- 9 Ocak 2018
- 105
- 61
- 13
- 28
Nefes aldığımız sürece umudumuz hep olmalı canım benimm sıkma kendini beslenmene dinlenmene çok dikkat et bu ara olur mu bebeğin seninleyse bol bol dinlen ki sana tutunmasına yardım et olur muİnşallah canm ya inşallah bi adet olana kadar bi umudum hala var. Olmazsam yine test yaptrcam
Canım güzel düsüncen için cok teşekkür ederim inşallah benmledir bebegim dikkat edicem canım kendime.esimle konustum simdi o da ilacı kullanma ddi eger varsa vicdan azabı cekeriz ddi kendi kendine adet ol ddiNefes aldığımız sürece umudumuz hep olmalı canım benimm sıkma kendini beslenmene dinlenmene çok dikkat et bu ara olur mu bebeğin seninleyse bol bol dinlen ki sana tutunmasına yardım et olur mu
Eşinin düşüncesi de doğru canım böyle bı ihtimalin varken ilaç kullanıp ileride pişman olmaktansa beklemek daha iyi olur senin için rabbim gönlüne göre verir inşallah canımCanım güzel düsüncen için cok teşekkür ederim inşallah benmledir bebegim dikkat edicem canım kendime.esimle konustum simdi o da ilacı kullanma ddi eger varsa vicdan azabı cekeriz ddi kendi kendine adet ol ddi
İnşallah canm benimEşinin düşüncesi de doğru canım böyle bı ihtimalin varken ilaç kullanıp ileride pişman olmaktansa beklemek daha iyi olur senin için rabbim gönlüne göre verir inşallah canım
Canımm aklım sende kaldı nasılsınİnşallah canm benim
Dün gece adet oldum canım ama rahatladım biliyomusun. Birazda üzüldüm aslında ama belirsizlikte kotu 15 gün gecikmiştiCanımm aklım sende kaldı nasılsın
Kıyamam canım ya ne denir cidden bilemedim çok üzme kendini olur mu ne biliyim ben bile çok inanmıştım senin adınaDün gece adet oldum canım ama rahatladım biliyomusun. Birazda üzüldüm aslında ama belirsizlikte kotu 15 gün gecikmişti
Sorma canım bizde artık umutlanmıştık heptenKıyamam canım ya ne denir cidden bilemedim çok üzme kendini olur mu ne biliyim ben bile çok inanmıştım senin adına
Canım öncelikle rabbim gönlüne gote versin inşallah , bence fazla oyalanmadan tekrar bir doktora görün derim test pozitif gibi duruyor kanamadan söz etmişsin beni tedirgin eden o oldu bende suan 6. Haftaya girdim ama geçen hafta senin söz ettiğin gibi bir kanamam oldu doktor ilaç kullanmamı söyledi aksatma derimmEki Görüntüle 2106343 Kızlar 30 ocakta aşırı halsizlik kabızlık şikayetiyle acile gittim beta hcg 1.20 çıktı doktor yükselecek mi gel bir kaç gün sonra dedi bende gitmedim adeti bekledim normal de 3 şubattı olmadım dün pembe renkli akıntı geldi oda peçete ile silince bugün sabahta idrar testi yaptım acaba yerleşme kanamasımı geç döllenme olabilir mi kafam karışık
Düşüğün ne zaman oldu ?Benim ilki dusuk oldu simdi ikinci bebek icin ugrasiyoruz
7 ay oldu dusuk olaliDüşüğün ne zaman oldu ?
Canım acile gittim beta ya baktırdım 48,9 çıktı 1.20 di beş gün önce bu Perşembe özele randevu alıp gidicem umarım artış iyi olur muhtemelen daha yeniCanım öncelikle rabbim gönlüne gote versin inşallah , bence fazla oyalanmadan tekrar bir doktora görün derim test pozitif gibi duruyor kanamadan söz etmişsin beni tedirgin eden o oldu bende suan 6. Haftaya girdim ama geçen hafta senin söz ettiğin gibi bir kanamam oldu doktor ilaç kullanmamı söyledi aksatma derimm
Darisi da bana artik:)Canım acile gittim beta ya baktırdım 48,9 çıktı 1.20 di beş gün önce bu Perşembe özele randevu alıp gidicem umarım artış iyi olur muhtemelen daha yeni
İnsallah ya butun belirtilerni yasadm nerdeyse ama sanirsam adet oldum anlamadm ustune adet olan varmidirAllah herkese nasip etsin canım inşallah devamı da olumlu gelir
Anladım canım baya olmuş peki yumurtlama gunlerini takip ediyor musun?7 ay oldu dusuk olali
Evet takip ediyorum o gunlerdede iliskiye giriyoruz normal gunlerdede zaten 7 ayin sonunda daha ilk defa bu ay denemelere basladik ama galiba hastalandim hastalaninca canim cok skiliyo kotu oluyorum ama bi dusukten sonra hayirlisi degilmiski olmamis diye dusunuyorm yine aynisi olmasinda hayirlisiyla olsunAnladım canım baya olmuş peki yumurtlama gunlerini takip ediyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?