Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günlük yürüyüş de yap bir manin yoksa. Kilo vermek için haftada üç dört gün spor yapmalısın.
Ben mesela günlük en az on bin adım şart koydum kendime. Ceza alırsam 20 bin yapacağım o gün.
Tamam uc gun spor yapsam haftada 2 pilates 1 yuruyus ilk gunden cok yormiyim kendimi 😐

20230918_071607.jpg

Chocolita Chocolita bu sabah ki kilom hedef kilom 75 boy 1.70 😎

Spora başlamadan ısınma ve bitirince soğuma egzersizlerini yapmayı unutma evde yaptığın zaman accessdenied accessdenied kasların için iyi olur, hamlık ağrısı çok olmaz.
Ama leslie yapacaksan mesela o zaten ısınarak başlayıp soguyarak bitiriyor.
Yururum bi de leslie yaparim bence ben arada

Ben çoktan kayıt yaptırdim ama komşum kayıt için gittiğinde ona yaş sıralamasına göre alıyoruz demişler doğru mu bilmem gençlere öncelik veriyorlarmış 25-40 yaş arası oncelikliymis falan ben aslı yoktu onun dedim
Yaa minik kaç kez gittim kayıt zamanı mesaj gelecek o zaman gelin dediler
Dün mesaj getti bu sabah gittim dolmuş 🙄
Bim teyzeleri kuyruktaydi sırf dedikodu için gelmişler belli dikişe gelen bakmış dolu origami ye yazıldı 🤣

S shinelikeadiamond boy kilo ve hedef kilo bilgisi verilmemiş

delfinia delfinia son kilo bilgisi? Listedeki başlangıç 102.5 degisim oldu mu
Merhabalar Chocolita Chocolita
Tatile giderken tartı götürmemiştim yanımda.
Bugün otobüsten inince direkt işyerime geldim.
Tartı sonucumu akşam eve gidince tartılıp, sonrasında bildireyim mi? yoksa yarın sabah açken mi paylaşayım?
Tatildeyken maalesef çok yasak yiyecek yedim, kilo almış olma ihtimalim kuvvetli.
Boyum 169 cm, hedefim: 67 kg

Merhabalar Chocolita Chocolita
Tatile giderken tartı götürmemiştim yanımda.
Bugün otobüsten inince direkt işyerime geldim.
Tartı sonucumu akşam eve gidince tartılıp, sonrasında bildireyim mi? yoksa yarın sabah açken mi paylaşayım?
Tatildeyken maalesef çok yasak yiyecek yedim, kilo almış olma ihtimalim kuvvetli.
Boyum 169 cm, hedefim: 67 kg
Bugün diyete basla bence sabah tartil.

Bir de arkadaşlar menü paylasirken foto atilmayacak. Kiminin tabağı zengindir kiminin değildir herkes kendisine göre hareket eder. İsteyen şunu şunu yedim gibi yazabilir, isteyen sadece diyet yemeği yedim şeklinde yazabilir. Diyet dışına çıkılmasın yeterli. Diyelim çıkıldı "diyet dışı yüksek kalorili bir şey yedim" denilsin. Diğerlerinin de canı çekmemesi için böyle bir gizlilik yapalım. Taşkınlık da ceza gerektirir.
Taşkınliklar extra egzersiz yapilmadigi müddetçe 3 gün geriye atar. Yani haber vermesek de fark edecek
Ay valla yaaaa benim hemen canım çekiyor yiyesim geliyor biri yazınca 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X