8. haftada görenler varmış. nasıl olur yahuuuohaoldumsmile
kim dedi onu yaa :) :) :)
kadının biride hastanede 12 haftalık hamile iddia ettiği aynen şuydu
"gecen gün bir tekmeledi çantamı itti ay çok tekmeliyo valal hiç durmuyo"
kdın aynen bunu diyo ve daha 12 haftalk halbuki 20-25 haftalıkken bile
böyle tekmeleyemez :) ama sallıyolar işte gecen gun biride buraya sperm yumurtaya
5 günde ulaşıyomuş bilgisi olan varmı diyodu tööbe yarebbimklava:
hep beraber şekerim olumunekankayizsmile
hoşgeldin gökcecim oh sağlıkla giyer inşallah :)
sorrma bu ne sıcak bunaltıcı sıkıcı manyak bi hava yaaa
yemine öldüm ter atmaktan püüüüüüüüüfffffffff kafamçokkarıştı
sabah deli gibi yağmur yağdı banamısın demedi yaa
oy canım yesin onun eşyalarını teyzesi... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oh oh ne güzel yavaş yavaş hallediyosun...ehh bu sıcakdada ütü çok zor ya ben bile eşime hergün bitane gömlek ütülüyorum tek seferde 1 haftalık ütü yapamıyorum şu yazdan beri... ama kışın iyi oluyo bi başladınmı ütülenecek bişey kalmıyo:)))
bende tatilden yeni döndüm işte çalışmalar bildigin gibi tam gaz devam ama tık yok sanırım bu ay da olmayacak çünkü adet belirtilerim başladı...hem eşiminde degerleri ne durumda bilmiyorum bu hafta büyük ihtimalle test yaptırır diye düşünüyorum bakalım beklemedeyim çok üstüne gidemiyrum bu konuda... boshayallersmile
ben bugun yapsam mis gibi kaliteli odayı 1098tl ye yapıom hemde agaçç
ki benim babam marangoz ki ben mimarlık ofisindeyim onlar direk suntalamdan yapılıyor ve gayet saglıksız ve gayet pahalı istersen 2 yıl sonrada görüşürüm kuzum senleee
hoşbulduk ablacımm nasılsınn nasıl gıdıyorrr zemuszemus
ayy sorma sorma hiç çekilmiyor hemde
olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
babamda marangoz olaydı banada yapardı :dilcikar:
baban kızıma oda yapmak istemezmi :lepi: :roflol:
canım yokki tanıdık mobilyacı keşke olsada yoksa ne bayılcam 2000tl:umursamaz:
iyiyim güzelim napim evdeyim bugün ütü yapıyorum bi yandanda size bakıyorum işte :)
sen nasılsın bakim
kızlar canım çok sıkkın yasinirden çıldırmak üzereyim alsanaalsanasmile
babamda marangoz olaydı banada yapardı :dilcikar:
baban kızıma oda yapmak istemezmi :lepi: :roflol:
canım yokki tanıdık mobilyacı keşke olsada yoksa ne bayılcam 2000tl:umursamaz:
evet teyzesi mecburen alıyoruzzz azdan azdannn ..her çıktığımda değişik bırşeyler bakmaya çalşıorum buyukkk .çnku şimdı gdıcemm bayburt a ee orada aalamam yanı çok pahalı orası cıdden ıkı mağaza var sadece çeşit azz.. e burda çeşit de çok maddı olarak da ıyıı vb..
allahın ıznıylee ınş. olucakk..hep pozıtıf düşün ki sonucu da pozitif olsun bıtanemmmm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile herkes gbı ınan ben de hep dua edıorumm ama en başta her şeyın hayırlısını ve sağlıklısını dılemek onemlııı :Saruboceq: o da olacak allahın ıznıylee :1hug:
hayırıdr bıtanemmm hoşgeldınnnn :1hug:
kızlar canım çok sıkkın yasinirden çıldırmak üzereyim alsanaalsanasmile
bence en iyisini yapıyosun tatlım çeşit çeşit giydirirsin ogluşuna..hem nerden alıcam derdinede düşmessin...
inşallah bitanem...pozitif olmaya çalışıyorum ama her zamanda olmuyor negatif düşünceler insanın beynini kemirmeye başlıyor bi silkiniyorsun kendine geliyorsun sonra bir bakmışsın yine çepeçevre sarmış seni kara bulutlar...Rabbim hayırlısını nasip etsin...
her zaman Rabbimden hayırlısını istedim inş da öle olur :Saruboceq: :Saruboceq:
telefonda patronla çok fena kavga ettimklava:.bu akşam işim var 7 gibi çıkabilirmiyim dedim adam pisliğine bırakmadı beni. lmaz:aslında yerime de bakacak çok kişi var ama bu adam inanılmaz odun ya nefret ediyorum bende eşimle konuştum büyük ihtimalle çıkıcam olmuyo böyle ya .hiç anlayış yok bu insanlarda :1ninca:saatlerdir sinirden ağlıyorum mafoldumben.bu işe ihtiyacım var ama dayanamıyorum artık ya:sinifsinif:
telefonda patronla çok fena kavga ettimklava:.bu akşam işim var 7 gibi çıkabilirmiyim dedim adam pisliğine bırakmadı beni. lmaz:aslında yerime de bakacak çok kişi var ama bu adam inanılmaz odun ya nefret ediyorum bende eşimle konuştum büyük ihtimalle çıkıcam olmuyo böyle ya .hiç anlayış yok bu insanlarda :1ninca:saatlerdir sinirden ağlıyorum mafoldumben.bu işe ihtiyacım var ama dayanamıyorum artık ya:sinifsinif:
bence en iyisini yapıyosun tatlım çeşit çeşit giydirirsin ogluşuna..hem nerden alıcam derdinede düşmessin...
inşallah bitanem...pozitif olmaya çalışıyorum ama her zamanda olmuyor negatif düşünceler insanın beynini kemirmeye başlıyor bi silkiniyorsun kendine geliyorsun sonra bir bakmışsın yine çepeçevre sarmış seni kara bulutlar...Rabbim hayırlısını nasip etsin...
her zaman Rabbimden hayırlısını istedim inş da öle olur :Saruboceq: :Saruboceq:
kolay gelsın ablammmmm
ayy ben de maşallah bugun ıyıyımmmm sıcak bayılttı benıııakannehir sempatiksalakcinni
babamn hayatta yapmazzzzz sempatiksalakcinni kıldır azıcık kendisi ben ikea dan baktım hermes grubu var
gerizekalı adam....Allah ım ona da senin çektiğin zorlugun kat kat fazlasını yaşatsın inşallah
hamiel felan anlamıyoalr ne pislik insanlar ya kötükedihüso gıcık oluyorum böyle yapanlara
zaten saat 7 bile işten cıkmak için gec bi saat daha erken salaalrı lazım seni
canım çok zorunlu değilse çalışman evinde dinlen ya görüyorum haftasonalrı da çalışıyosun
nası bişey bu ne acımsızlıkklava:
saol canım burasıda çok sıcak yağmur sıcağı bunalttı benide bitsede duşa atsam kendimi
ikeayı hiç sevmiyorum ben çok kalabalık oluyo fatoş ya nefes alamıyom orda
intde vardır herhalde bi bakim en iyisi
yavrum normalde kaçta çıkıyosun ki 7de izin vermiyolmaz: