tecrubelı bayanlar adetıme 12 gün var ve ıkı gundur sag kasıgımda agrı var belımde ara ara agrıyor sureklı uyku halındeyım ısten donuste dolmusta bıle uyur oldum yemekden sonra hemen uyuyorum bulantı goguste hassasıyet falan yok ara ara sıcak basıyor normal yurudum yolu artık yurumekde zorlanıyorum daha erken dıye testte yapmıyorum hamıle olabılırmıyım(İNŞALLAH)
Arkadaslar merhaba yeni uye oldum bende. Adetlerim duzensiz haziranin 15 inde olmustum gecen ay bu ay olmadim daha aksam 2 tane idrar testi yaptim coookk silikti bu sabah kalkinca tekrar yaptim biraz daha netti bide sanki adet olcakmisim gibi belirtiler var bel agrisi arada kasik agrisi gibi sizce hamilemiyimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar hamile kalmadan once hastaneye gidilmesi gerekiyor mu , folik asite mi baslamak gerekiyor hamile kalmak istedigimizde
Bi kontrole gitmekte fayda var. Folikasitede hamilelikten önce baslamakta faydalı.
Alenam!Sen de muhtemelen biliyorsunduri yumurtlama regle 14 gün kala civarında olur.E bu dönemde döllenme gerçekleştiyse 6-7 gün kala olabilecek tek şey bebeğin yerleşmesinin tamamlanmasıyla hormonların değişiminin göstergesi de olan bu tarz belirtilerdir.
Senin reglin ne zaman?Umutlu musun? :)
Arkadslar bat ne demek
Bat: beklenen adet tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?