Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
oyyy kıyamam ben su'yuma :teselli: elbet anlıcaklardır hele onlarında bulantısı başlasın görürüm ben onları anammm smartla fatoş okuyunca vurcaklar beni:))

hoşbuldum canım bende olumunekankayizsmile

kızımmm biz geçtik o günleri sen kendi derdine yannn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
şaka şaka umarım sende hafif geçirirsin mide bulantısı çok zor anlıyorum aslında suyu ama merakta ediyorum napimmm

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü bulanmııyom yanıyom ben -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bakalım smart nasıl olcekkk :uhm:

anladımm şimdi
şu antibakteriyel mobilyalardan almak lazım dimi ozaman seçenek kalmıyo işte akannehir

cnım bende sizlerden biriyim 2 senedir korunmuyoduk bir kere hamile kaldım oda 1 ay önce gitti benden insanlar sürekli soruyorlar mecbur bende düşünmüyoruz diyorum.ama insanlarımız o kadar acaipki ben hamile kalınca hani düşünmüyodunuz falan bile dediler ki sorun oldugunu söylediklerim bile hani düşünmüyodunuz dedi.şimdi hamile bi arkadaşın eşiyle konuştum nette onlarında 5 ay önce ölmüştü ben hamile kalınca hiç bebekle ilgili bişeyden bile bahsetmedim üzülmesinler die ama şimdi onlar yok çok hareketli bilmeme ne falan die rahatça bahsediolar hiç anlamıolar hiççç:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

aaaaaaaa su gelmiş hoş geldin canım nasıl gidiyor hamilelik

hoşbulduk canım benimŞeniz
eh biraz zor geçiyor ama olsun buna da şükür :)
sen nasılsın canımcımopuyorumnanaktan

:1closedeyes::1closedeyes: naniknanik
ay inşallah o da sen gibi rahat geçirir hiç bulantı olmaz umarımolumunekankayizsmile

çok üzüldüm canım durumuna bende iki yıldır evliyim önceleri sürekli ben gittim doktora
üç kez çatlama ğğnesi oldum düşün boşu boşuna çünkü eşim varikoselmiş mafoldumbenşimdi yinede ovalasyon testleri aldım bazen umut ediyorum bazen umudumm kırılıyor, başkaları için hava hoş sorarlar dalga bile geçerler
hoşbulduk canım benimŞeniz
eh biraz zor geçiyor ama olsun buna da şükür :)
sen nasılsın canımcımopuyorumnanaktan

iyi olmana seviindim canım bende napim iş çok pek katılamıyorum size

oğlumda bende odayı 4yaşında yapmıştım
ama ev küçüktü yemek odasını çocuk odası yapmıştık mecburen
şimdiki ev müsait 2oda var çocuk için :CüvCüv:

ev için benimde müsait ama ben ne bilim genç odası daha mantıklı gelio şimdi çok küçük şık ve sade bir oda tercih ederim oda okula başlıcagı sene

selamm kıslarrr....nasılsınız... su canım hoşgeldin bulantılara devam sanırımm Allah kolaylık versin...kızlar yaa eliften haber varmı merak ettimm????

kızlar merhaba:) bende yeni katıldım aranıza... bir sorum olacak.. ben klomen kullandım bu ay fakat çatlatma iğnesi olmadım.. muhtemel günlerde yani 10. ve 16. günler arası birlikte olduk eşimle...ve tuhaf gelişmeler yaşıyorum reglime 1 hafta var son bir haftadırda göğüslerim belim ağrıyor, geceleri ayaklarım vücudum sıcaklık artmakta, arada canım çok sevdiğim yiyecekleri istiyor:) son günlerdede karnımda karıncalanma gibi, arada alt karına bıçak gibi saplanan ağrılar yada adet sancılarına benzeyen ağrılar yaşıyorum bunlar erken gebelik belirtisi olabilir mi? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler:ecrin_bebek:

ev için benimde müsait ama ben ne bilim genç odası daha mantıklı gelio şimdi çok küçük şık ve sade bir oda tercih ederim oda okula başlıcagı sene

doğduktan 1sene sonra görüşelim senle :)))
yavrucum çocuğun eşyaları orda burda inan olmuyo
ev bi türlü toplanmıyo o yüzden,
ilk 6ay 1sene belki yapılmasada olur ama sonrası için oda şart:icecream:

selamm kıslarrr....nasılsınız... su canım hoşgeldin bulantılara devam sanırımm Allah kolaylık versin...kızlar yaa eliften haber varmı merak ettimm????

selam canım hoşbuldukopuyorumnanaktan
evet bulantılar devam canım çok sağolasın inş geçecek az kaldı:)
elif'i ben de merak ettimm bilmiyorumkismile

doğduktan 1sene sonra görüşelim senle :)))
yavrucum çocuğun eşyaları orda burda inan olmuyo
ev bi türlü toplanmıyo o yüzden,
ilk 6ay 1sene belki yapılmasada olur ama sonrası için oda şart:icecream:

ya odası tabiki olacak ama öle çilek istibal falan olmucak bir dolabı bir yatagı ama asıl odası okula başlayınca olaak ve İKEA olacak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

selam canım hoşbuldukopuyorumnanaktan
evet bulantılar devam canım çok sağolasın inş geçecek az kaldı:)
elif'i ben de merak ettimm bilmiyorumkismile

elifi geçen gün gördm hast.den çıkmış bekliyolarmış 30unda tekrar test falan yapılcakmış herhalde

ya odası tabiki olacak ama öle çilek istibal falan olmucak bir dolabı bir yatagı ama asıl odası okula başlayınca olaak ve İKEA olacak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

zaten bebek odaları 1yatak 1dolap 1şifonyer oluyo camnım :))))

elifi geçen gün gördm hast.den çıkmış bekliyolarmış 30unda tekrar test falan yapılcakmış herhalde

hım anladım canım inşallah iyidir inşalalh herşey yolundadır :Saruboceq:
güzel haberlerle gelir inşallah :Saruboceq:

slm guselllerım nasılsınızzzzzzzzz kı uç gundur dıremıoorumm yenı haberlerrr var mı şekerlerrr

normalde bu kadar kısa sürede belirti vermez biliyorum ama ben önceki sene hormon testleri yaptırmıştım prolaktin hormonum yüksek çıkıyodu.o zamanlarda göğüs ağrısı oluyodu eğer gebelik dışı prolaktininm yükseldiyse gebe kalma da sorun oluyormuş..acaba omu yükseldi gene...yoksa bu kadar çauk neden şişip ağrısın ki???ama gelişmeleri haber veririm tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…