oyyy kıyamam ben su'yuma :teselli: elbet anlıcaklardır hele onlarında bulantısı başlasın görürüm ben onlarıanammm smartla fatoş okuyunca vurcaklar beni:))
hoşbuldum canım bende olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ancak yaşayan bilir ama inşallah smartta olmaz bulantı
çünkü çok kötü bişe( fatoşta yok zaten bulantı maşallah :))
anlayacağın bi ben çekiyorum yani :1closedeyes: :))
nasıl geçti tatil canım ohh ne güzel dinlendinn sositososito
masko ve modoko istanbulaki mobilya sitesi yani bütün mobilya markalarının
showroomları ve fabrıkaları var.....İzmirinde kendi mobilya siteleri vardır belki bilmiyorumkismile
pempe sanrıım caploomba nın izmir şubesi varmı diye soruyorsun zannetti bilmiyorumkismile
anladımm şimdi
şu antibakteriyel mobilyalardan almak lazım dimi ozaman seçenek kalmıyo işte akannehir
inşallah canım
ne yalan söyleyim bende senin gibi düşünüyorum bazen hiç olmayacak gibi geliyo, benden önce evlenenlerin 2 benden sonra evlenenlerde hamile sen düşünmüyormusun diyolar bende artık bahane aramaktan yoruldum, tedavi oluyorum düşünüyoruz artık diyorum.ne tedavisi sorun ne demeye başlıyolar çık işin içinden çıkabilirsen mirmirmirmirmirmirmirmir
aaaaaaaa su gelmiş hoş geldin canım nasıl gidiyor hamilelik
kızımmm biz geçtik o günleri sen kendi derdine yannn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
şaka şaka umarım sende hafif geçirirsin mide bulantısı çok zor anlıyorum aslında suyu ama merakta ediyorum napimmm
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü bulanmııyom yanıyom ben -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
bakalım smart nasıl olcekkk :uhm:
:1closedeyes::1closedeyes: naniknanik
ay inşallah o da sen gibi rahat geçirir hiç bulantı olmaz umarımolumunekankayizsmile
çok üzüldüm canım durumuna bende iki yıldır evliyim önceleri sürekli ben gittim doktoracnım bende sizlerden biriyim 2 senedir korunmuyoduk bir kere hamile kaldım oda 1 ay önce gitti benden insanlar sürekli soruyorlar mecbur bende düşünmüyoruz diyorum.ama insanlarımız o kadar acaipki ben hamile kalınca hani düşünmüyodunuz falan bile dediler ki sorun oldugunu söylediklerim bile hani düşünmüyodunuz dedi.şimdi hamile bi arkadaşın eşiyle konuştum nette onlarında 5 ay önce ölmüştü ben hamile kalınca hiç bebekle ilgili bişeyden bile bahsetmedim üzülmesinler die ama şimdi onlar yok çok hareketli bilmeme ne falan die rahatça bahsediolar hiç anlamıolar hiççç:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
hoşbulduk canım benimŞeniz
eh biraz zor geçiyor ama olsun buna da şükür :)
sen nasılsın canımcımopuyorumnanaktan
ben oda yapmıcamm a.s a.s
oğlumda bende odayı 4yaşında yapmıştım
ama ev küçüktü yemek odasını çocuk odası yapmıştık mecburen
şimdiki ev müsait 2oda var çocuk için :CüvCüv:
inşAllah sende çabul atlatırsın artıkkk olumunekankayizsmile
iyi olmana seviindim canım bende napim iş çok pek katılamıyorum size
ev için benimde müsait ama ben ne bilim genç odası daha mantıklı gelio şimdi çok küçük şık ve sade bir oda tercih ederim oda okula başlıcagı sene
selamm kıslarrr....nasılsınız... su canım hoşgeldin bulantılara devam sanırımm Allah kolaylık versin...kızlar yaa eliften haber varmı merak ettimm????
doğduktan 1sene sonra görüşelim senle :)))
yavrucum çocuğun eşyaları orda burda inan olmuyo
ev bi türlü toplanmıyo o yüzden,
ilk 6ay 1sene belki yapılmasada olur ama sonrası için oda şart:icecream:
selam canım hoşbuldukopuyorumnanaktan
evet bulantılar devam canım çok sağolasın inş geçecek az kaldı:)
elif'i ben de merak ettimm bilmiyorumkismile
ya odası tabiki olacak ama öle çilek istibal falan olmucak bir dolabı bir yatagı ama asıl odası okula başlayınca olaak ve İKEA olacak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
elifi geçen gün gördm hast.den çıkmış bekliyolarmış 30unda tekrar test falan yapılcakmış herhalde