Canım Kayısı kompostosunu denedin mi o olmuyorsa doktor bana bi ilaç vermişti tebeşir tozu gibi hemen wc ye çıkıyorsun
Benim kahverengi gelmisti bikere doktora sorduk birikmis kan dedi onemli degilmis kizlarBenimde artik daha yogun ve kirmizi bende 5 aydir evliyim iyidir herhalde insallah :)
Cnm bes gun geciktiysemrymgeciktiyseen test yaptir gebe kalmis olabilirsin dugun be zaman? : 38465440 .!.:merhaba arkadaslar benimde bi on gundur goguslerim agiriyordu bugunlerdede adet olmayi bekliyordum 5 gun gecti nerdeyse ve bu sure zarfinda surekli ama siddetli olmayan genelde gobegimin alti bazende tam ortasi agiriyor ama adet olunken hissettigim sanci varama adet olmadim test yaptiricam ama bi kac gun gecmesini bekliyorum size sorum şu
1. hamilelikte gogus agrisi daha mi once gorulur karin agrisi ilk etapta olmazmi
2. butun hamileliklerde mi surekli tuvalet ihtiyaci gorulur gebeligin ilk haftalarindada bu olur mu
3. sorum da hamile oldugunu anlasilmasi icin illa belirtileri yasamamizmi gerekiyo hic bu tarz sorunlar yasamadan hamile olunmazmi (son sorum biraz sacma oldu sanirim)
bi diger sorumumda insallah gebe degilimdir cunku daha nisanliyim nisanlim icime bosalmadi ama bu geri cekilme yontemiylede hamile kaliniyormus insallah degilimdir insallah cok isteyen siz arkafaslara nasip olur
sorularima yanit verirseniz sevinirim sevgiler ...
cok uzgunum nasil bilincsizce davrandim ben insallah degilimdir allah isteyenlere versin ya birde gebe olanlar hep sık idrara cikma sikayeti var bende hic oyle bi sorun olmadi acaba diyorum kafaya cok taktim strestende gecikmis olabilirmi insallah oyledirCnm bes gun geciktiyse
İİ sevindim krmızı ve yoğun gelmesi normal miymiş???Benim kahverengi gelmisti bikere doktora sorduk birikmis kan dedi onemli degilmis kizlar
Canim bende bebek istiyorum ve bi kac aydir psikolojik istedigimden adetim gecikiyo sende stres yapmişsin ondanda adet olmamis olabilirsin ama kan testi yaptir mutlaka ins gebe degilsindir..ben 16 aydir kirunmadigim halde ve 1saat yataktan kalkkmama ragmen hamile kalamadim hic bi saglik sorunumuzda yok mevlam ne zaman verirse ona raziyiz ins sende gebe degilsindir bidaha birlikte olursan yumurtlama gunlerinde birlikte olma gebe kalmak istemiyosan; (cok uzgunum nasil bilincsizce davrandim ben insallah degilimdir allah isteyenlere versin ya birde gebe olanlar hep sık idrara cikma sikayeti var bende hic oyle bi sorun olmadi acaba diyorum kafaya cok taktim strestende gecikmis olabilirmi insallah oyledir
Bende aynisiyim.hatta buay hic umutlu olmadigim halde yinede kendi kendime gunleri saymayi basladkm.adetimi yine geciktirdim.sonuc yine husran. Suan adet donemindeyim.ve adetin 2.gununden baslayip 10 gun kadar bal tarcin corekotu karisimi hazirladim.bakalim onu uyguluyorum.istersen sende yap canim.bu karisimla hamile kalanlarda baya varmis.Canim bende bebek istiyorum ve bi kac aydir psikolojik istedigimden adetim gecikiyo sende stres yapmişsin ondanda adet olmamis olabilirsin ama kan testi yaptir mutlaka ins gebe degilsindir..ben 16 aydir kirunmadigim halde ve 1saat yataktan kalkkmama ragmen hamile kalamadim hic bi saglik sorunumuzda yok mevlam ne zaman verirse ona raziyiz ins sende gebe degilsindir bidaha birlikte olursan yumurtlama gunlerinde birlikte olma gebe kalmak istemiyosan; (
Allah isteyen herkese versin canim ben cuma gunu çatlama iğnesi oldum bu ay yumurtam büyüdü. .biraz umudum var gecen ay soğan kürü ictim hamile kalmadim..bu ay adet olursam denerim canim inşallah 2015 bize bebiiş getirirBende aynisiyim.hatta buay hic umutlu olmadigim halde yinede kendi kendime gunleri saymayi basladkm.adetimi yine geciktirdim.sonuc yine husran. Suan adet donemindeyim.ve adetin 2.gununden baslayip 10 gun kadar bal tarcin corekotu karisimi hazirladim.bakalim onu uyguluyorum.istersen sende yap canim.bu karisimla hamile kalanlarda baya varmis.
Aminnn canim insallah.tek istedigim saglikli hayirli bi evlatmallah bizede o annelik duygusunu nasip etsin. Insallah adet olmazsin. :)Allah isteyen herkese versin canim ben cuma gunu çatlama iğnesi oldum bu ay yumurtam büyüdü. .biraz umudum var gecen ay soğan kürü ictim hamile kalmadim..bu ay adet olursam denerim canim inşallah 2015 bize bebiiş getirir
Amin canim inşallah artik göbek bebekler le dolar hepimizinAminnn canim insallah.tek istedigim saglikli hayirli bi evlatmallah bizede o annelik duygusunu nasip etsin. Insallah adet olmazsin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?