susamıyorum baksana mevzuuu derin.....neyse ben derse kaçayım en azından kafayı dağıtırım ...ders de gorsel sanatlar saksafon calan bır huri çizeyim bariiiii....
ayyyyyyyyy kızlar anlattımmı hatırlamıyom ama bi anımı anlatıyım liseye gderken ben bi tnaıdıgın evine gittik bahçeliii bi ev etrafı duvarla örülmüş işte bende bahçede mandalina topluyorum duvarın ardındada bi keçi var bi baktım keçiye aşşagı dogru incecik bi uzuv inmiş egildim baktım geri yukarı çıkıyo kalkınca ben aşagı iniyo annemleri falan çagırdım öldük gülmekten hayvan beni görünce aşka geldiiiiiiiiiiii
bız genelde banyodan snra o tarz gırısımlerde bulunuruz ...o nedenle kondomsuz koku gelmez zaten kendısı uyarır gelıyo diye:))))))))
aaa öyledeeee kötü olur yaaaaaa adam tam coşmuşbu şeye benziyoo önce ver ver ver en zevkli yeri gelince al elinden
selamlarr kıslarrr nabersinizzzz
oooo muhabbet yine almış başını gitmiş topikte arada bir geldimi herkese birden gelio bu herhal yada hiç gitmiooo
selamlarr kıslarrr nabersinizzzz
oooo muhabbet yine almış başını gitmiş topikte arada bir geldimi herkese birden gelio bu herhal yada hiç gitmiooo
hadiii meloşşş sen de anlatt bize
ayyyyyyyyy kızlar anlattımmı hatırlamıyom ama bi anımı anlatıyım liseye gderken ben bi tnaıdıgın evine gittik bahçeliii bi ev etrafı duvarla örülmüş işte bende bahçede mandalina topluyorum duvarın ardındada bi keçi var bi baktım keçiye aşşagı dogru incecik bi uzuv inmiş egildim baktım geri yukarı çıkıyo kalkınca ben aşagı iniyo annemleri falan çagırdım öldük gülmekten hayvan beni görünce aşka geldiiiiiiiiiiii
hahahahahahah nesliiiiii öldürdün beni burdaaaa
allahım yaaaaaa ne biçim insanlar varrrr
bayıldı bayıldııııııııııııııııııı
susamıyorum baksana mevzuuu derin.....neyse ben derse kaçayım en azından kafayı dağıtırım ...ders de gorsel sanatlar saksafon calan bır huri çizeyim bariiiii....
hoşgedın meloşşselamlarr kıslarrr nabersinizzzz
ben de dıyorum bu muhabbet üzerine nası bi anısı varsahem de bi bahçede aklımdan neler gectı lan
meğersem gizli özne azgın tekeymış
hadi git çzi akşam reme göe çalşcaksanız çiz tabi krokıyle daha kolay oluyodur belkm
hoşgedın meloşş
ayyyyyyyyyy bi kerede ufagım daha annemle çarşıya gittik kardeşimde varrrr bi at arabası ama at bi çoşmuşki dişi sinek görse zorlucak o dereceeee biz kardeşimle heyecanlandıkkk bagırıyoz yolda anne atın pipisine bakkkk diyeannem rezil oldu tabi bizde dayak yedik
kızlar benim karnım ağrıyo ...adet olcakmısım gıbı...ya işkillenmeye basladım hamlelık flan degıl de acaba kıst falanmı oldu yıne...nıye agrır kı böle ...davul gıbı karnım....
karnın mı kasıkalrın mı nasıl yanı karnın alt sağda alt solda üst sağda üst solda ???
ayyy kötü olmui allahtan dediğin gibi kişilermişte yoksa rezil olduydun yanii utanç :)))))ayy kızlar bide siz hiç fil şeysi gördünüzmüğ acaba eger görmediyseniz merak etmeyin sakın heeebi keresinde cemin dayısı falan var eşiyle belgesel izliyoz konu fillerin çiftleşmesi anam filin pipisini bi gördüm bennn birdenn yuh ona oturdugunu düşünsene dedimmm anam sonradan nededigimin farkına vardımda iş işten geçmişti allahtan dayısıda yengesizde zibidilerde koptuk hepbirlikte
ben de dıyorum bu muhabbet üzerine nası bi anısı varsahem de bi bahçede aklımdan neler gectı lan
meğersem gizli özne azgın tekeymış
hadi git çzi akşam reme göe çalşcaksanız çiz tabi krokıyle daha kolay oluyodur belkm
hoşgedın meloşş