- 23 Haziran 2010
- 2.670
- 0
ayyyyy bu caploonba daki odalar çoook üzelmiş yaa bayıldımmmmm
bencede bebek odası oldugu belli lsun ayy ben bayıldım bunlara sitesine bakıyorumda
çilektekilerden guzel benceistanbulda maskoa acaip çeşit var ama şehir dışı şeysileri varmı bılmıyorummm bilmiyorumkismile
ohhhh miss gibi yaptın tatili geldin
ya diceğim şeyi anladın dimi :roflol::roflol: ondan kalın deil yani :roflol::roflol:
ayyy ya hiçde sevmem böle muhabbetleri ama dayanamadım ya :roflol::roflol:
kuzu ben sana kızarmıyım evet kızarım çünkü merak ediyorummmlmaz: arada br gir içinde iyiyim de git şakkıdı
bekledim seni smartı ben yazdımmmmm :lepi: geleydin ben napayimmmmm
Sen nerelerdesin yaaaa :gitme: Sağır sultanlar tebrik etti,sıkıntılarıma dertlerime ortak oldular...sen benimle hhiiiçççç ilgilenmedin
Aaaa!Yeniden topiiğimizi verdiğiniz için teşekkür ederiz :) Çok inceymişsiniz!Yanlış bişey söyleyip kırdıysam özür dilerim.
O kadar doluyuz ki kızlarla biz burda;sanki tüm anılarımızz gitmiş gibi oldu bir an siz bizi yeni topiğe taşıdığınızda!:gitme:
Hani başka topikler "çok doldu bu topik değiştirin!" diyor olabilir ama oralarda sürekli sürkilasyon var.Yeni yeni insanlar yazıyor;geçmiş umurlarında değil.Bizse bir yıldır birlikteyiz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Ama beni çok ihmal ettiiii!klava: Ölmüyor ya bu kız caaanıımmmm!!Suuuu çabuk gel buraya.
:gitme: :gitme:Ama o da gelsssiiinnnn!Onun doktoru nasıl bakmış acaba! Offff:kedi: Bi de ben şimdi niye gçdiyorum doktora hiç anlamış değilim :)))
suuu hoşgeldinnn balımmmmm herkes seni soruyor sabahtan beri nerelerdesin bakim sennnklava:
hoşbulduk canımm sen de hoşgeldinnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sorma balım benim bulantılar hala geçmedi sürekli yatıyorum,dinleniyorum
ama beni anlamıyorlar mafoldumben
oyyy kıyamam ben su'yuma :teselli: elbet anlıcaklardır hele onlarında bulantısı başlasın görürüm ben onlarıanammm smartla fatoş okuyunca vurcaklar beni:))
hoşbuldum canım bende olumunekankayizsmile
slm kızlar.ve aynı zamanda mrb.benim sormak istediklerim var yeni bebek düşünüyoruz.ilk denememiz bu ay oldu daha önceden ben ilaç almadım korunmak için.bu ay en son 11 eylülde regli oldum.ama ama 2 gündür göğüslerim çok ağrıyo bu kadar kısa sürede tutmuşsa eğer belli edermi eğer tutmadıysa neden bu kadar erken ağrımaya başladı bide midemde aşırı yanma var...??? çok fazla kafa yormak istemiyorum aslında ama merak ettim sadece.. tecrübeleriniz yada fikirleriniz varsa yazarmısınız.tam olarak ilk nasıl ve ne zaman belli eder belirtiler....
var canım var... şimdi baktım çok güzel hakikaten. orjinal modeller...
ayyy ayşem bende baktımda o dedigin yere ne harika odalar var öyle ya bayıldım bayıldım...ayy Rabbim bebiş nasip ederse böyle birşey almayı çok isterim :Saruboceq: :Saruboceq:
ay hemde Ankarada da varmış mağazası süper yaa:))
bi hamiş kalıp dogurmak kaldı almak için:))
ne kadar kolay dimi:))
eweeettt süperdi tatil :lepi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
anlamammı heççç :roflol: :roflol: :roflol:
ayy çatliyiciğimmm gülmekten :roflol: :roflol: :roflol:
slm kızlar.ve aynı zamanda mrb.benim sormak istediklerim var yeni bebek düşünüyoruz.ilk denememiz bu ay oldu daha önceden ben ilaç almadım korunmak için.bu ay en son 11 eylülde regli oldum.ama ama 2 gündür göğüslerim çok ağrıyo bu kadar kısa sürede tutmuşsa eğer belli edermi eğer tutmadıysa neden bu kadar erken ağrımaya başladı bide midemde aşırı yanma var...??? çok fazla kafa yormak istemiyorum aslında ama merak ettim sadece.. tecrübeleriniz yada fikirleriniz varsa yazarmısınız.tam olarak ilk nasıl ve ne zaman belli eder belirtiler....
