saol canım burasıda çok sıcak yağmur sıcağı bunalttı benide bitsede duşa atsam kendimi
ikeayı hiç sevmiyorum ben çok kalabalık oluyo fatoş ya nefes alamıyom orda
intde vardır herhalde bi bakim en iyisi
yavrum normalde kaçta çıkıyosun ki 7de izin vermiyolmaz:
normalde 21:30 gibi çıkıyorum buna haftasonlarıda dahillmaz:
kızlar ben geldım nasılsınız aslında cok oldu gelelı ama gecmıse daldım ama hepsını okumam cok zor bayagı ılerlemıssınız yanı ben bu sabah gıttım tekrar kan testı yaptırmaya degerım 182.25 cıktı degerım doktor cok erken bır gebelık dedı ama yukselme var normal gıdıyo dedı cuma yıne bskıcak 800 le 1000 olması lazım dedı cuma gunu folik asitle progestan verdı
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis ne gusel işte allhın ıznıyleee kucağına aldığın gunerı de goreeceksınn ne gusellll bak yukselmışşş daha da yukslecek annecığııı olumunekankayizsmile
canım benımmmmmmm en guselını soyledınn her şeyın hayırlısı..ben ınanıorummm sen de en yakın zaman da diğer arklarım gıbı bebişinı göbüşünde hıssedeceksınnn :1hug: olacak olacakkkkk hattaaa kız olacakkk bak içime dandı alla alla hıç de oyle şeylerım olmaz amaaa şaşırdımmm CADIARZU sempatiksalakcinni
telefonda patronla çok fena kavga ettimklava:.bu akşam işim var 7 gibi çıkabilirmiyim dedim adam pisliğine bırakmadı beni. lmaz:aslında yerime de bakacak çok kişi var ama bu adam inanılmaz odun ya nefret ediyorum bende eşimle konuştum büyük ihtimalle çıkıcam olmuyo böyle ya .hiç anlayış yok bu insanlarda :1ninca:saatlerdir sinirden ağlıyorum mafoldumben.bu işe ihtiyacım var ama dayanamıyorum artık ya:sinifsinif:
nanem inşallah nasib olsun sanada banada herkese de boshayallersmile
hersey hamıle kalmakla bıtmıyo kı biliyosun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla versin
ben artık saldım kendimi çırpınıp debelenmeyle bişey olmuyo :1ninca:
kızlar ben geldım nasılsınız aslında cok oldu gelelı ama gecmıse daldım ama hepsını okumam cok zor bayagı ılerlemıssınız yanı ben bu sabah gıttım tekrar kan testı yaptırmaya degerım 182.25 cıktı degerım doktor cok erken bır gebelık dedı ama yukselme var normal gıdıyo dedı cuma yıne bskıcak 800 le 1000 olması lazım dedı cuma gunu folik asitle progestan verdı
inşallah canım benim ya valla sizin şu desteginiz olmasa benim halim ne olurdu bilmem boshayallersmile
inşallah bitanem hissettiğin gibi çıkar hepsi valla dile benden ne dilersen:))
ayyy böyle insanlara tahammül edemiyorummm...hiç empati erdemliği yok böyle yöneticilerde...birde patronum diye geçinir sorsan adam deil...gerizekalı sinirlendim şidmii...inşallah Rabbim onuda böyle zıvanadan çıkaracak birileriyle karşılaşır...
inşallah bitanem dogru sölüyosun çırpındıkca bir adım önemi geçiyorsun yoo anca kendi yiyip bitiriyorsun...
Rabbim saglıklı sıhhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize :Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldin bellecim...degerinin 2ye katlamış belki büyük bir yükeliş deil ama ilk önceki degerinin 2 katından da fazla...sen doktorun dediklerinden çıkma ilaçlarını kullan yeter tatlımm yerimseniben
ŞenizŞenizŞeniz sağlıcakla da olsun da gersı boş hayatımmmm
KotuKediSero........................30 EYLÜL ( bu ay çok umutluyum)
Gamzelikız.................................8EKİM ( Bu ay çok umutluyum )
pembedana..............................11EKİM ( yasagı bittiği ay gebe )
ya diceğim şeyi anladın dimi :roflol::roflol: ondan kalın deil yani :roflol::roflol:
ayyy ya hiçde sevmem böle muhabbetleri ama dayanamadım ya :roflol::roflol:
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmilehiçççç elbet zamanı gelecek bak karasu sen gamzelim favorimsiniz sölim :)
slm guselllerım nasılsınızzzzzzzzz kı uç gundur dıremıoorumm yenı haberlerrr var mı şekerlerrr
kim dedi onu yaa :) :) :)
kadının biride hastanede 12 haftalık hamile iddia ettiği aynen şuydu
"gecen gün bir tekmeledi çantamı itti ay çok tekmeliyo valal hiç durmuyo"
kdın aynen bunu diyo ve daha 12 haftalk halbuki 20-25 haftalıkken bile
böyle tekmeleyemez :)
telefonda patronla çok fena kavga ettimklava:.bu akşam işim var 7 gibi çıkabilirmiyim dedim adam pisliğine bırakmadı beni. lmaz:aslında yerime de bakacak çok kişi var ama bu adam inanılmaz odun ya nefret ediyorum bende eşimle konuştum büyük ihtimalle çıkıcam olmuyo böyle ya .hiç anlayış yok bu insanlarda :1ninca:saatlerdir sinirden ağlıyorum mafoldumben.bu işe ihtiyacım var ama dayanamıyorum artık ya:sinifsinif:
Çok güsel ilerlemiş değerin hayatım hihoyyyt , maşallah bebişe sıkı tutunuyo anneciğinekızlar ben geldım nasılsınız aslında cok oldu gelelı ama gecmıse daldım ama hepsını okumam cok zor bayagı ılerlemıssınız yanı ben bu sabah gıttım tekrar kan testı yaptırmaya degerım 182.25 cıktı degerım doktor cok erken bır gebelık dedı ama yukselme var normal gıdıyo dedı cuma yıne bskıcak 800 le 1000 olması lazım dedı cuma gunu folik asitle progestan verdı
poffffffffffff turkıye kaynıo bugun sanırım doğu bıle sıcakmışşş akannehir
bu arada ben de sevmıorum ıkeayı yaaaa bılmıorumm begenmedım bebek odalarını hçççkaydirigubbakcemile
Kepeleklerim biz geldiiiiiiiiiiiiiiiikkk :CüvCüv: :CüvCüv:
kızlarrrr ben geldimm fazla kalamıcam ama boshayallersmile
bellecimm değerin yükselmiş cnmmm ohh maşşallahahh bebişe sende kötü düşünüpte üzme kendini yok azmı yükseliyo felan diye doktor demiş işte erken gebelik normal diyee aaaaaklava:
temem temem kızma:tomato: