Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Chocolita Chocolita
Dün gece 10 saat süren bir gece yolculuğu yaptım ve sabah otogardan işe geldim. Mesaj yazmışsın ve kesin gruba katılmak isteyip istemediğimi sormuşsun. Sabah işyerimde görebildim. Gece telefonuma bakmadım ertesi gün işe gideceğim için uyumaya çalıştım otobüste.
3 haftadır yıĺlık izindeydim, yaşadığım şehre bugün döndüm.
Mesajlara bakamadığım süreçte (dün gece) çekiliş yapıp grupları oluşturmuşsunuz. 10 kişi sanırım.
Katılmayı istiyordum; ama kısmet değil sanırım.
Yaş 48, kilom 100 üstü, insülin direnci, haşimato, vs. derken yarışmaya katılmamam belki benim adıma daha hayırlıdır. Kim bilir?
Mesajlarıma ilgiyle cevap yazdınız sağolun. Sizden haber bekliyorum.
Manimden dolayı (gece otobüs yolculuğunda olduğum için) takip edemedim yazışmaları, mesajınıza cevap yazmadığımı düşünmenizi istemem.
Herkese başarılar diliyorum.
Tüm arkadaşlara teker teker Sevgiler.🌸🩷🙋‍♀️
Katil kiz niye hayirli olsun katilmaman

Canım şu an bir gruba dahil değilsin. Ama sonradan gruba girmek isteyen bir kişi daha çıkacaktır. Sen ve onu da alır gruba ekleriz. Sen yine topikte ol. Oksi de topikte olacak zayıflamaya çalışacak. Sende boy kilo hedef kilo beni etiketleyerek yaz gönder
Tamam, anlaştık.:KK5::KK19:
Akşam eve gidince tartılayım. Boy kilo hedef kilo bilgilerimi paylaşayım.
Güzel bir gün dilerim. 🩷

Adım sayar indirin 📣📣📣📣 cezalar adım sayar üstünden olacak. Küçük bebisi olanlar sağlık sorunu olanlar egzersiz yapacak. Onu da anlamak lazım egzersiz programı indirin kızlar. Ceza olarak egzersiz yapan arkadaş onun ekranını göndersin
Adimsayar kurulu zaten googlein kendi uygulaması. Evde yürürüm ben. 😂

Oha atin bunu burdan🤯😕 170 boya 55 kilo. Ben yere paralel yasarken 60 kiloyum terbiyesiz🤨jxbxbxb
Çok ayıp. 😒
Fit olmak istemek de suç olmuş. Bütün cezaları ben yiyeceğim işte daha ne istiyorsunuz?
Şimdi yazarken aklıma geldi. Chocolita Chocolita istersen beni atıp delfinia delfinia yi al yerime.
Ben dışarıdan şey edeyim.

Teşekkür ederim accessdenied accessdenied :KK19: Desteğiniz mutlu etti.🩷
Yeni bir kişi daha gelince, sayımız 12 olursa katılmak dileğiyle inşallah. 😊🙏

Merhabalar. Katılabilir miyim? Fazla 5 kg mım var. kim isterse ona vereyim
Aranan kan bulundu kızlar yite. Yitecim eski.mesajlari okudun mu yeni bir topik açılıp daha ağır kurallar olacak
Çok ayıp. 😒
Fit olmak istemek de suç olmuş. Bütün cezaları ben yiyeceğim işte daha ne istiyorsunuz?
Şimdi yazarken aklıma geldi. Chocolita Chocolita istersen beni atıp delfinia delfinia yi al yerime.
Ben dışarıdan şey edeyim.
Hayır 🤗

Şimdi gama bebeğim şöyle, yeni topik kuralları biraz kanlı. 5 gün menü paylaşmayan diskalifiye. Tartı koymayan diskalifiye. Hafta başı eksiye düşmeyen ceza alıyor 10.000 atıyor. Haftanın 3 günü atsın diyorum ben. Ay sonunda da genelde bakılıyor hiç verememiş ya da -2 nin altında vermiş, 1 hafta boyunca aralıksız 10.000 atıyor. Ya da belki o kişi kilo vermek istemiyordur ayrılır.

İki grup oluştu şu an. İki grubunda hafta 1. Si bir sonraki hafta yarışacak. En çok veren 1. Olacak. Amacımız bu 1. Nin kendi grubumuzdan çıkması. Şimdi senden önce 5-5 olduk biz. Senin yanına birini daha koymamız lazım ki 6-6 olsun. Tabi gruba girmek istiyorsan
yeni kurallar bu kadar mı?
menülerimi ertesi gün sabahtan paylaşabilir miyim?
tartıldım bugün ama resim çekmedim. 56,1 kg.geldim. 158 boy. başka ne lazım bilgi için?
eksiye düşmeyen 10bin atıyor haftanın 3 günü. ok. iyiymiş.
bu kadarsa az bile :KK70:

📣📣📣📣📣📣📣Kızlar herkes tartilsin. Bilgileri buradan alayım oraya direkt tablo yazayım. Kaç kilosunuz bütün gramı küsuratiyla yazın bana. Beni etiket yapın. Boy ve hedef kilonuzu da yazın isterseniz. Liste de var da ugrasmayayim şimdi

Ben tabloya 1. Grup 2. Grup şeklinde yazacağım isterseniz grubunuza vahşi bir isim bulun ben konuya ekleyeyim. Eğlenceli olsun
89.600 Gr ilk hedef 75 olsun mu :KK53: boy 1.57 Chocolita Chocolita

Minik dikiş kursu kayıtları başlamış gittim önümde 1500 kişi var sıra bekledim tabii dolmuş 🥺
Yine yedeklerdeyim örgü iğne oyası hepsi dolmuş 😒
Ben çoktan kayıt yaptırdim ama komşum kayıt için gittiğinde ona yaş sıralamasına göre alıyoruz demişler doğru mu bilmem gençlere öncelik veriyorlarmış 25-40 yaş arası oncelikliymis falan ben aslı yoktu onun dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X