ayy canımm sağol yazmışsın ama o dönem regl oldum :/ şimdide bat'a var 2 günbelki olabilirsn ama idrarda çıkmaması gayet normal benmde öyle belirtiler olmuştu
az kalmış hayırlısı inşallah bu sefer güzel haberini duyarız:)ayy canımm sağol yazmışsın ama o dönem regl oldum :/ şimdide bat'a var 2 gün
her ay 10 gün kala göğüsler sızlardı, bu ay iç bulantım var bayadır ve göğüsler 2 gün önce başladı sızlamaya Bata kaldı 2 gün bakalım noolcak fıttırıcaaammmmmm
İnşallah canımmm kaldı 1 gün.. iç bulantım devam ediyor :)az kalmış hayırlısı inşallah bu sefer güzel haberini duyarız:)
Bat tan sonraki gün ünü cok mrk ediyorum bizede haber ver heyecan ile bekliyorummayy canımm sağol yazmışsın ama o dönem regl oldum :/ şimdide bat'a var 2 gün
her ay 10 gün kala göğüsler sızlardı, bu ay iç bulantım var bayadır ve göğüsler 2 gün önce başladı sızlamaya Bata kaldı 2 gün bakalım noolcak fıttırıcaaammmmmm
evet cnm bugün bat.. sabahtan olurdum normalde ama tık yok daha heyecandan öleceğimkasıklarında batmalar varmı :)
tamam kuzumm inşallah hepimiz hamişizdir bat bugün beklemedeyim daha gelen giden yokBat tan sonraki gün ünü cok mrk ediyorum bizede haber ver heyecan ile bekliyorumm
bat geçti de az önce kahverengimsi bişey geldi dahada devamı yok bilemedim hasta olcam sanırımyarın olmazsan test yaptır oo zaman :)
Durumlar ne alemde kızlar bat günü gecen varmı ? Ben neye göre hesaplıcam hala kararsızım tabi son 2 aya göre hesaplarsam geçti 28 güne hesap yaparsam bu gün olmam gerekiyordutamam kuzumm inşallah hepimiz hamişizdir bat bugün beklemedeyim daha gelen giden yok
Canım geç bile kalmışin bence hemen yaptır inş. Olumlu olur sonuçarkadaşlar adet günümü 15gün geçti. gebelik testi yaptırabilirim erken değil değil mi ?*
az önce yaptım idrar testini.Negatif çıktı.Pozitif olsa sanırım bu kadar güne gözükürdüCanım geç bile kalmışin bence hemen yaptır inş. Olumlu olur sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?