihtiyacını giderir borçları öder. Gerisini cüzdaninda taşır. Getirir götürür kendiyle. Ailem sağolsun gizli gizli hep verir. Ama nereye kadar.Hamileyken bile bırakmazdı. Üstelik burda ne ailem ne akrabam kimsem yok. Ailem uzakta ara ara gelirler.