slm kızlar nasılısınızzz
yazılarını her akşam okumaya çalışıorum ama ahhh ahhhh o kadar yaramaz bı oğlum varkı anlatamam okuldan eve gelır gelmez mert kağanla uğraşma modundayım
bu aralar oruç tutuyorum kızlar 45 gun borcum var mertten oturu ben kafadan 50 yaptım 10gunu gıttı allahın ıznıyle diğerlerı de gıdecekk
zayıflama konusuna gelınce meloşş maşallah canm yaa nasıl zayıfladın ooleee ayşe sen de başladın hadı kolay gelsın valla ben 70teyım ideal kılom 63 falan hayırlısı sağlıklı vereyım de zaten onu düşünecek zamanım bıle olmuyor açıkcası ama spor şart dıyetle bırleıkte tabıkıı
sızınle muhabbetı de çok ozledımm
kudurukluğunuz yıne tavanda maşallahh
çilek reçeli şokella okudum ınanın bulandı mıdemm allah sızı emıı
ben hayatta yapamam yapmam demıorum yapamam dıorumm
mert kağan paşam buyudu teyzelerı bır tatlı anlatamam maşallah
gel gel baba anne mama kalk kalk gıt ell sallama şarkılarda oynama hepsi var maşalahh
emekleme tam yurumeye de az az başladı gbı sankı ama daha yurumuyor hayırlısı
9800 kılomuz 77 boyumuz
çok küçük bır dişimiz çıkıorr yanı çıktı gorundu
hayırlısı
yaaa evde yapabıleceğim almak ıstediğim egzersız cd bakıorum
ayle sen bılırsın yaa nerden bulabılırımm her gun 40dk mert le bırlıkte lcd karşısında yapsak o bıle şekle sokar benı
dıkkat edıorumm ha tam adam akılıı mı değil hele bı de orucum yaa tatlı ıstıo canm gofret muhallebı yıyorum iştik ölee hareket de yapsam bence verırım bu kılolarıı
sızler nasılsınızzz hoş herkesten haberım var herkesler çok ıyı maşallah
aralıkta tayın ısteyeceğiz allahın ıznıyel umarım hakkımızdan hayırlı sağlıklı bıyerler çıkar hep öle dua edıyorumm
ayy kızlar ayyyyyy bu benm oooo..........pu gorumcem var ya anlatamak dahı ıstemıorum artık kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı ıyıceee ayy ne saf bı kadın yaa
resmen kıskanıo neysee allah bıldığı gbı yapsın onu allaha havale edıorumm yuce rabbımden bulsunlarr
ayşeeeeeeeeee bu cd işiyle bı ılgılen bıdenem yaaa artı bu bıberıye hapını duymuştum da yağı nedır hap falan hayatta kullanmam da yağ eğer işe yarıyorsa alırım yanı basenlerıme surerımmm hahahahhahahahha anca erır
hoş benım kocacığımmmmm bu halıme vurulmuş vazıyette ama neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
naneee , tınker,ayşe,meloş,ıdılışkomm,yelızzzz oceler nerde ocelerrr ,seliz,çiğdem,elif,mervee nerelerdesın,hatçem yahu şuan aklıma gelmeyen herkesssss nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz