- 12 Ağustos 2014
- 870
- 494
- 37
Amin cnm cok istiyorum pazar gunu kan testi yaptirdim 2.45 cikti adetime 1 haftaa var hamilemiyimmki yainşallah canımmm dua edicem senin için.güzel düşün. ne düşünürse onu çağırırmış insan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm cok istiyorum pazar gunu kan testi yaptirdim 2.45 cikti adetime 1 haftaa var hamilemiyimmki yainşallah canımmm dua edicem senin için.güzel düşün. ne düşünürse onu çağırırmış insan
Merhaba arkadaşlar ben dün ve bugün idrar testi yapmıştım dünkü silik bugün yaptığım da netti bugün yaptığımın fotoğrafını da attım. Şimdi benim bir sorum olacak 5 gün önce pembe bir akıntım gelmişti yerleşme kanaması olduğunu düşündüm bundan iki gün sonra kahverengi bir akıntım oldu ona da öyledir dedim bugün tekrar kahverengi bir akıntı gelmiş birkaç damla. sancım da var bu da beni korkutmaya başladı sizce bir sıkıntı mı var yardımcı olur musunuz
ben deCanim hayirlisiyla gelsin meleklerimiz, bende 16 aralik i bekliyorum :) heycanliyim..
Gecen ay goguslerim benimde erkenden agrimaya baslamisti umutlanmistim cok
Ayni durumdayız canım. Bende lekelenme yok ama göğüs uçlarım koyulasti. Ve Açım surekli.Kizlar merhaba . Adet tarihime bir hafta falan var 5-6 gündür kasiklarimda adet olacakmisim gibi sancim var icim bulaniyor biraz karnimda sertlik ve siskinlik var goguslerimin uclari agriyor ve dün kahverengi bir iki damla lekelenmem oldu . 2 aydir bebegim olsun istiyorum sizce bu belirtiler hamilelik olabilir mi ve sizce hemen test yapmalimiyim ?
Bende canim bende su an oturdum domates tursusu yiyorum :)Ayni durumdayız canım. Bende lekelenme yok ama göğüs uçlarım koyulasti. Ve Açım surekli.
Bat kaç seninBe
Bende canim bende su an oturdum domates tursusu yiyorum :)
Bat ne demek bilmiyorum :)Bat kaç senin
Ne zaman adet olacaksinBat ne demek bilmiyorum :)