- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 31
rica ederim canım bnimTamam canım çok teşekkür ederim bakıcam şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim canım bnimTamam canım çok teşekkür ederim bakıcam şimdi
Yok canım sabah canı sıkkındı uyanamadı sinirini benden çıkardı galiba gebelik yok ben buna gebelik demem filan dedi az önce kan sonucumda çıktı gittim sonucu görünce gel ultrason da tekrar bakalım dedi şimdi gördüm keseyi dedi düşük riski için bir ilaç yazdı 1 hafta sonra kontrole gel dedi sürekli yat hiç kalkma dedi şimdi ilacı alıp eve geçicem :'( korkum hala geçmiş değil ama kan değerimin 1363 olması biraz rahatlattı en azından bebeğim hala benimle bu bile bir umut sanırımKanama alani var mi diye bakmıştır .Kanama varsa igne verirdi ama
Yazdigi sey progestan ise fitil olarak al (hapla fitil ayni ) Ben ağızdan alinca bir kez bayildim .Asiri uyku bas donmesi ve mide bulantisi yapiyor ama fitil olarak alip yatarsan hic yan etki yok .Yok canım sabah canı sıkkındı uyanamadı sinirini benden çıkardı galiba gebelik yok ben buna gebelik demem filan dedi az önce kan sonucumda çıktı gittim sonucu görünce gel ultrason da tekrar bakalım dedi şimdi gördüm keseyi dedi düşük riski için bir ilaç yazdı 1 hafta sonra kontrole gel dedi sürekli yat hiç kalkma dedi şimdi ilacı alıp eve geçicem :'( korkum hala geçmiş değil ama kan değerimin 1363 olması biraz rahatlattı en azından bebeğim hala benimle bu bile bir umut sanırım
Bir de vajinal mi bakti keseyi nasil gördü o degerle .Yok canım sabah canı sıkkındı uyanamadı sinirini benden çıkardı galiba gebelik yok ben buna gebelik demem filan dedi az önce kan sonucumda çıktı gittim sonucu görünce gel ultrason da tekrar bakalım dedi şimdi gördüm keseyi dedi düşük riski için bir ilaç yazdı 1 hafta sonra kontrole gel dedi sürekli yat hiç kalkma dedi şimdi ilacı alıp eve geçicem :'( korkum hala geçmiş değil ama kan değerimin 1363 olması biraz rahatlattı en azından bebeğim hala benimle bu bile bir umut sanırım
CANIM GÖZÜN AYDIN PROGESTANI VAJİNAL AL VE KULLANDIKTAN SON AYAKLARINI YUKARI KALDIR İLACIN AKIP GİTMEMİSİ İÇİN İYİ OLUYOYok canım sabah canı sıkkındı uyanamadı sinirini benden çıkardı galiba gebelik yok ben buna gebelik demem filan dedi az önce kan sonucumda çıktı gittim sonucu görünce gel ultrason da tekrar bakalım dedi şimdi gördüm keseyi dedi düşük riski için bir ilaç yazdı 1 hafta sonra kontrole gel dedi sürekli yat hiç kalkma dedi şimdi ilacı alıp eve geçicem :'( korkum hala geçmiş değil ama kan değerimin 1363 olması biraz rahatlattı en azından bebeğim hala benimle bu bile bir umut sanırım
Çok teşekkür ederim canımm , ilacı günde 3 defa tok karnına iç demişti ama kararsız kaldım şimdi nasıl alsam ki?CANIM GÖZÜN AYDIN PROGESTANI VAJİNAL AL VE KULLANDIKTAN SON AYAKLARINI YUKARI KALDIR İLACIN AKIP GİTMEMİSİ İÇİN İYİ OLUYO
Yok hayır normal karından bakıp gördüBir de vajinal mi bakti keseyi nasil gördü o degerle .
İsmi ne canimÇok teşekkür ederim canımm , ilacı günde 3 defa tok karnına iç demişti ama kararsız kaldım şimdi nasıl alsam ki?
Progestan 100 mg yumuşak kapsül yaziyor canım üstündeİsmi ne canim
Evet vajinal alman daha iyi fena carparBu ilaç işte
Tamanvcanim aynı yuvarlak küçük kapsül vajinal alabiliyorsun diğer türlü yan etkileri fazla oluyor sürekli uyuyorsunBu ilaç işte
Anladım canım peki son birşey daha sorucam bu ilacın hiç bir zararı yok dimi? Kullanmaya başladım 10 gün sonra adetim geldi filan yazan olmuşTamanvcanim aynı yuvarlak küçük kapsül vajinal alabiliyorsun diğer türlü yan etkileri fazla oluyor sürekli uyuyorsun
Hic alakasi yok ben de kullaniyorum etrafimdaki 10 hamileden 9 u kullaniyor .Herkesin her dedigine inanmaAnladım canım peki son birşey daha sorucam bu ilacın hiç bir zararı yok dimi? Kullanmaya başladım 10 gün sonra adetim geldi filan yazan olmuş![]()
Tamam o zaman canım çok ama çok teşekkür ederim ilgin ve desteğin için kullanmaya başladım bakalım zaman ne gösterecekHic alakasi yok ben de kullaniyorum etrafimdaki 10 hamileden 9 u kullaniyor .Herkesin her dedigine inanmarahim dostu ve hamileler icin mukemmel bir koruyucu
Tabi ki olabilir neden olmasın daha bu gün aynı şeyi yaşadım ben , sabah baktı kese yok dedi doktor ama öğlen burda dedi düşün yani aynı gün içinde sabah yok deyip öğlen var dedi yarın kan sonucunda hayırlı haberlerini alırız inşallahKızlar bnm adetim 13 gün gecikti demiştim ya bugun doktora gittim muayene etti yok görünüyo burda ama kandan bakalım belli olmaz ddi yarın sonucu alcam sizce hamile ihtimalim olabilrmi halâ
Yaaa gercektenmi senn adına sevndim canm hayırlı olsun. İnşallah bnde hamileymdir ilk defa bu kadar çok gecikti biraz kasıklarımda agrı var adet agrısı gibi sanki korkuyorum adet olcam diyeTabi ki olabilir neden olmasın daha bu gün aynı şeyi yaşadım ben , sabah baktı kese yok dedi doktor ama öğlen burda dedi düşün yani aynı gün içinde sabah yok deyip öğlen var dedi yarın kan sonucunda hayırlı haberlerini alırız inşallah
İnşallah bebişin seninledir canım söylemesi çok kolay fakat uygulaması zor biliyorum ama sıkma canını sakin ol olur muYaaa gercektenmi senn adına sevndim canm hayırlı olsun. İnşallah bnde hamileymdir ilk defa bu kadar çok gecikti biraz kasıklarımda agrı var adet agrısı gibi sanki korkuyorum adet olcam diye![]()
Sagol canm inşallah. Aynen yarını iple cekiyorum vala.sıkıntı yaptım kendime ya yoksa diye düşünüp duruyorum ama yine de hayırlısı olsun diyorumİnşallah bebişin seninledir canım söylemesi çok kolay fakat uygulaması zor biliyorum ama sıkma canını sakin ol olur mu