- 9 Ocak 2018
- 105
- 61
- 13
- 28
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım yarın güzel haberler alırsın inşallahSagol canm inşallah. Aynen yarını iple cekiyorum vala.sıkıntı yaptım kendime ya yoksa diye düşünüp duruyorum ama yine de hayırlısı olsun diyorum
İnşallah canm :)Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım yarın güzel haberler alırsın inşallah
Canımm sonucu aldın mı??İnşallah canm :)
Az once aldım canım yok ddi adet sökücü verdi kullansammı acabaCanımm sonucu aldın mı??
Canım bence kullanma bekle biraz dahaAz once aldım canım yok ddi adet sökücü verdi kullansammı acaba
Baktınmı görüntüye canım neden oyle ddinCanım bence kullanma bekle biraz daha
Evet tatlım baktım daha önce de belirtmiştim ben bu gebeliğimde ilk yaptığım 2 kan testinde de sonuç 0.100 dü bana kalırsa kullanma adet söktürücü derim geç döllenme olmuş olabilirBaktınmı görüntüye canım neden oyle ddin
Offf cok kafam karıştı bnm canım yaEvet tatlım baktım daha önce de belirtmiştim ben bu gebeliğimde ilk yaptığım 2 kan testinde de sonuç 0.100 dü bana kalırsa kullanma adet söktürücü derim geç döllenme olmuş olabilir
Canım özür dilerim aklını karıştırmak istemezdimm , peki birşey sorucam adet gecikmenin sebebini sordun mu doktoruna ? Mantıklı bir açıklama yapabildi mı?Offf cok kafam karıştı bnm canım yaolsaydı kesin cıkardı ddi doktor
Yok canım özür dilencek bisey yok. Stresten ddi canm baska bisey demedi ilacı kullanıp adet olmazsan gel mutlaka ddiCanım özür dilerim aklını karıştırmak istemezdimm , peki birşey sorucam adet gecikmenin sebebini sordun mu doktoruna ? Mantıklı bir açıklama yapabildi mı?
Sen bilirsin canım benim istersen kullan ne diyim ki ama önce bı kendini dinle kim ne derse desin biz hamile olup olmadigimiz hissederiz bence ve içinde öyle ufak dahi olsa bir şüphe varsa bekle derim adet olmamış olmak sana dayanılmaz bir ağrı veriyor mu günlük yaşantını etkileyecek bir rahatsızlık veriyor mu?Yok canım özür dilencek bisey yok. Stresten ddi canm baska bisey demedi ilacı kullanıp adet olmazsan gel mutlaka ddi
Yok canm ben kullanmicam ilacı oglen almıstım ilacı ama icimden gelmiyo kullanmak.hayır canm hic rahatsız degilm adet olmamaktan bi sancım falan yokSen bilirsin canım benim istersen kullan ne diyim ki ama önce bı kendini dinle kim ne derse desin biz hamile olup olmadigimiz hissederiz bence ve içinde öyle ufak dahi olsa bir şüphe varsa bekle derim adet olmamış olmak sana dayanılmaz bir ağrı veriyor mu günlük yaşantını etkileyecek bir rahatsızlık veriyor mu?
Öyleyse bekle canım beklemekten zarar geleceğini sanmam belki daha yeni yeni oluşmaya başlayan bebeğin seninledir bir kaç gün sonra istersen tekrar beta HCG baktır eğer yükselme olursa emin oluruzYok canm ben kullanmicam ilacı oglen almıstım ilacı ama icimden gelmiyo kullanmak.hayır canm hic rahatsız degilm adet olmamaktan bi sancım falan yok
İnşallah canm ya inşallah bi adet olana kadar bi umudum hala var. Olmazsam yine test yaptrcamÖyleyse bekle canım beklemekten zarar geleceğini sanmam belki daha yeni yeni oluşmaya başlayan bebeğin seninledir bir kaç gün sonra istersen tekrar beta HCG baktır eğer yükselme olursa emin oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?