Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
8. haftada görenler varmış. nasıl olur yahuuuohaoldumsmile

yok be yawrum bak dortorunla samimiysen arada öle tahmin ediyorlar
banada gecen hafta oğlun el sallıo fatoş dedi sempatiksalakcinni ama şakasına yani öle bişi yok

kim dedi onu yaa :) :) :)

kadının biride hastanede 12 haftalık hamile iddia ettiği aynen şuydu

"gecen gün bir tekmeledi çantamı itti ay çok tekmeliyo valal hiç durmuyo"

kdın aynen bunu diyo ve daha 12 haftalk halbuki 20-25 haftalıkken bile

böyle tekmeleyemez :) ama sallıyolar işte gecen gun biride buraya sperm yumurtaya

5 günde ulaşıyomuş bilgisi olan varmı diyodu tööbe yarebbim :eek:klava:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:Saruboceq:
hep beraber şekerim olumunekankayizsmile

hoşgeldin gökcecim oh sağlıkla giyer inşallah :)

sorrma bu ne sıcak bunaltıcı sıkıcı manyak bi hava yaaa
yemine öldüm ter atmaktan püüüüüüüüüfffffffff kafamçokkarıştı
sabah deli gibi yağmur yağdı banamısın demedi yaa

amın canım ınş.. :Saruboceq:

ayy burda yağmurda yağmıorr azcıcık yağsaa belkı bıraz serınlıcez ama yok hayatm yaaa kafamçokkarıştı...

oy canım yesin onun eşyalarını teyzesi... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oh oh ne güzel yavaş yavaş hallediyosun...ehh bu sıcakdada ütü çok zor ya ben bile eşime hergün bitane gömlek ütülüyorum tek seferde 1 haftalık ütü yapamıyorum şu yazdan beri... ama kışın iyi oluyo bi başladınmı ütülenecek bişey kalmıyo:)))

bende tatilden yeni döndüm işte çalışmalar bildigin gibi tam gaz devam ama tık yok sanırım bu ay da olmayacak çünkü adet belirtilerim başladı...hem eşiminde degerleri ne durumda bilmiyorum bu hafta büyük ihtimalle test yaptırır diye düşünüyorum bakalım beklemedeyim çok üstüne gidemiyrum bu konuda... boshayallersmile

evet teyzesi mecburen alıyoruzzz azdan azdannn ..her çıktığımda değişik bırşeyler bakmaya çalşıorum buyukkk .çnku şimdı gdıcemm bayburt a ee orada aalamam yanı çok pahalı orası cıdden ıkı mağaza var sadece çeşit azz.. e burda çeşit de çok maddı olarak da ıyıı vb..

allahın ıznıylee ınş. olucakk..hep pozıtıf düşün ki sonucu da pozitif olsun bıtanemmmm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile herkes gbı ınan ben de hep dua edıorumm ama en başta her şeyın hayırlısını ve sağlıklısını dılemek onemlııı :Saruboceq: o da olacak allahın ıznıylee :1hug:

ben bugun yapsam mis gibi kaliteli odayı 1098tl ye yapıom hemde agaçç
ki benim babam marangoz ki ben mimarlık ofisindeyim onlar direk suntalamdan yapılıyor ve gayet saglıksız ve gayet pahalı istersen 2 yıl sonrada görüşürüm kuzum senleee

babamda marangoz olaydı banada yapardı :dilcikar:
baban kızıma oda yapmak istemezmi :lepi: :roflol:
canım yokki tanıdık mobilyacı keşke olsada yoksa ne bayılcam 2000tl:umursamaz:

hoşbulduk ablacımm nasılsınn nasıl gıdıyorrr zemuszemus

iyiyim güzelim napim evdeyim bugün ütü yapıyorum bi yandanda size bakıyorum işte :)
sen nasılsın bakim

iyiyim güzelim napim evdeyim bugün ütü yapıyorum bi yandanda size bakıyorum işte :)
sen nasılsın bakim

kolay gelsın ablammmmm

ayy ben de maşallah bugun ıyıyımmmm sıcak bayılttı benııı :nazar: akannehir sempatiksalakcinni

babamn hayatta yapmazzzzz sempatiksalakcinni kıldır azıcık kendisi ben ikea dan baktım hermes grubu var

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

............

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan.............................16 EKİM
yaren0144...............................17 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 -SariLale-zonox--Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Son düzenleme:
evet teyzesi mecburen alıyoruzzz azdan azdannn ..her çıktığımda değişik bırşeyler bakmaya çalşıorum buyukkk .çnku şimdı gdıcemm bayburt a ee orada aalamam yanı çok pahalı orası cıdden ıkı mağaza var sadece çeşit azz.. e burda çeşit de çok maddı olarak da ıyıı vb..

allahın ıznıylee ınş. olucakk..hep pozıtıf düşün ki sonucu da pozitif olsun bıtanemmmm olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile herkes gbı ınan ben de hep dua edıorumm ama en başta her şeyın hayırlısını ve sağlıklısını dılemek onemlııı :Saruboceq: o da olacak allahın ıznıylee :1hug:

bence en iyisini yapıyosun tatlım çeşit çeşit giydirirsin ogluşuna..hem nerden alıcam derdinede düşmessin...

