Gerçekten içim ferahladı ya kalbi normalde gün içinde hızlı atıyordu yavaş atınca korktumYarım şişe bira içen yeğenim varOnda bişey olmamıştı malt alkolsüz hiç bişeycik olmaz Yatın uyuyun rahat rahat
İnşallah kalbi yavaş atınca korktum uyku sırasındaBişey olmaz o içeceği süt olsun diye içiyordum. Çok şekerli birşeydi .
Gerçekten içim ferahladı ya kalbi normalde gün içinde hızlı atıyordu yavaş atınca korktum
öyle değil mi çok sagolun gerçekten uyku uyuyamıcaktım yoksaUyku esnasında nabzımız zaten yavaşlar. Özellikle derin uykuda
Hayır 4 yaşında oğlum içtiLohusa mısınız?
Ablası vardı sonradan gördüm haklısınzEnerji içeceği mi? Belki tek seferde bir şey olmaz ama gençlerde tehlikeli diye okumuştum. Bulundurmayın evde, nasıl görmeden içebiliyor ki? Ben eve kola, meyve suyu, fanta, ice tea vs sokmuyorum. Sağlıksız zaten.
Içecek neden var onu merak ettim. Daha önce de 2 yudum neden içti. Siz mi verdiniz? Çocuk bu benim zaten içtiğim bi şeydi diye içmiştir tabi kendi kendine deHayır 4 yaşında oğlum içti
İçeceği ben seviyorum almıştım ablasıda dolaptan cıkarıp açmış oda içmiş yarısına kadar diğer içtigindede çok ağladı iki yudum verdimIçecek neden var onu merak ettim. Daha önce de 2 yudum neden içti. Siz mi verdiniz? Çocuk bu benim zaten içtiğim bi şeydi diye içmiştir tabi kendi kendine de
İçeceği ben seviyorum almıştım ablasıda dolaptan cıkarıp açmış oda içmiş yarısına kadar diğer içtigindede çok ağladı iki yudum verdşmIçecek neden var onu merak ettim. Daha önce de 2 yudum neden içti. Siz mi verdiniz? Çocuk bu benim zaten içtiğim bi şeydi diye içmiştir tabi kendi kendine de
Yani daha önce izin verildiyse içer tabiİçeceği ben seviyorum almıştım ablasıda dolaptan cıkarıp açmış oda içmiş yarısına kadar diğer içtigindede çok ağladı iki yudum verdim
Haklısınz ama konumuz bu mu şu an yoksa bişe olur mu olmaz mıYani daha önce izin verildiyse içer tabi
Bu saatte bir doktor size cevap yazmayacağına göre biraz bana maruz kalmanız olası sorryHaklısınz ama konumuz bu mu şu an yoksa bişe olur mu olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?