selam canım.. 11 eylül'de regl olduysan bu aralar yumurtlama günlerindir
o yüzden göğüslerin ağrıyor olabilir..yani 16. günün bugün..
kaç günde bir regl görüyorsun bilemiyorum ama bence bu günleri değerlendira.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ancak yaşayan bilir ama inşallah smartta olmaz bulantı
çünkü çok kötü bişe( fatoşta yok zaten bulantı maşallah :))
anlayacağın bi ben çekiyorum yani :1closedeyes: :))
nasıl geçti tatil canım ohh ne güzel dinlendinn sositososito
inşallah canımhmm anladım canım...inşallah degerleri yükselir eşinin biran önce hamile kalırsın tatlım...
bazı zaman eşimin bu durumundan dolayı hiç çocugumuz olmayacakmış gibi geliyor o kadar üzülüyorumki kendimi tutamıyorum...eşimin arkadaşlarının eşlerini görüyorum hepsinin çocugu var hatta bazısı da 2.çocuguna hamile ve düşün bunlar benimle yaşıt olan insanlar 25-26 yaşlarında...her zaman soruyorlar bebek düşünmüyormusunuz bizim kıza sizin oglanı alırız yada sizin kızı bizim oglana alalaım diye hep şakalaşıyorlar ama bide gelip içimi bi görseler nasıl yanıp kavruluyor...gerçekten zor Allah bebek isteyen herkese nasip etsin ve olmayana da sabır versin...
Rabbim büyük o ol dedimi herşey olur...
benimde dönüyoooo:)) ben hamileyimmm:)) karasuyum gibi başlıcam bende sanırım bir şeyi kırk kere söleyip olsun diye:))
iyice sıyırıcam farkında deilim:))
caplonbaa da bobo modeli var ayşe bide canu mu ne
bobo modeli erkek bebek için ama mavi olan yerleri açık pembe yapacaklar
ama mdf ve lake olduğundan azcık ondada koku vardı
canu olanda hiç koku yok panel mobilya olduğu için.. ağaç rengi ve beyaz karışım yapmışlar üzerine ayıcık stickerları yapıştıırmışlar çok severim mobilyada ağaç ceviz ama dedimya
azcık bebe odası olduğu belli olsun istiyim
senin sölediğin yer izmirde varmışmı bi baksana siteye
ayyy ayşem bende baktımda o dedigin yere ne harika odalar var öyle ya bayıldım bayıldım...ayy Rabbim bebiş nasip ederse böyle birşey almayı çok isterim :Saruboceq: :Saruboceq:
28 günde bir oluyorum.normalde 1 hafta kala ağrı başlıyo ama daha 8/9 ekimde görcem erken geldi bu ağrılarım..ama hayırlısı bakalım 2 hafta sonra belli olur yavaştan varsa bişey yoksa devam(
kuzummmm canımmm herşey yolunda ya önemli olan bu arada bizi haberdar et yeter
z<or geçiyo hamileliğin az kaldı ama 16.haftadan sonra inş. düzelecek kuşummm
28 günde bir oluyorum.normalde 1 hafta kala ağrı başlıyo ama daha 8/9 ekimde görcem erken geldi bu ağrılarım..ama hayırlısı bakalım 2 hafta sonra belli olur yavaştan varsa bişey yoksa devam(
bulantım hep vardı benimde yiyemiyodum açımmm diye ağlıyodum ama kusma olmuyodu
çook şükür çünkü ben çıkarınca baygınlık geçiriyorum resmen. rabbim gönlüme göre verdi
hep dua ettim ama heppp sağlıklı olsun hayırlı olsun ve kolay bi hamilelik geçireyim diye..
şükür dularımı kabul etti allah.. kusuk musuk olsa napardım ayyyyakannehirakannehir
Hoşgeldin canım 4 ay bilfiil bulantı çekmiş biri olarak seni çok çok çok iyi anlıyorum :teselli:
ayşenin söylediği yerin izmirde şubesi var öylemi ayy neydi adı pembe