Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benim 88. 5 nedir ya nasıl düşeceğim bilmiyorum oğlumun doğum gününe çok az kaldı tosuncuk olacağım fotolarda yukarıda neden Sweet adı çıktı bilmiyorum düzeltemedim Bi türlü

Silsem giderdi sweet ama olsun bişey olmaz
Hazirandaydi dimi doğum günü en az 4 haftan var fark edilir bence kilo vermen.
Birde korse giyersin biraz etki eder.
Bak benim fikrim yüksek kilolarda daha çabuk kilo kaybi olacak ben 1 veriyorsan sen 2 verirsin eminim

Bende öyle umut ediyordum ama 1.3 ü görünce Bi modum düşmedi değil spora başladım akşamları üşenmeden tepineyim de hızlanır belki

Benim yolumda uzun 93 kiloyum Bende ama ilk haftalar kilo fazla olunca daha çok gidiyor bende öyle oluyo. 85 iniyorum sonra kendimi manken sanıyorum bi salıyorum hoop 95 oluyorum ama bu sefer şeytanın bacağını kircam azimliyim bakalım

Ay bende öyle olur diyordum neden gitmedi anlamadım zaten sezaryen göbeğim var mankenlik benden geçti artık

10 kiloyu verebilirsek inşallah haziran'a kadar badiyiz biz zaten yakın kilolar

Esim sıcakta çok terlesiniz daha çok kilo verirsiniz yaz gelsin de diyor
Kac yazdır terliyorum gram gitmedi daha ama kışın aslında kilo vermek için daha uygunmus vücut kendini ısıtmak için daha fazla kalori yakiyomus. Ben yazın kendimi daha bingil bingil hissederim hep montu çıkarıyoruz ondan mı nedense

Senin doğum üzerinden kaç yıl geçti hiç gitmiyor mu bu göbek
16 yaşına girdi kızım
Doğumdan sonra hep minik de olsa göbeğim vardı ama kilo alınca aşırı göbek oldu.
Hiç gitmedi ama zayıf olunca çok dikkat cekmiyordu.
Kardeşim 4 yıl önce sezeryanla doğum yaptı onunda minik göbeği var ama şişko gibi durmuyor işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…