Var hiç sevmiyorumVarsa sade madensuyu iç. Mineral alırsın en azından sıfır kaloriyle.
Maalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benimBence de illaki verilmiştir kilo ama fark edilmesi için 3 hafta geçer diye düşünüyorum
Silsem giderdi sweet ama olsun bişey olmazMaalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benim88. 5 nedir ya nasıl düşeceğim bilmiyorum oğlumun doğum gününe çok az kaldı tosuncuk olacağım fotolarda yukarıda neden Sweet adı çıktı bilmiyorum düzeltemedim Bi türlü
Bende farklı değilim40 dk zumba yaptım kızlaryaptım dediğime de bakmayın tepindim yani
Bende öyle umut ediyordum ama 1.3 ü görünce Bi modum düşmedi değilSilsem giderdi sweet ama olsun bişey olmaz
Hazirandaydi dimi doğum günü en az 4 haftan var fark edilir bence kilo vermen.
Birde korse giyersin biraz etki eder.
Bak benim fikrim yüksek kilolarda daha çabuk kilo kaybi olacak ben 1 veriyorsan sen 2 verirsin eminim
Zumba çok eğlenceli ama yapabileneBende farklı değilim
Benim yolumda uzun 93 kiloyum Bende ama ilk haftalar kilo fazla olunca daha çok gidiyor bende öyle oluyo. 85 iniyorum sonra kendimi manken sanıyorumMaalesef benimki de öyle olacak sanırım ya yolumuz uzun özellikle benim88. 5 nedir ya nasıl düşeceğim bilmiyorum oğlumun doğum gününe çok az kaldı tosuncuk olacağım fotolarda yukarıda neden Sweet adı çıktı bilmiyorum düzeltemedim Bi türlü
Ay bende öyle olur diyordum neden gitmedi anlamadım zaten sezaryen göbeğim var mankenlik benden geçti artıkBenim yolumda uzun 93 kiloyum Bende ama ilk haftalar kilo fazla olunca daha çok gidiyor bende öyle oluyo. 85 iniyorum sonra kendimi manken sanıyorumbi salıyorum hoop 95 oluyorum ama bu sefer şeytanın bacağını kircam azimliyim bakalım
Bende de normal doğum göbeği var inan o doğum sonrası göbek çoğu kadının derdiAy bende öyle olur diyordum neden gitmedi anlamadım zaten sezaryen göbeğim var mankenlik benden geçti artık
10 kiloyu verebilirsek inşallah haziran'a kadarBenim yolumda uzun 93 kiloyum Bende ama ilk haftalar kilo fazla olunca daha çok gidiyor bende öyle oluyo. 85 iniyorum sonra kendimi manken sanıyorumbi salıyorum hoop 95 oluyorum ama bu sefer şeytanın bacağını kircam azimliyim bakalım
korse kullanmayı doktorum önermedi keşke kullansaydım diyorum şimdiBende de normal doğum göbeği var inan o doğum sonrası göbek çoğu kadının derdi
Benimde hedefim öyle bu yaz da tombik gezmek istemiyorum hele sıcakta kilo hic cekilmiyo işkence gibi10 kiloyu verebilirsek inşallah haziran'a kadarbadiyiz biz zaten yakın kilolar
Aynen bende ya bu göbek resmen hamile gibi gösteriyor.korse kullanmayı doktorum önermedi keşke kullansaydım diyorum şimdibelki bu kadar kalmazdı şuan resmen 7 aylık hamile gibiyim ben
Evet geçen sene hamileliğimin son aylarıydı ölüyordum resmen sıcaktan deli danalar gibi yuvarlanıyordum evin içindeBenimde hedefim öyle bu yaz da tombik gezmek istemiyorum hele sıcakta kilo hic cekilmiyo işkence gibi
Esim sıcakta çok terlesiniz daha çok kilo verirsiniz yaz gelsin de diyorBenimde hedefim öyle bu yaz da tombik gezmek istemiyorum hele sıcakta kilo hic cekilmiyo işkence gibi
Senin doğum üzerinden kaç yıl geçti hiç gitmiyor mu bu göbekAynen bende ya bu göbek resmen hamile gibi gösteriyor.
Ben açıkçası canım çok yandığı için korse giymedim ama çok pişmanım
Kac yazdır terliyorum gram gitmedi daha amaEsim sıcakta çok terlesiniz daha çok kilo verirsiniz yaz gelsin de diyor
16 yaşına girdi kızımSenin doğum üzerinden kaç yıl geçti hiç gitmiyor mu bu göbek