- 22 Kasım 2014
- 187
- 91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim 4 gün gecikti ve 3 gündür 37-37.5 derecelerde yarın test yapıcam gerçi ama belki bi faydası olur :)ya kızlar bişe daha soracam hamile kalanlar adettn önce sıcak mı basıyordu yoksa üşüyormuydunuz bu bi belirti mi
Canım Kayısı kompostosunu denedin mi o olmuyorsa doktor bana bi ilaç vermişti tebeşir tozu gibi hemen wc ye çıkıyorsunarkadaşlar 8 haftalık hamileyim kabızlık sorunu çeken var mı ??? ben çok kötüyüm ne denediysem olması doktor da bana kansuk diye bi fitil verdi .. kullanan var mı ?? işe yaradı mı yada bi zararı var mı ne biliyim ?? bu konuda dertyliyim kabızlık çeken var mı aranzda ??
Tşk ederim peki Göğüs sızlaması var mı aşırıAdetim 4 gün gecikti ve 3 gündür 37-37.5 derecelerde yarın test yapıcam gerçi ama belki bi faydası olur :)
Evet fazlasıyla uçlarına zor dokunuyorum kasık ağrısı da böyle yanma gibi de oluyo bazen regl olcakmışım gibi her tuvalete gittiğimde bu sefer regl oldum diyorum ama tık yok.Tşk ederim peki Göğüs sızlaması var mı aşırı
Hayırlısı olsun ikimiz içindeEvet fazlasıyla uçlarına zor dokunuyorum kasık ağrısı da böyle yanma gibi de oluyo bazen regl olcakmışım gibi her tuvalete gittiğimde bu sefer regl oldum diyorum ama tık yok.
Sen hamilesin sanırım 5. Haftada yaşadığın belirtileri yazabilir misin acaba ? Ben hiç emin değilim böyle yazdığım şeyler oluyo sadeceHayırlısı olsun ikimiz içinde
benim adetime henüz 1 hafta var ama Allah söyletti inşSen hamilesin sanırım 5. Haftada yaşadığın belirtileri yazabilir misin acaba ? Ben hiç emin değilim böyle yazdığım şeyler oluyo sadece
Ahh inşallah canım allah gönlüne göre versin hepimizin :)Yok
benim adetime henüz 1 hafta var ama Allah söyletti inş
Hadi Hayırlısı CNm yaptın mıBirazdan test yapıcam çok heyecanlıyım kalbim çarpıyor. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Şans dileyin :/
YaptinmiiiiBirazdan test yapıcam çok heyecanlıyım kalbim çarpıyor. Umarım hayal kırıklığına uğramam. Şans dileyin :/
Evet yaptım. Oturduğum yerden 1 saat yürüdüm nobetci eczane bulabilmek için 2.5 tl lik bi test aldım ve sonuç negatif sinirlerim çok bozuldu (((( erken mi yaptım acaba diyorum yoksa hala umutlanıyo muyum yok yereYaptinmiiii
Hadi Hayırlısı CNm yaptın mı
Bugün 4. GünKaç gün geçmişti canım
Benim ilk gebeliğimde 5 gün geçti o ay hamile değildim ama öbür ay hamile kaldım yani gebelik aranıyor diye bişe diyorlar belki öle oldu sanada belkide geç Döllenme biraz daha bekle bence
inşallah tez vakitte göbüşün bebekle dolar canımO
Öyle yapıcam inşallah içimdeki bu his dogrudur :/