Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım istediğimiz sonuçları alabiliriz. Listeye girmek çok isterim.
Boy :170
Kilo: 73.8 di dün / bu sabah tartıldım 73.1 di
Hedef kilo : 69 -68-67 artık ne olursa 70'in altı herşey kabulüm

Ben markete gittiğimde özellikle abur cubur reyonuna girmemek için çok zor tutuyorum kendimi hmm diyorum pahalanmış zaten yiyince sivilce çıkıyo çirkin oluyosun yeme onları zararlı yada şöyle diyorum kendime bırakta kocan seni kum saati gibi görsün gözü gönlü şenlensin başka türlü ben bu kiloları veremem

Öyle stres yapma canım saglıklı beslenirsin spor yaparsın 7 li rakamlardan kurtulursun gayet iyi durur.
Bi yerden başlamak lazım.
Bizim de dügün var Agustosta ama inşallah bu sefer saglıklı beslenmek istiyorum. Ben ikiz dogum umu yatarak geçirdim 40 kilo aldım.

Ekledim listeye sağlık için düşünürsek işimiz çok daha kolay olur. Zayıflama odakliyiz elbette hepimiz ama sağlıklı yaşama odaklı olursak kilomuzu korumamız gerektiğinde daha rahat oluruz. Bir de eşinizin gözünü boş verin önemli olan sizin kendinizi nasıl görmek istediginiz

Bizde aynı işte toparlamaya çalışıyoruz düne kadar bol yemeli geciyodu günler Bende sen gibi toparlıyorum sanırım
Sizde de mi bol yemeli ya? Merve Bilge Atalay var instagramda diyetisyen, birkaç gün önce glutensiz ve şekersiz 21 gün programı başlattı ona katıldım. Belki motivem geri gelir diye. Tam uymuyorum aslında ama %95 uyuyorum diyelim. Kilo verebildiniz geçtiğimiz hafta?

Kim vefat etti bilmiyorum canım ama başın sağolsun şimdi farkettim. Özel günlerde diyetn çokta önemi kalmamalı bence. Önemli olan ilk fırsatta toparlamak. Kızma kendine yani. Geçen 40 yılda bir apartmanca çardakta gün yaptık.Zerre kadar dikkat etmedim o zaman yediklerime. O kadarda keyifle yedim ki.. Seninki çok daha özel bir durummuş. Ay ne uzattım yaa yazasım varmış. Şu an duramıyorum

Geçenlerde bi su bahsi geçmişti kaçırmıştım ben. O su mu? Tarifi var mı canım?

Öncelikle allah bağışlasın sağlıklı iseniz sıkıntı yok aslında mesele aynaya baktığımızda kendimizi mutlu görebilmemiz mesela bir arkadaşım var ( 95 kilo) kilolarıyla çok mutlu spora başladı ama mutsuzum ben dedi ve bıraktı ben de kilo aldıkça mutlu olmadım aksine üzüldüm çünkü kendime aşıktım ben aynaya baktığımda ne güzelim be maşaalllah diyodum çocuktan sonra hem yorgunluk hem evin düzeni derken kendimi unutmuşum aynalara bakmaz olmuşum neyseki artık kendimi düşünme vakti geldi ve geçiyo diye düşünüyorum inşallah olacak inanıyorum

Teşekkür ederim Elbette öncelikle benim duygularım önemli ama eşimin bana bakarken gözlerinin parıldamasını es geçemem o beni daha çok mutlu ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…