- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 133
Bende yumurta takibi yapıyordum fakat bu testlerle yumurtlama anımızı kaçırma ihtimalimiz de varmış. Doktor söyledi. Mesele bende ağrı batma ateş 11. gün başladı fakat ben en koyu olduğu 15. güne kadar bekledim, o gün bile çok koyu değildi. doktora gittiğimde geç kaldığımı anladım. Canım en iyisi adet biter bitmez günaşırı ilişkiye başlamak.Selamm ilk kez ovulasyon testi aldim bu ay bi saat kadar once yaptim testi ama pek bisey anlamadim. Yumurtlama gunum ne zaman gerceklescek acaba resme bakip yardimci olurmusunuz. Adetimin 7.nci gunu yaptim.6 gun suruyor donemim 24 gundu bu ay dongumun uzunlugu.1 gun erken olmustum bu ay.
Canım ben de ilk kez bu ay ovulasyon testi alıp kullandım...adetimden sonra 12. gün basladım teste ki adetlerim de cok düzensiz son adetim 51 günde gelmişti bu sefer 28 günlükmüş gibi hesaplayıp 12. gün basladım...başladığım günlerde iki çizgi de silik ama eşit cıkıyordu bu 2-3 gun boyle sürdü ondan sonra iki haftadır yapmaya devam ediyorum hep T cizgisi daha silik o yüzden negatif kabul ediyorum...ama ben de asla emin olamadım bu yumurtlama testi sonuclarından...ilk zamankilerin de pozitif olduğuna kendimi inandırmış da olabilirimSelamm ilk kez ovulasyon testi aldim bu ay bi saat kadar once yaptim testi ama pek bisey anlamadim. Yumurtlama gunum ne zaman gerceklescek acaba resme bakip yardimci olurmusunuz. Adetimin 7.nci gunu yaptim.6 gun suruyor donemim 24 gundu bu ay dongumun uzunlugu.1 gun erken olmustum bu ay.
Adet biter bitmez 8. gün falan lişkişye başlayın çünkü bu ovulasyon çizgieri insnaı yanıltabiliyormuuş. Orda silik görünsede kişinin hormon değerine göere yumurtlamasının çatlama zamanı değişebiliyormuş. Ben geçen ay bu yüzden geç kaldım. Bu ay adetimin biter bitmez çalışmaya başlayacagım.Canım ben de ilk kez bu ay ovulasyon testi alıp kullandım...adetimden sonra 12. gün basladım teste ki adetlerim de cok düzensiz son adetim 51 günde gelmişti bu sefer 28 günlükmüş gibi hesaplayıp 12. gün basladım...başladığım günlerde iki çizgi de silik ama eşit cıkıyordu bu 2-3 gun boyle sürdü ondan sonra iki haftadır yapmaya devam ediyorum hep T cizgisi daha silik o yüzden negatif kabul ediyorum...ama ben de asla emin olamadım bu yumurtlama testi sonuclarından...ilk zamankilerin de pozitif olduğuna kendimi inandırmış da olabilirim
Doğru söylüyorsun erken başlamanın bir zararı olmaz...hele benim kadar düzensiz adet görenler için..bu ay adet olursam zaten ilk iş hormon testine gideceğim, doktorum geçen ay çağırmıştı üçüncü gün yetiştirememiştim...Adet biter bitmez 8. gün falan lişkişye başlayın çünkü bu ovulasyon çizgieri insnaı yanıltabiliyormuuş. Orda silik görünsede kişinin hormon değerine göere yumurtlamasının çatlama zamanı değişebiliyormuş. Ben geçen ay bu yüzden geç kaldım. Bu ay adetimin biter bitmez çalışmaya başlayacagım.
Ovulasyon testleri iyi hoş güzel fakat yanıltabiliyor. Örnek ; dün kanda LH baktırdım ve aynı anda evde ovulasyon tetsi yaptım, bir bakayım dedim bu silik çizgi hangi değere karşılı kgeliyor. Silik çizgi kandaki LHımda düşüktü. Doktora gittim, doktor, İnofolic verdi, günde 2şer paket sabah akşam aç karnına içeceksin dedi. Ve adetin biter bitmez 2 gün sonrasinda (yani benim 8. günüm) ilişkiye başlayın dedi. Benim bugün adet olmam lazımdı, dün kan sonucumu görene kadar tüm hamileilk belirtileirni yaşadım başım döndü halsizlik kasıkta batma vs. ama sonuç beta hcg: 0,1. Galiba biz kendmizi hamileliğe şartladğımız için beynimiz bize oyun oynuyorDoğru söylüyorsun erken başlamanın bir zararı olmaz...hele benim kadar düzensiz adet görenler için..bu ay adet olursam zaten ilk iş hormon testine gideceğim, doktorum geçen ay çağırmıştı üçüncü gün yetiştirememiştim...
doktora git canımmerhaba arkadaşlar bu geç saatte bnm gibi aklında sorular olan vardır sıkıntım şu bn haziran 2014 ten beri evliyim. evlendim evleneli adet günümde hiçbi sapma olmadı her ayın 18-19 u mutlaka oluyorum . eşimle bebek için 1-2 aydır korunmuyoruz. bnm bu ay 19 şubat 2015 te olmasını beklediğim adetim şöyle 12si ilişkiye g,rd,k ve ertesi günü pembemsi bi lekenme ile karşılaştım 2 gün boyunca kahve ve pembe lekelenmeler oldu. ağrım falan olmadı hiç. ardından 16 sı bgn adet oldum bi anda sadece kasık ağrılarım vardı geçti ama çok halsiz ve uykuluyum .acaba üstüne görme olayıyla karşı karşıyamıyım bilemedim heveslenip doktorada gitmek istemiyorum lütfen konu ile bilgisi olan bşyler duymaya ihtiyacım var????
benim doktorumda öyle vermişti, ama 3. gün tahlilimde herşey normal çıktı, inşaaallah hayrlısıyla gebesinizdir ama adet gününüz geçtikten sonra test yaptırın, çünkü maalesef bazen bu belirtiler insanı yanıltabiliyorSlm arkadaslar size birkactane sorum olucak benim sut hormonlarim yuksek cikti 29.39 ve doktorum ilac tedavisine baslayalim dedi ve bana dostinex ve folik asit verdi dostinex i pazartesi ve persenbe kulanicaksin dedi ve benim reglime 7 gun kala kasiklarimda ara ara agrilar olduve suan 3 gun var reglime ve kasiklarimda agri devam ve batmalar oluyor bunlar hamilelim belirtileri olabilirmi cvp sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?