Benim de idrar testin de görünmemisti 2 gün sonra kan testi yaptırdım 5 haftalik hamile çıktım tatlım o kişi den kişiye değişiyor 15 gün az bi zaman değil yani 2 . 3 gün olsa neyse ihmal etme bence sana kalmışaz önce yaptım idrar testini.Negatif çıktı.Pozitif olsa sanırım bu kadar güne gözükürdü
Evet bu hafta doktora gideceğim kesin .teşekkr ederimmBenim de idrar testin de görünmemisti 2 gün sonra kan testi yaptırdım 5 haftalik hamile çıktım tatlım o kişi den kişiye değişiyor 15 gün az bi zaman değil yani 2 . 3 gün olsa neyse ihmal etme bence sana kalmış
Benimde 5 gun vararkadaşlar regl tarihime 5 gün var. ama gögsümde koltuk altına dogru bölümde agrı sızlama ar. idrar sıklıgım cok arttı. sizce bu bir belirti saylırmı :)
Benimde 5 gun var
Valla bende bi cok belirti yasadim cnm. Lekelerim oldu, kasiklarim belim agriyo. Dr a gittim bu sabah. Bise soylemek icin erken dedi
Rahmin icine bakinca 4 5 yumurtan var dedi. Bu nedemek acaba, o an aklima gelmedi sormak
Aa bende adetime nasilsa 4 5 gun kalmis, bu zamanlar olmaz dollenme diye dusunuyodum. Adetin 1. Gununden sayarsak bugun 25. Gun olmus olcak :)doktorun dediği gibi yumurtan varsa bugünlerde ilişkiye girersen hamile kalma ihtimalin yüksek demek..
Aa bende adetime nasilsa 4 5 gun kalmis, bu zamanlar olmaz dollenme diye dusunuyodum. Adetin 1. Gununden sayarsak bugun 25. Gun olmus olcak :)
Her ay ayni gun olurum. 25 kasimi bat. Gecen ayda 25 Ekimdiadet döngün kaç gün sürüyor normalde?
Doktor catladi vs biseler demedi. Sadece bunlar yumurtalarin diye gosterdi ekrandan. Kan testi istedi ama ben smdiden negatf cikar diye yaptrmadim. Pazartesi insallah yaptiracagim. + veya - ozman daha kesin sonuc olur diye dusundum.yani benim bildiğim yumurtan varsa ve yumurtalar henüz çatlamamışsa ovulasyon günün gelmemiş demektir ama senin adet döngüne göre yumurtlaman 10 gün kadar gecikmiş gözüküyor. doktor başka bişeyden bahsetti mi? herhalde kan testi istemiştir. umarım güzel haberler alırsın :)
canım zevk suyunda bile azda olsa sperm varmış belkide eşin afedersin (boşalacağı zaman bir damlada olsa içeri kaçırmış)ve öyle prezervatif takmış olabilir benim komşumun bebeği küçüktü oyüzden 2ciyi şimdi düşünmüyodu ama eşi içeri bir damla kaçırmış şimdi 4 aylık hamile.. bence mutlu ol ben 15 aydır hamiile kalmaya çalışıyorum denemediğim yöntem kalmadı Allah sağlıkla doğurmanı nasip etsin canım darısı başımakızlar benimde bir sorum var yeni katıldım aranıza.. yeni hamileyim .. biz eşimle prezervatifle korunduğumuz halde hamile kaldım ikimizde çok şaşkınız hiç beklemiyorduk.. sizce nasıl oldu böyle birşey yada eşim son anlarında takıyordu başında değil belki de bilerek yaptı ama yapmadım diyor aklımız karıştı yani ... :S
kan testi yaptır adet gününü geçtiyse yüzde yüz doğru çıkıyorArkadaşlar Merhaba aranıza yeni katildim Allah hepimizr sağlıklı bebişler versinBu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mii ? 6 aydur bebek ddüşünüyoruz bu aydan çok umitliydim amaa geçen hafta cuma günü kan testi negatif çıktı ddün adet günümdü amaoolmadım kasıklarımda ağrı var baya belimde ağrıyor ve 3 gündür ara ara kahverengi akıntım var tamam adet oldum diyorum bakıyorum hiçbirşey yok abah evde test yaptım negatif çıktı şuanda benim durumum nr benim gibi olupta hamile olduğunu öğrenen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?