kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza 11haftalık gebeyim şuan. umutsuzluga kapılan arkadaslara ithafen bu yazıyı yazmak istedim. şuan 6aylık evliyim. evlendiğimizden beri korunmuyorduk eşimle ve çok istiyorduk bir bebeğimiz olsun. eşim 29 yaşında, 30'unu geçmeden baba olmak istiyodu. ilk günden beri korunmamamıza ragmen gebe kalmadım. evet çok erkendi neden olmuyor diye üzülmek ama insanın elinde olmuyor. evliliğimin 2.ayı yıllardır hep düzenli olan adetim gecikmeye başladı. 3gün 4 gün derken diger aylar 1 hafta gecikmeye başladı. ekim ayının sinde hastaneye gittim bir sıkıntı var diye. kist filan hiçbirşey yoktu ama çok az mantar var dedi doktor. ve kan sonuçlarına baktık prolaktin hormonum yuksek cıkmıs. işte şimdi belli olmuştu niye gebe kalamadığım. yıkıldım resmen çokönemli bişey olmamasına ragmen. çünkübirkaç ay tedavi görmem gerekıyodu ve bu dönemde de gebe kalamazdım. doktorum 3 tane fitil verdi mantar için ve haftaya birdaha gelmemi söyledi. tekrar prolaktinime bakacaktı ve ilaç yazacaktı. bu arada prolaktin emziren annelerde yuksek olan süt üreten bir hormon. ayrıca yumurtlama yapmayı engelleyen bir hormon.nomalde çok evhamlıyımdır düşünmeden duramam birşey anormal çıktıgında. ama kendime söz verdim prolaktin yüksekse yüksek takmayacagım dıye. takmadım doktora da gitmedim. 1 ekimde hastaneye gittim ve 10 ekim son adet günüm kızlar. yanı o ay gebe kaldım prolaktin yuksek olmasına ragmen. onceden adetim 1 gün gecıkınce hemen test yapardım. ama gebe kaldıgım ay ıcımde tuhaf bir rahatlık vardı, sabırla bekledim ve adet gecıkmesinin 8.günü test yaptım,o da görümcemin zoruyla. :) yani rahatsızlıgınız olsa bile sakın kafanıza takmayın kızlar. düşünmediğiniz an öyle bir oluyorki herşey. biliyorum çok zor düşümeden edememek ama benim gibi takıntılı, evhamlı, telaşlı bir insan takmadıysa emin olun siz haydi haydi yaparsınız. allahım inşallah isteyen herkese saglıklı evlatlar nasip etsin. sadece POZİTİF DÜŞÜN! öpüldünüz..