inşallah bitanem...pozitif olmaya çalışıyorum ama her zamanda olmuyor negatif düşünceler insanın beynini kemirmeye başlıyor bi silkiniyorsun kendine geliyorsun sonra bir bakmışsın yine çepeçevre sarmış seni kara bulutlar...Rabbim hayırlısını nasip etsin...
her zaman Rabbimden hayırlısını istedim inş da öle olur :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırıdr bıtanemmm hoşgeldınnnn :1hug:

telefonda patronla çok fena kavga ettim:eek:klava:.bu akşam işim var 7 gibi çıkabilirmiyim dedim adam pisliğine bırakmadı beni.:eek:lmaz:aslında yerime de bakacak çok kişi var ama bu adam inanılmaz odun ya nefret ediyorum bende eşimle konuştum büyük ihtimalle çıkıcam olmuyo böyle ya .hiç anlayış yok bu insanlarda :1ninca:saatlerdir sinirden ağlıyorum mafoldumben.bu işe ihtiyacım var ama dayanamıyorum artık ya:sinifsinif:

bence en iyisini yapıyosun tatlım çeşit çeşit giydirirsin ogluşuna..hem nerden alıcam derdinede düşmessin...

inşallah bitanem...pozitif olmaya çalışıyorum ama her zamanda olmuyor negatif düşünceler insanın beynini kemirmeye başlıyor bi silkiniyorsun kendine geliyorsun sonra bir bakmışsın yine çepeçevre sarmış seni kara bulutlar...Rabbim hayırlısını nasip etsin...

canım benımmmmmmm en guselını soyledınn her şeyın hayırlısı..ben ınanıorummm sen de en yakın zaman da diğer arklarım gıbı bebişinı göbüşünde hıssedeceksınnn :1hug: olacak olacakkkkk hattaaa kız olacakkk bak içime dandı alla alla hıç de oyle şeylerım olmaz amaaa şaşırdımmm CADIARZU sempatiksalakcinni

telefonda patronla çok fena kavga ettim:eek:klava:.bu akşam işim var 7 gibi çıkabilirmiyim dedim adam pisliğine bırakmadı beni.:eek:lmaz:aslında yerime de bakacak çok kişi var ama bu adam inanılmaz odun ya nefret ediyorum bende eşimle konuştum büyük ihtimalle çıkıcam olmuyo böyle ya .hiç anlayış yok bu insanlarda :1ninca:saatlerdir sinirden ağlıyorum mafoldumben.bu işe ihtiyacım var ama dayanamıyorum artık ya:sinifsinif:

ya ne kadar anlayışsız insanlar varrr :eek:klava:
normalde olsa neyse bide iki canlısın yaa kötükedihüso
üzülme canım ya :teselli:

gerizekalı adam....Allah ım ona da senin çektiğin zorlugun kat kat fazlasını yaşatsın inşallah

hamiel felan anlamıyoalr ne pislik insanlar ya kötükedihüso gıcık oluyorum böyle yapanlara

zaten saat 7 bile işten cıkmak için gec bi saat daha erken salaalrı lazım seni

canım çok zorunlu değilse çalışman evinde dinlen ya görüyorum haftasonalrı da çalışıyosun

nası bişey bu ne acımsızlık :eek:klava:

boyle odunlar varr işte memleketımızdeeee :eek:klava: hıç stres yapma hayatımm sakın oll..bu işe ıhtyacın varsa dayan azcık daha ama patronunla da goruş konuşmayı dene uygun bır dılle..ama lutfen sıkıntı yapma hayatımm :teselli:

nanem inşallah nasib olsun sanada banada herkese de boshayallersmile

hersey hamıle kalmakla bıtmıyo kı biliyosun Rabbim sağlıkla hayırlısıyla versin

ben artık saldım kendimi çırpınıp debelenmeyle bişey olmuyo :1ninca:

kolay gelsın ablammmmm

ayy ben de maşallah bugun ıyıyımmmm sıcak bayılttı benııı :nazar: akannehir sempatiksalakcinni

saol canım burasıda çok sıcak yağmur sıcağı bunalttı benide bitsede duşa atsam kendimi

babamn hayatta yapmazzzzz sempatiksalakcinni kıldır azıcık kendisi ben ikea dan baktım hermes grubu var

ikeayı hiç sevmiyorum ben çok kalabalık oluyo fatoş ya nefes alamıyom orda
intde vardır herhalde bi bakim en iyisi

yavrum normalde kaçta çıkıyosun ki 7de izin vermiyo :eek:lmaz:

gerizekalı adam....Allah ım ona da senin çektiğin zorlugun kat kat fazlasını yaşatsın inşallah

hamiel felan anlamıyoalr ne pislik insanlar ya kötükedihüso gıcık oluyorum böyle yapanlara

zaten saat 7 bile işten cıkmak için gec bi saat daha erken salaalrı lazım seni

canım çok zorunlu değilse çalışman evinde dinlen ya görüyorum haftasonalrı da çalışıyosun

nası bişey bu ne acımsızlık :eek:klava:

çok pislik bir adam ya eşide geçen yıl hamileydi ve ne kadar sorunluydu ona rağmen anlayış sıfır ya.offf napıcam bilmiyorum sağlıklı karar verebilmem için biraz sakinleşmem lazım galiba çünkü ellerim titriyo sinirden:kızgın:

saol canım burasıda çok sıcak yağmur sıcağı bunalttı benide bitsede duşa atsam kendimi

ikeayı hiç sevmiyorum ben çok kalabalık oluyo fatoş ya nefes alamıyom orda
intde vardır herhalde bi bakim en iyisi

yavrum normalde kaçta çıkıyosun ki 7de izin vermiyo :eek:lmaz:

normalde 21:30 gibi çıkıyorum buna haftasonlarıda dahil :eek:lmaz:

X