zaten bebek odaları 1yatak 1dolap 1şifonyer oluyo camnım :))))
hım anladım canım inşallah iyidir inşalalh herşey yolundadır :Saruboceq:
güzel haberlerle gelir inşallah :Saruboceq:
slm guselllerım nasılsınızzzzzzzzz kı uç gundur dıremıoorumm yenı haberlerrr var mı şekerlerrr
vayyy öle dill benim dediğim oda hani çilek in arabalı yatakları yada istikbal yda ne bilim bi dünya para tuzagı olanlar varya onlardan odası olmucak sempatiksalakcinni
dandik bi tk bile 1500 tl fatoşş bende onu diyom işte 500daha verip iyisiini almak mantıklı yani
neysem 1sene sonra görüşelim senle :)
vayyy öle dill benim dediğim oda hani çilek in arabalı yatakları yada istikbal yda ne bilim bi dünya para tuzagı olanlar varya onlardan odası olmucak sempatiksalakcinni
selamm canlarrrr,:lepi:
sarilale cinsiyeti ne zaman öğrenmeye gtcenn:kedi:
inşallahh güzelimmm
hoşgeldin canımcımmm yok haber aynı herşey
dandik bi tk bile 1500 tl fatoşş bende onu diyom işte 500daha verip iyisiini almak mantıklı yani
neysem 1sene sonra görüşelim senle :)
bilmem kiiii ben sürekli gidiyorum her hafta görüom gördügünde söler herhaldeeeee sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ancak yaşayan bilir ama inşallah smartta olmaz bulantı
çünkü çok kötü bişe( fatoşta yok zaten bulantı maşallah :))
anlayacağın bi ben çekiyorum yani :1closedeyes: :))
nasıl geçti tatil canım ohh ne güzel dinlendinn sositososito
hiçççç elbet zamanı gelecek bak karasu sen gamzelim favorimsiniz sölim :)
inşallah canım
ne yalan söyleyim bende senin gibi düşünüyorum bazen hiç olmayacak gibi geliyo, benden önce evlenenlerin 2 benden sonra evlenenlerde hamile sen düşünmüyormusun diyolar bende artık bahane aramaktan yoruldum, tedavi oluyorum düşünüyoruz artık diyorum.ne tedavisi sorun ne demeye başlıyolar çık işin içinden çıkabilirsen mirmirmirmirmirmirmirmir
kızımmm biz geçtik o günleri sen kendi derdine yannn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
şaka şaka umarım sende hafif geçirirsin mide bulantısı çok zor anlıyorum aslında suyu ama merakta ediyorum napimmm
:1closedeyes::1closedeyes: naniknanik
ay inşallah o da sen gibi rahat geçirir hiç bulantı olmaz umarımolumunekankayizsmile
slm guselllerım nasılsınızzzzzzzzz kı uç gundur dıremıoorumm yenı haberlerrr var mı şekerlerrr
şekerım nanemm sen nasolsınn
8. haftada görenler varmış. nasıl olur yahuuuohaoldumsmile
kim dedi onu yaa :) :) :)
kadının biride hastanede 12 haftalık hamile iddia ettiği aynen şuydu
"gecen gün bir tekmeledi çantamı itti ay çok tekmeliyo valal hiç durmuyo"
kdın aynen bunu diyo ve daha 12 haftalk halbuki 20-25 haftalıkken bile
böyle tekmeleyemez :) ama sallıyolar işte gecen gun biride buraya sperm yumurtaya
5 günde ulaşıyomuş bilgisi olan varmı diyodu tööbe yarebbimklava:
aslm canım hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
saol bitanem iyiyim sen nasılsın?
sen çok yaşa emi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hoşbulduk bebişimmmm opuyorumnanaktan
ben de ıyıyım bıtanemmm nasıl olaymm...ıst aşırı sıcakk ..cmts gunu mert kağana 3 aylık 12 aylık kısmı için ufal tefek şeyler aldım teyzes görmelisinn harıka amaaa allahım ınş. sağlıklı sıhhatlı gıydırmeyı nasıp ederr:Saruboceq: ee onları yıkadım utuledım derken hem sıcak hem nem hem utuuu düşün halımııı kaydirigubbakcemile3
sen neler yapıorsunnn nasıl gıdıo çalışmalarrr aklinialirimsmileaklinialirimsmile
böyle tekmeleyemez :) ama sallıyolar işte gecen gun biride buraya sperm yumurtaya
hoşbulduk bebişimmmm opuyorumnanaktan
ben de ıyıyım bıtanemmm nasıl olaymm...ıst aşırı sıcakk ..cmts gunu mert kağana 3 aylık 12 aylık kısmı için ufal tefek şeyler aldım teyzes görmelisinn harıka amaaa allahım ınş. sağlıklı sıhhatlı gıydırmeyı nasıp ederr:Saruboceq: ee onları yıkadım utuledım derken hem sıcak hem nem hem utuuu düşün halımııı kaydirigubbakcemile3
sen neler yapıorsunnn nasıl gıdıo çalışmalarrr aklinialirimsmileaklinialirimsmile
inşallah canım senin bulantılarında biran önce geçer :Saruboceq:
çok güzeldi ya hiç işe başlamak istemedim:))
canımsın yaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
valla bi hamile kalayımda ona da razıyım...
sağol canım inşallah :Saruboceq:
ay dimi o kadar tatilin ardından iş çekilmez :)) sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan